randy ty si iny optimista s tym opensourcom a verejnym api
Take plany v EU su, len nie hned. Takze este rychlo treba nasadit kopec nezmyselnych kravin...
iron.hide V byvalej praci nas zakaznik mal poskytovatela ST a nemozem sa stazovat. Vsetko dodrzali do bodky - do jedneho dna odstranena porucha Zial vela zlych skusenosti je o ludoch, no hlavne tych, co si s kontraktormi nespravia poriadky... Ja robim tiez pre hnusny korporatny moloch a bordel je u nas tiez...
A k tej aplikacii. Ono tamto je skor na ich interne pouzitie, ale aj verejnosti dali k tomu pristup - tak EU da lahsie na kraviny peniaze. Rovnako nik z motoristov nepouziva dopravne aplikacie radii, vsetci si vystacime s waze. Len takto radiovy dopravny servis bude mat lepsi pristup k informaciam o hliadkach, udrzbe, nehodach,... Takze projekt dobry, len neskutocne drahy, kedze ide len o vizualizaciu dat, ktore uz davno tie organizacie mali k dispozicii.
Skus obísť tú zásuvku a pichnúť to rovno do boxu. Malo by ísť a aspoň budeš vedieť či to máš zapojene
Koax sa nezapaja do SET top boxu...ten ide do modemu...vid zapojenie UPC.. A ja ani neviem spojazdnit tu pridrbanu zasuvku tak aby mi siel len net ....TV som ani neskusal...ono asi musi ist oboje, aby to fungovalo ako ma..predpokladam aspon podla schemy zapojenia...
johnnySVK Tamta zasuka ti podla mna nepojde. Len co som pozrel na frekvencie SAT, DOCSIS a TV, tak SAT je cca nad 900 MHz, a pod je hociako rozhadzany ten zvysok. Ak sa ta zasuvka je klasicky filter, tak to do toho SAT konektora nepusti nizsie frekvencie, ktore su potrebne pre DOCSIS. Ja ked som mal UPC, tak nam dali rozbocovac (ten som nepotreboval, kedze som mal len internet) a druhy koniec bol pichnuty do TV konektora na zasuvke.
canopus Ale stoji. Kedze ujo z UPC, teda zas kontraktor , pride, na kabel nakruti jeden F konektor a zapoji to do rozbocovaca. Ked su spravne veci, tak to je za 5 minut hotove.
aha.......chapem..cize si kupim jeden rozbocovac pre koax...z jedneho koax spravi dva s F konektormi...z jedneho budem vies do modemu net a z druheho prostrednictvom jednej redukcie F-konektor na TV samec budem mat TV,..chapem to spravne??...Kukal som ceny...rozbocovac do 4euro a redukcia 1euro ....Uz len sa pokusit vratit tu nefukcnu zasuvku z OBI co ma stala 14 eur
Nemontoval som to , ale bojím sa , že účastnícku zásuvku upc budeš potrebovať , lebo tam je nejaký filter na oddelenie tv a dát.Ak ju tam nedáš , je celkom možné , že si zarušíš internetom TV .
Na podobnom princípe je tá satelitná zásuvka, čo si dal v predošlých príspevkoch , kde je filter na rozhlas(VHF) , TV (UHF) a satelit je nad tým.Na satelit je ešte nutné , aby prepúšťal aj js napätie na LNB.
Vosa..co si napisal, znie rozumne.....Top pouzitie rozbocovaca sa mi zda az moc jednoduche...tam asi ziadny filter nie je..a pustat internet do TV a TV do internetu...hmmm....kuaaa..Nechcem byť veštica Teodora, ale nakoniec to tak dopadne, ze zavolam UPC, nech mi to namontuje , lebo nebudem vediet zohnat zasuvku TV/R/DATA v kamennych predajniach...
Ja mám od UPC už viac ako 10 rokov škatuľku s tromi výstupmi. Jeden je na internet (označený DATA), na druhom mám rozbočovač pre dva televízory (označený TV) a tretí nepoužívam, označenie je RADIO. Pre tých, čo to niečo hovorí, má škatuľka na spodnej strane označenie GAR-FF-RN-TVP9/RS5/D a je od Satelu.
UPC podpora mi pisala, ze som mal mat pribaleny v balicku rozbocovac....Cize oni sami to riesia rozbocovacmi........ A kedze som ho tam nemal, tak si ho musim ist vyzdvihnut na UPC petrzalske.....No co uz....
rozbocovac ma - okrem toho, ze rozbocuje - aj inu funkciu, a to ze impedancne prisposobuje vystup z rozbocovaca k danemu zariadeniu. Taky antenny vstup TV ma impedanciu 75ohm, Radia tusim 300ohm, takze vnutri to nieje len hlupa "roztrojka" typu predlzovacky na 220V. Frekvencne by mal preniest cele frekvencne pasmo, ktore do neho lezie /pokial neobsahuje nejaky filter, ale to by uz nebol "len rozbocovac" /
Johnny sa rad uci na vlastnych chybach. Minule zbrusil z dosadacej plochy na krku vidlice, lebo si chcel sam namontovat hlavove zlozenie a nevedel ako na to a nesiel mu tam nalisovat konus. No a potom tam zrazu bola vola. Co uz. Niekedy snaha usetrit vychadza draho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Take plany v EU su, len nie hned. Takze este rychlo treba nasadit kopec nezmyselnych kravin...
iron.hide V byvalej praci nas zakaznik mal poskytovatela ST a nemozem sa stazovat. Vsetko dodrzali do bodky - do jedneho dna odstranena porucha
A k tej aplikacii. Ono tamto je skor na ich interne pouzitie, ale aj verejnosti dali k tomu pristup - tak EU da lahsie na kraviny peniaze. Rovnako nik z motoristov nepouziva dopravne aplikacie radii, vsetci si vystacime s waze. Len takto radiovy dopravny servis bude mat lepsi pristup k informaciam o hliadkach, udrzbe, nehodach,... Takze projekt dobry, len neskutocne drahy, kedze ide len o vizualizaciu dat, ktore uz davno tie organizacie mali k dispozicii.
Koax sa nezapaja do SET top boxu...ten ide do modemu...vid zapojenie UPC.. A ja ani neviem spojazdnit tu pridrbanu zasuvku tak aby mi siel len net ....TV som ani neskusal...ono asi musi ist oboje, aby to fungovalo ako ma..predpokladam aspon podla schemy zapojenia...
Na podobnom princípe je tá satelitná zásuvka, čo si dal v predošlých príspevkoch , kde je filter na rozhlas(VHF) , TV (UHF) a satelit je nad tým.Na satelit je ešte nutné , aby prepúšťal aj js napätie na LNB.