Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
kazdopadne to, ze moj mobil je vedeny stale ako nepredany mi znemoznuje dostat sa k zarucnemu listu a bez toho sa nepohnem.... riesi sa to od 11:00, mali mi volat ci sa nieco zmenilo, aj toho kamosa som do toho zapriahol a zatial nic......
Doplnkové služby ako nalepenie fólie okrem iného nesú riziko aj v tom, že telefón už nebude originálne zabalený a kto vie, čo sa s ním v procese "lepenia" stane. Takéto služby si necham urobiť v predajni mobilov, ktorý je v každom väčšom "tescu" a ak s nalepením nie som spokojný, sprdnem toho čo to lepil, nech to lepí znova...(aj to sa mi stalo).
https://www.zive.cz/clanky/apple-podle-italu-lhal-o-vodeodolnosti-iphonu-musi-zaplatit-pokutu-261-milionu-korun/sc-3-a-207258/default.aspx
....aj tak mam pocit ze jablko zaspalo a konkurencia ich kope do riti.......
Akože nie, tu to píšu.
Edit: ale malými písmenkami na spodku stránky je “ iPhone XR je odolný voči poliatiu, vode a prachu a bol testovaný v kontrolovaných laboratórnych podmienkach s hodnotením IP67 podľa normy IEC 60529 (maximálna hĺbka 1 meter do 30 minút). Odolnosť voči poliatiu, vode a prachu nie je trvalá a postupom času sa môže znížiť v dôsledku normálneho opotrebovania. Nepokúšaj sa nabíjať mokrý iPhone. Pokyny na čistenie a sušenie nájdeš v používateľskej príručke. Na poškodenie kvapalinou sa nevzťahuje záruka.”
perez ... a presne na tom Ta dostanu, myslim si ........ je.at... nebudem sa nervovat...... ide jezisko.... vidla/kolesa/susicka.... potom sa uvidi....
Neviem to porovnat s konkurenciou, ako sa stavia k vodeodolnosti napriklad Samsung - podelte sa ak niekto mate slusenost.
Tesak, s tym starym 6 ti zaloha nefunguje lebo 6 uz nema podporu najnovsieho systemu, tam ti ide max IOS 13.Y, na XR (a vsetkom novsom ako 6S, tesne si netrafil) je 14.2 aktualne
Akurat zhanam zene novy (bazarovy) ajfon, na sucasnom ma uz dost strbavy display- ked zozeniem (zajtra idem pozriet jeden), ten jej sucasny ti mozem doniest, podporuje ten novy system, mozes si cezen vytiahnut data zo zalohy.