Lokalizácia
Formulár sa odosiela
....pani nasiel som este tieto...HAYES Stroker Carbon.....(alebo verzia Trail, pravdepodobne rozdiel iba v packe a to mi je absolutne jedno)

http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=19980

...pls napiste niekto kto ma s nimi relevantne skusenosti....
cenovo by to slo.....so 180mm kotucmi....

...je to porovnatelne s K24-mi....resp Magura Marta....???

...dik... :wink:
Zobraziť komentár 11.06.2008 - 14:54:51
00
Ty si este stale nekupil :roll:
Subjektivne dojmy:
- Avidy su akesi divne, ak postavis bicykel na chvilu hore kolesami, "stecie" kvapalina do vyrovnavacej nadrzky a brzdy sa spravaju, ako keby boli zavzdusnene. Videl som to na vlastne oci na poslednej akcii v Levocskych vrchoch. Nikto s tym nemal skusenost, chlapik sa vratil domov po prvom stupani. Tak som sa dozvedel od predajcu, ze to Avidy robia a pritom im nic nie je. Neviem vsak, o ktory model slo.
- Hayes nie je zaujimavy nicim, niektore brzdy vyzeraju archaicky. V minulosti odchadzali kotuce (vydieral sa stred), snad uz davaju lepsie.

Siahni po osvedcenych brzdach (vyssie modely Formuly, Hope, snad Shimano, ...).
Zobraziť komentár 11.06.2008 - 15:13:38
00
no s tymi avidmi je to pravda asi ja mam uz spominane juicy 7 a ked bike davam do vytahu a spat tak pravdepodobne mi stecu ako si pisal... lebo ked som u babke ze bike nedavam do kolmej pozicie tak brzdy maju staly chod...
Zobraziť komentár 11.06.2008 - 15:44:56
00
Mne to J7 nerobia, davam bike naopak pomerne casto a na dost dlhu dobu, chod je stale rovnaky. Neviem, mozno mam akurat nejaky bezproblemovy kus, ako citam diskusiu, ale tie brzdy brzdia uplne perfektne a to mam len 160 kotuce (88 kg)...,Hm, klop klop. Ucinnost mierne poklesne len ked sa totalne prehreju, ale to dosiahnut je pomerne tazke v beznych podmienkach a spravnom brzdeni, no i v tom pripade ubrzdia bez problemov vsetko...
Zobraziť komentár 11.06.2008 - 17:32:19
00
s tým pretekaním kvapaliny to bude pravda ... niekedy to robí len jedná páka občas obe no po položení biku do pôvodnej polohy a pár stlačeniach páky je všetko ok 8)
jazdím 180/160 (73kg) a tam kde K18 by už dávno zavíjali sú J7 v pohode .. ešte sa mi nepodarilo ich prehriať 8)
Zobraziť komentár 11.06.2008 - 18:00:59
00
J7 v pohode .. ešte sa mi nepodarilo ich prehriať 8)[/quote]
Asi mi na buduce pozicias bike a uvidime ako zaplacu. :cry: :D
Zobraziť komentár 11.06.2008 - 23:21:54
00
Asi mi na buduce pozicias bike a uvidime ako zaplacu. :cry: :D

ak vieš brzdiť nemali by mať až tak veľký problém ... samozrejme že ich uvaríš skôr ako ja 37kg rozdiel ak nie viac robí svoje no ber do úvahy aj to že mám sintronové platne 8)
Zobraziť komentár 11.06.2008 - 23:27:57
00
Ty si este stale nekupil :roll:
Subjektivne dojmy:
- Avidy su akesi divne, ak postavis bicykel na chvilu hore kolesami, "stecie" kvapalina do vyrovnavacej nadrzky a brzdy sa spravaju, ako keby boli zavzdusnene. Videl som to na vlastne oci na poslednej akcii v Levocskych vrchoch. Nikto s tym nemal skusenost, chlapik sa vratil domov po prvom stupani. Tak som sa dozvedel od predajcu, ze to Avidy robia a pritom im nic nie je. Neviem vsak, o ktory model slo.
- Hayes nie je zaujimavy nicim, niektore brzdy vyzeraju archaicky. V minulosti odchadzali kotuce (vydieral sa stred), snad uz davaju lepsie.

Siahni po osvedcenych brzdach (vyssie modely Formuly, Hope, snad Shimano, ...).

....este nie je to predsa len nejaky peniaz takze to nexcem unahlit a trochu pozbierat skusenosti inych....

...ale nik mi neodpovedal na otazku ohladne HAYES STROKER..... :(
...nik s nimi nema skusenosti....????

...takze som zuzil vyber...na...

FORMULA ORO K24....cca 320EUR za komplet set....
MAGURA MARTA .... cca 350EUR za komplet set
Hayes Stroker Carbon .... cca 320EUR za komplet set (ak bude pozitivna skusenost)

....

:?
Zobraziť komentár 12.06.2008 - 00:33:55
00
Tie Strokery vo Vele dosť chvália,boli tam už testované na viacerých bikoch nie síce carbon ale vždy hodnotené veľmi dobre,z tých čo si tam dal by som bral Formule :wink:
Zobraziť komentár 12.06.2008 - 09:06:27
00
takze stav:

FORMULA> 1
MAGURA> 0
HAYES> 0

:D
Zobraziť komentár 12.06.2008 - 09:33:55
00
Mám Strokery, síce len model Ryde, ale veľké rozdiely medzi nimi asi nebudú. Bol som s nimi spokojný, ale po vyskúšaní kamošových Oro K18 som zmenil názor. Tie Formuly brzdia omnoho lepšie, sú kusavejšie a aj maximálny výkon je lepší. Je možné, že je problém niekde u mňa (zamastený kotúč alebo čo), ale dávam hlas Formulam.
Zobraziť komentár 12.06.2008 - 14:54:31
00
Ako protivaha "prihriatym" nazorom na nasom fore na Formula K18
http://bike-forum.cz/forum/orari-18kari ... ml#unread1
Teraz som sa viezol na K18 tesne po vytiahnuti biku z krabice aaa poviem vam ze to ako nove nebrzdi ani h*vno - keby som ich ja nemal k plnej spokojnosti uz par mesiacov zvozil by som ich pod zem :lol:
Zobraziť komentár 12.06.2008 - 15:00:39
00
Ako protivaha "prihriatym" nazorom na nasom fore na Formula K18
http://bike-forum.cz/forum/orari-18kari ... ml#unread1
Teraz som sa viezol na K18 tesne po vytiahnuti biku z krabice aaa poviem vam ze to ako nove nebrzdi ani h*vno - keby som ich ja nemal k plnej spokojnosti uz par mesiacov zvozil by som ich pod zem :lol:

...vsetko to uz mam precitane.....ale chlopci nasiel som este XT-cka 08 bez kotucov komplet sada aj s adaptermi za nejakych....5000SK tak som normalne zvazil svoj nazor ci neist nakoniec do SHIMANA aj ked ja nie som privrzencom Japoncikov ale ta cena.....voci vsetkym vyssie menovanym je skoro polovicna tak tam pridavam este jedny brzdy a to

XT 2008 - cca 5000Sk tj....cca 170EUR

:D :D :D
Zobraziť komentár 12.06.2008 - 15:46:20
00
jj bike-discount :P
Zobraziť komentár 12.06.2008 - 15:48:16
00
jj bike-discount :P

ani nie je to cesky e-shop..... :D
Zobraziť komentár 12.06.2008 - 15:48:59
00
keyboard_arrow_up