zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Pred a za Prístavným mostom sú dva úseky 20-30 m dlhé s ľadom. Slabšia natura radšej peši. Na tlstych gumach možno prejazdne. Medzi semaformi a Bosorkou som radšej išiel po Einsteinovej.
To bolo dnes na obed. O štvrtej to mohlo byt zjazdnejsie. A zajtra doobeda zase zamrznuté.
JuRaVa je pekne zjazdna od Race po min. letisko [dalej som nesiel]. Miestami su este zbytky snehu takze jazdite obozretne. Semafor pri Metre je v permanentnej cervenej a ide sa momentalne podjazdom [vrchom je zakaz]. Nie je to upravene, preto zhruba v strede treba zist z bicykla.
CYKLOTRASA A ROZŠÍRENIE HODONÍNSKEJ
Cyklotrasa a rozšírenie Hodonínskej sa stane realitou 🚴🏻📝💻 Starosta Jozef Krúpa s primátorom Bratislavy Matúšom Vallom, zástupcom magistrátu zodpovedným za cyklodopravu Tomášom Peciarom, riaditeľom GIBu Karolom Machánkom a autorom štúdie architektom Slávom Slabejom mali zoom stretnutie, na ktorom prerokovali štúdiu na cyklotrasu a rozšírenie Hodonínskej cesty. Počíta s pridaním BUS pruhu v smere do Lamača a s obojsmerným cyklopruhom ..
viac tu https://www.facebook.com/BAzahorskabystrica/posts/1856324287876749?__tn__=-R
za kremacom je nejaka paralelka? daj pls mapku
ten kruhac je v pohode nie? ale jazdim tadial vzdy len tym vonkajsim okruhom.
btw ja som zopar poslednych raz po tej ceste isiel len po Podkerepusky, a odtial hned nahor.
Siel by som az do ZB, ale minuly rok hned pri ceste zacali stavat novu stvrt a bolo to tam dost zuzene, tak som si nasiel alternativu.
V rannej ***** je to o hubu. Všetky autá Ťa chcú predbehnúť pred aj v aj za kruháčom. (Smer ZB - Lamač).
Ulička je tuto. V minulosti som to využíval aj autom, keď bola zápcha od Obi až... Teraz sú tam dva betónové bloky. Ta ulička je tam ešte z čias keď tam nebol kruháč.
je tam paralelka ale naposledy som tam videl velky betonovy kvader. Dokonca som sa aj zasmial lebo som isiel z lamaca smer ZB a za mnou fizli a neviem co si mysleli ale odbocili v lamaci na tu paralelku, no a ked boli na urovni kruhacu zbadali tu betonovu stopku tak sa tam potom na tej uzkej ceste tocili ako pajaci
Zo a do ZB z Lamača sa dá isť Karptmi po cyklotrasách zo ZB po 8010 (súčasť Marianskej cyklotrasy Okruh č. 3 - Račiansky) po Hrubú pleš a odtiaľ 2007 do Lamača (po prípade na Kačín/Ž.s.)
je tam paralelka ale naposledy som tam videl velky betonovy kvader. Dokonca som sa aj zasmial lebo som isiel z lamaca smer ZB a za mnou fizli a neviem co si mysleli ale odbocili v lamaci na tu paralelku, no a ked boli na urovni kruhacu zbadali tu betonovu stopku tak sa tam potom na tej uzkej ceste tocili ako pajaci
Ten kváder je tam len dva roky. Predtým nebol a ako obchádzka v prípade zápch to bolo veľmi ideálne.
Na 8010 je jediný problém prudké dve stúpania na začiatku, jedno po Kučovanickej k Podkerepuškám a druhe hneď za nimi. Potom je to uplná jahoda/malina - pekne ujazdená šotolinka bez blata.
Na jeseň tam dole pri tých prudkých stojkách vysypali makadam, asi kvôli lesákom, takže komfort sa výrazne zhoršil, hoci teraz po zime je to v koľajách pekne zatlačené.
