Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 6. 2007 o 9:53
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Akcia -24% GHOST KATO Universal 29 bicykel, green pearl/azur blue metallic
od 669 €
-24%
MOC 889 €
Edit: žeby námet na novú MTbiker výzvu? 10k+ a za to symbolický odznak + 5% zľava na retazky a plášte.
Matematicky to pri priemerke 27km/h vychádza na 2592 hodín v sedle čo je priemerne 7 hodín úplne každý deň v roku. Ak 8h denne spím, k tomu práca, nejaké tie iné činnosti, tak mi to ani ako super slobodnému človeku nejak nevychádza. A to je len čistá matematika a žiadna realita s rôznymi premennými. Neviem to nejak vstrebať. Sorry. Rád sa nechám poučiť.
Všetko sa dá len treba chcieť.
Matematicky to pri priemerke 27km/h vychádza na 2592 hodín v sedle čo je priemerne 7 hodín úplne každý deň v roku. Ak 8h denne spím, k tomu práca, nejaké tie iné činnosti, tak mi to ani ako super slobodnému človeku nejak nevychádza. A to je len čistá matematika a žiadna realita s rôznymi premennými. Neviem to nejak vstrebať. Sorry. Rád sa nechám poučiť.
jazdi rychlejsie
Rok Vzdialenosť Čas Prevýšenie Počet
2020 70 044 km 2 415 h 102 886 m 363
priemerka 29kmh
Zadok neni problem .. staci spravny posed, sedlo a vycpavku v gatiach. Nemas sediet na "kostiach". Jazdieval som hodne vela po asfalte/rovine, viem. Problem neni ani tak regeneracia, ako postupne otupovanie sa, ak clovek nejazdi intervaly a kopce. Ale jazdit kazdy den, ako chodit do kanclu, to by som nedal
Ja som tento rok zacal jazdit vylucne kopce, eliminoval som uplne hradzu a dobre je
Ale skor ci neskor, je dobre robit diverzifikaciu .. striedat.