Tak objednávať naslepo, keď som sa to pokúšal opraviť asi 3x kým som prišiel kde je problém (vždy som ho videl inde). Bodlo by mať niečo poruke, aby som mohol ad hoc improvizovať. Ale už kupujem 10 tesnení, hádam, keď ich zdvojím tak vymedzím šikmosť doliehania...
To isté obuv, detskam rastu nohy ako na počkanie a musím im objednať s netu bez vyskúšanie a ak nesadnúť tak posielať naspäť hore dole no to bude zábava
milos21 Ale no. Vykrut etazky a daj ich tak aby boli zarovno (vykrutit, nanovo dat teflonovu pasku, ale radsej mam nit + taku modru tesniacu sracku). Ak je jedna strana privelmi hlboko, tak tam daj este vhodne predlzenie. . Urcite tam nepchaj niekolko tesneni
milos21 Ale no. Vykrut etazky a daj ich tak aby boli zarovno (vykrutit, nanovo dat teflonovu pasku, ale radsej mam nit + taku modru tesniacu sracku). Ak je jedna strana privelmi hlboko, tak tam daj este vhodne predlzenie. . Urcite tam nepchaj niekolko tesneni
Problém je, že rúrky zo steny idú mierne viditeľne od seba, čiže tesnenie sa na jednej strane precvakne a nedolieha dobre... To tie etazky (nevedel som, že sa to tak volá) nevyriešia. Predošlý majiteľ bytu si pri viacerých veciach nedal záležať. Práve tie "etazky" som obviňoval že sú problémom a skúšal 2x pretesniť, až potom som si všimol kde je problém...
milos21 tak ich zarovnaj pilnikom/flexou a budes ich mat rovno ale nie.. potom zavit pojde krivo a bude to cele na...
Ono sa to ani krivo neda urobit, kedze je cely taky blok, ktory ide do steny. Samozrejme je to drahsie ako dve kolienka so zavitom.....
Z coho mas trubky? Ak AL-PEX, tak by si to vedel vysekat okolo a trosku by sa to poddalo... Ocel by si tiez pohol, ale plast ci med nie :/
milos21 ono ak ma matica dostatocu volu, tak by to mohlo fungovat, len nebude doliehat po celej ploche. Urcite lepsie, ako niekolko na jednej strane rozpucenych tesneni. A etazky su za par eur - ak nepojde, vymenis.
Heh..a nasiel som aj take so zabudovanym gulovym ventilom, cool.
milos21 Ale ved objednas tesnenia, etazky a ked pridu, mozes sa do toho pustit. Easy Ja viem, nechce sa ti do toho, tak preto si hladas dovody, preco to co najdalej oddialit...
randy skôr pri mojej "šikovnosti" hľadám spôsob ako pokaziť čo najmenej Už som si aj vybavil cez známosť obchod v druhom okrese, a aj túto zimu mi kľakla baterka v aute. Čas na novú, nejakú japonskú čo som tu čítal
bol som tam kusok nedávno po hrebeni 30.12, da sa tam pomotať ,ale to len take planičky ako VF,ale sklony okrema si 3 dolov mierne . taká pohodova turistika s deckami . lyžovanie take stromčekovanie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Problém je, že rúrky zo steny idú mierne viditeľne od seba, čiže tesnenie sa na jednej strane precvakne a nedolieha dobre... To tie etazky (nevedel som, že sa to tak volá) nevyriešia. Predošlý majiteľ bytu si pri viacerých veciach nedal záležať. Práve tie "etazky" som obviňoval že sú problémom a skúšal 2x pretesniť, až potom som si všimol kde je problém...
Ono sa to ani krivo neda urobit, kedze je cely taky blok, ktory ide do steny. Samozrejme je to drahsie ako dve kolienka so zavitom.....
Z coho mas trubky? Ak AL-PEX, tak by si to vedel vysekat okolo a trosku by sa to poddalo... Ocel by si tiez pohol, ale plast ci med nie :/
Heh..a nasiel som aj take so zabudovanym gulovym ventilom, cool.
https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/kralovehradecky-krkonose-horska-sluzba-patrani-zasah-turiste-promrzli-zachrana-pec-obri-dul.A210119_112712_hradec-zpravy_tuu
bol som tam kusok nedávno po hrebeni 30.12, da sa tam pomotať ,ale to len take planičky ako VF,ale sklony okrema si 3 dolov mierne . taká pohodova turistika s deckami