Na cesťák so slickmi to není. Ja to dávam na svojom favorite s gravel/cx 32mm pláštami bez problémov (širšie neobujem).
Nj tak to pre mna nie je riesenie a musim cez kruhac ale zatial s tym nebol problem
Skor by mali poriesit akomaju ist cyklisti od patronky, okolo tesco lamac, popri zel.stabici Lamac az na tu hodoninsku. To je podla mna horsie ako ta siroka hodoninska. Hlavne pri tesch sa treba preradit z praveho pruhu do stredneho nakolko pravy ide na dialnicu, je to do kopca a okolo cyklistu lietaju auta 70tkou zlava aj sprava.
scarinko: preco sa maju furt vyrabat cesty/chodniky pre ziletky .. aky je problem jazdit na mtbcku, alebo aspon graveli ? Ostatni sa maju prisposobovat ziletkarom .. to je skoro jak s bezkarmi, ti si tiez myslia, ze ked napadne snech, tak nic ine neexistuje, len ich stopa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To bolo dnes na obed. O štvrtej to mohlo byt zjazdnejsie. A zajtra doobeda zase zamrznuté.
Od čističky suchá hrádza a zdalo sa, že aj cesta za kanálom.
Cyklotrasa a rozšírenie Hodonínskej sa stane realitou 🚴🏻📝💻 Starosta Jozef Krúpa s primátorom Bratislavy Matúšom Vallom, zástupcom magistrátu zodpovedným za cyklodopravu Tomášom Peciarom, riaditeľom GIBu Karolom Machánkom a autorom štúdie architektom Slávom Slabejom mali zoom stretnutie, na ktorom prerokovali štúdiu na cyklotrasu a rozšírenie Hodonínskej cesty. Počíta s pridaním BUS pruhu v smere do Lamača a s obojsmerným cyklopruhom ..
viac tu
https://www.facebook.com/BAzahorskabystrica/posts/1856324287876749?__tn__=-R
Potom sa cyklista nechaj zabiť na kruháči alebo pri prechadzaní na pararelnú bočnú ulicu za kremáčom
ten kruhac je v pohode nie? ale jazdim tadial vzdy len tym vonkajsim okruhom.
btw ja som zopar poslednych raz po tej ceste isiel len po Podkerepusky, a odtial hned nahor.
Siel by som az do ZB, ale minuly rok hned pri ceste zacali stavat novu stvrt a bolo to tam dost zuzene, tak som si nasiel alternativu.
Ulička je tuto. V minulosti som to využíval aj autom, keď bola zápcha od Obi až... Teraz sú tam dva betónové bloky. Ta ulička je tam ešte z čias keď tam nebol kruháč.
Ten kváder je tam len dva roky. Predtým nebol a ako obchádzka v prípade zápch to bolo veľmi ideálne.
Sasulnik ta 8010 vyzera ako kvalitovo? nikdy som tade nesiel, lamac - ZB idem len na cestaku
Na jeseň tam dole pri tých prudkých stojkách vysypali makadam, asi kvôli lesákom, takže komfort sa výrazne zhoršil, hoci teraz po zime je to v koľajách pekne zatlačené.
Potom sa cyklista nechaj zabiť na kruháči alebo pri prechadzaní na pararelnú bočnú ulicu za kremáčom
Treba si pockat na zverejnenie detailov
Nj tak to pre mna nie je riesenie a musim cez kruhac ale zatial s tym nebol problem
Skor by mali poriesit akomaju ist cyklisti od patronky, okolo tesco lamac, popri zel.stabici Lamac az na tu hodoninsku. To je podla mna horsie ako ta siroka hodoninska. Hlavne pri tesch sa treba preradit z praveho pruhu do stredneho nakolko pravy ide na dialnicu, je to do kopca a okolo cyklistu lietaju auta 70tkou zlava aj sprava.