https://hiking.sk/hk/news/7838/hiking_prechadza_pod_dennik_n.html cervo tusim si zmeskal akviziciu Teraz vazne, s odstupom casu sa ukazuje, ze cesta, ktorou ide mtbiker je ta spravna, aj ked v zaciatkoch to vyvolalo v komunite (foristov) emocie. Nezavisle weby to s financovanim nemaju lahke.
trionq Uz si robia srandu, ze zrychlene spalili zostatkove palivo D
Ale to pristavanie bolo brutalne. Nevedel som, ze to bude padat horizontalne a az v zavere sa to otoci, zapalia sa motory z nich sa vyberu dva a na nich to pristane.
este pochopim ze sa robia experimenty resp. pokusy na obeznej drahe, ale na aku rit sa lieta na Mars?? na to aby mali zapis ze tam boli, alebo boli v mediach po celom svete. chapem ze vedci su ina skupina ludi a my ich tazko pochopime, ale take prachy ake idu do vesmirneho vyskumu by sa dali pouzit trebars aj na vedecke ucely tu na zemi, ale bolo by to uzitocne a prospesne pre ludstvo. poslat najdrahsi vysavac na svete na Mars je podla mna uplna blbost
mimochodom pouzivam keramicke panvice, ale samozrejme chapem tvoju pointu no na to netreba lietat na Mars
Toto si myslel naozaj vážne?
Stačí sa pozrieť do ďalekej budúcnosti a Zem bude to posledné miesto, kde by si chcel ostať. Takže nie, nestačí sa hrať na domácom piesočku. A to nemyslím to, že Zem už nebude Zemou len vďaka nám. Sú tu aj iné faktory, ktoré človek neovplyvní...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aktuality.sk/clanok/866934/slovensko-sa-sklada-na-likvidaciu-odpadu-nelegalnemu-bitunku-stopy-vedu-do-polska/
cervo tusim si zmeskal akviziciu
Cyklista napadol záchranárov, ktorí potrebovali v sanitke oživovať pacientku: Tragický koniec!
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
edit, štart prerušený, bude sa opakovať cca o 23:30
Tak toto bolo najkrajsie pristavanie ake som kedy videl... brutalne..wow
No dobre, tak ten vybuch 10 minut po pristati kvoli poziaru to pokazil, ale stale je to uspech.
Ale to pristavanie bolo brutalne. Nevedel som, ze to bude padat horizontalne a az v zavere sa to otoci, zapalia sa motory z nich sa vyberu dva a na nich to pristane.
mimochodom pouzivam keramicke panvice, ale samozrejme chapem tvoju pointu
Toto si myslel naozaj vážne?
Stačí sa pozrieť do ďalekej budúcnosti a Zem bude to posledné miesto, kde by si chcel ostať. Takže nie, nestačí sa hrať na domácom piesočku. A to nemyslím to, že Zem už nebude Zemou len vďaka nám. Sú tu aj iné faktory, ktoré človek neovplyvní...