Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
A nakoľko v Sadesport bol darček na nákup nad 30€, tak som to využil a kúpil som si rovno aj termofľašu, neoprén a nejaké drobnosti. Klasickú fľašu som dostal zadarmo. :)
a z Wishu svetlo
odkial si bral komponentny PNW? uz dlhsie pozeram po ich baranoch
btw. svetlo som mal tiez a po 2 tyzdnoch sa ulomili oba drziaky. na MTB nepouzitelne. Druhy sa mi zlomil v zjazde v 40km/h o okolo 1 v noci. Som rad ze zijem, svetlo som radsej ani nesnazil hladat po dopade sa rozbilo a zhaslo.
(moja skusenost - vyhodene peniaze, kamosovi sa stalo uplne to iste ale o tyzden neskor)
...no a cyklostar bude podľa tohto počasia / terénu treba ako soľ.
...no a cyklostar bude podľa tohto počasia / terénu treba ako soľ.
Ľubo ideš s tym skladaním a zháňaním ako píla.👍
Len upgradujem starú mašinu.
... dnes som si skompletizoval ďalšie kolieska na "starčeka"
Už mám celkom fajn zbierku kompletov do takmer každého počasia.
... sorry za O.T.
Inak je to super keď ideš do lesa a nahodíš si kolesá ( plášte ) podľa terénu/podkladu ( len nie vždy viem že do čoho idem )
Inak je to super keď ideš do lesa a nahodíš si kolesá ( plášte ) podľa terénu/podkladu ( len nie vždy viem že do čoho idem )
To už začína byť aj diagnóza??
Stavim sa, ze to vyplietli na 2mm roxoroch, cize s normalnym vypletom by to mohlo byt aj 100g dole. Zrejme aj orech bude ocelovy.
To uz neviem, neskumal som to. Ten bike som kupoval kvoli framesetu, vsetko aj tak menim