Mal asi .. sak tak to mi bolo prezentovane, ze aha Scarinko ma tolko , ale tak byvali ine doby, zadarit sa moze kazdemu. Ale z mobilu by som to teda pisat nechcel.
Africky scammeri posielaju emaily o odskodneni za scam .. neviem ci je to nove, ale vsimol som si to dnes v spame. Mam poslat udaje a o kolko ma obrali
Ale novinka je, spusta spamu o bitcoine.
A este toto ma pobavilo
"
Kontakt na vaši schválenou platbu.
Pozor Vážený příjemci fondu,
Komise pro odškodnění Organizace spojených národů uvolnila váš fond 1,2 milionu USD na bankomatové kartě Visa, kterou použijete k výběru všech 1,2 milionu USD v jakémkoli bankomatu v jakékoli části světa, maximum, které si můžete za den vybrat, je pouze 5 500 USD záchranný fond koronavirových koalic (COVID-19) pro rok 2021. Další informace získáte u tajemníka a vedoucího oddělení bankomatových karet banky s níže uvedenou e-mailovou adresou:
ale 10-tisic ludi za den na Snezke to maju snad preklep. teraz v zime ked padlo trosku snehu je vidiet kam su schopny sa trepat autom - niekedy je to az neuveritelne. autom fakt aj na zachod.
Reálne som tam bol keď to dole vyzeralo na hnusné počasie, riskli sme to a risk sa vyplatil. Ale aj vtedy išla sedačka viac menej plná - nečakalo sa, ale kabínky boli plné.
Lanovka má kapacitu cca 250 osôb hodina, tak za deň tam tých 2500 ľudí dostaneš iba lanovkou a k tomu všetci pešiaci ktorých tam naozaj nieje málo.
Či to je dokopy 10 000 neviem, ale viem si to predstaviť ako možné.
Caute, mate nejaky tip na AQI (air quality index) api kde je aj CR (Ostrava)? Mal som jedno, ale uz tam CR nie je dostupna a teraz skusam nahodne APIcka ale vysledky su od great az po unhealthy a neviem najst ziadne spolahlive.
Reálne som tam bol keď to dole vyzeralo na hnusné počasie, riskli sme to a risk sa vyplatil. Ale aj vtedy išla sedačka viac menej plná - nečakalo sa, ale kabínky boli plné.
Lanovka má kapacitu cca 250 osôb hodina, tak za deň tam tých 2500 ľudí dostaneš iba lanovkou a k tomu všetci pešiaci ktorých tam naozaj nieje málo.
Niektorí tam idú peši, v zime na bežkách (bol som v r. 1984, z Pece pod Snežkou skoro každý deň počas týždňa pobytu), prípadne na skialpoch...
Podla fotky to pojde na vsetky Avidy .. Code stare aj nove, Trail, Juicy, teda ten skrutkovaci ony a ta objimka strieborna. To cierne nevidim co je, to neviem.
Vida, uz som pozabudal ako sa to vola, trn & oliva, ano. No, obe verzie Code pouzivam, aj Juice 3 a Trail su v krabici .. ale trne a olivy mam . Otazka je, ci to nebude pasovat aj do Guide /aspon teda tie prve verzie/. Skusim zajtra pozriet.
edit:zabudol som napisat,ze aj Avid elixir .. tie najskorej,este niekto ma /ja tuez/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale novinka je, spusta spamu o bitcoine.
A este toto ma pobavilo
"
Kontakt na vaši schválenou platbu.
Pozor Vážený příjemci fondu,
Komise pro odškodnění Organizace spojených národů uvolnila váš fond 1,2 milionu USD na bankomatové kartě Visa, kterou použijete k výběru všech 1,2 milionu USD v jakémkoli bankomatu v jakékoli části světa, maximum, které si můžete za den vybrat, je pouze 5 500 USD záchranný fond koronavirových koalic (COVID-19) pro rok 2021. Další informace získáte u tajemníka a vedoucího oddělení bankomatových karet banky s níže uvedenou e-mailovou adresou:
E-mail: [email protected]
Jméno: Reverend, James Edward.
Dík,
Pan Mark John
Kompenzační agentura pro (COVID-19).
Cc. Kancelář Senátu
"
https://ekolist.cz/cz/publicistika/nazory-a-komentare/jann-lenart-overtourismus-v-ceske-prirode.a-co-dal?
Niektorí tam idú peši, v zime na bežkách (bol som v r. 1984, z Pece pod Snežkou skoro každý deň počas týždňa pobytu), prípadne na skialpoch...
https://www.mtbiker.sk/forum/post1688054.html#p1688054
https://tn.nova.cz/clanek/zachranari-patrali-v-horach-po-dvou-zenach-jedna-na-sobe-mela-sandale.html
edit:zabudol som napisat,ze aj Avid elixir .. tie najskorej,este niekto ma /ja tuez/
http://rocnikd.sweb.cz/pacifik.pdf