Petergeist tak sigfox by som ani nepouzil LoRa je viac open...
Len tie, a vlastne aj spominane LoRa hracky, su bez naprogramovania len obycajne tazitka Inac ja mam ich "starsiu" verziu, ktora maja v sebe popri esp32 aj stm32l + sony gnss + lora, takze su o kusok pouzitelnejsie, ak sa clovek chce s tym viac hrat a mat to uplne low power.
A este som zabudol na https://www.particle.io/ - ti maju velmi pekne hracky a moduly od nuch sa pouzivaju aj na trackovanie kolobeziek, ktore sa povaluju po uliciach.
A co nejake detske hodinky plus geofencing?
Maly to mal ked chodieval von, vedel si si nastavit, ze ti to kazdu minutu pingne lokaciu a zaroven si si vedel nastavit aj geofence na nejaku vzdialenost od domu
Urcite to poznate, klasicky cestny plast (nie bezdusak ani galuska), minimalne jazdeny, ale na vrchnom dezene sa po vyjazde objavia rezy, vpichy, niektore prejdu uplne a niektore takmer, ze z druhej strany vidno deformaciu. Podlepujete ich nejak ? Ak ano, cim?
Dnes som mal cestou z práce taký nezvykle dobrý pocit. Pri zjazde z diaľnice pri lamači som sa stretol s cyklistom, ktorý šiel od borov. No a keď som ho púšťal aby sa mohol bezpečne zaradiť doprava tak pekne ukázal, že teda ide a následne mi poďakoval ... nie všetci žiletkári sú burani
Otazka hlavne pre martincanov. Momentalne sa stahujem do bytu v martine a riesim pripojenie internetu. Bolo mi povedane ze v panelaku kde som je pripojka bud od martico, telekom, orange ci gaya. Na internete som pozeral recenzie no kazdy s tychto ich ma dost biedne 😀 ake mate vy skusenosti? Pripadne nejaka rada na co by som sa mal zamerat? Ide mi hlavne o stabilitu nech to zbytocne nepada. Rychlost by mi stacila 100/20 ci nieco podobne. Televiziu zatial asi nie jedine ze by bol nejaky vyhodny balicek no sledujem max par krat do roka eurosport nic ine 😀.
Roky som mal martico, teraz pár rokov telecom kvôli magiu. Nikdy som nemal problémy ani s jedným. Segra Gayu a tiež ok. Záleží či je natiahnutá v dome optika. Ale 2-3 roky dozadu bola spravená skoro po celom MT.
Nejaké výpadky nepozorujem pri bežnom browsovaní, streamovaní videa ani občasnej práci z domu cez VPN. Rýchlosť mám myslím 200/20. Neviem čo by som k tomu ešte viac dodal.
Najskôr ešte boli staršie, keď to bolo cez metalické rozvody. Vtedy občas vedeli byť problémy ale tiež si nepamätám nič vážne. Občas pár minútový výpadok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len tie, a vlastne aj spominane LoRa hracky, su bez naprogramovania len obycajne tazitka
A este som zabudol na https://www.particle.io/ - ti maju velmi pekne hracky a moduly od nuch sa pouzivaju aj na trackovanie kolobeziek, ktore sa povaluju po uliciach.
Maly to mal ked chodieval von, vedel si si nastavit, ze ti to kazdu minutu pingne lokaciu a zaroven si si vedel nastavit aj geofence na nejaku vzdialenost od domu
Ja som malému kúpil takéto :
https://a.aliexpress.com/_uzHa8N
Výdrž bola pár dní, akurát občas blblo gps vo vnútri.
Druhá vec je, že som ich kúpil pred 7 rokmi a stále fungujú
Nejaké výpadky nepozorujem pri bežnom browsovaní, streamovaní videa ani občasnej práci z domu cez VPN. Rýchlosť mám myslím 200/20. Neviem čo by som k tomu ešte viac dodal.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/polaci-mexiko-leteli-za-praci-prisli-o-organy.A210226_062329_zahranicni_mkop