V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
posledný komentár: 25. 8. 2006 o 20:27
Ak chces, aby tam bolo menej trenazera a viac "skutocnej" cyklistiky
bolo tam aj par zaujimavych fotiek - ktore ale boli pridane len k vyjazdu - toto je asi novinka, to si nepamatam ze by sa to dalo alebo ze by to niekto robil. aj sa mi zdalo ze nejak ubudaju fotky v temach vo fore (ano myslel som temu - fotky z vyjazdov - vo fore) - a odkedy sa tema "fotky z vyjazdov" presunula do "o hocicom" prestali pribudat fotky priamo v regionalnych temach v sekcii "mtb akcie vyjazdy"
ale nevravim ze je nieco zle - je to proste zmena - mozno by to chcelo lepsi filter - aby sa dalo vypnut zobrazovanie selfie a obrazkov zo zwiftu
edit: az teraz pozeram podla toho linku co som dal - to do vyjazdov pri synchronizacii taha fotky zo stravy a potom aj zobrazuje vo vsetkych fotkach?
edit2: ale vies co - vadi mi - ved je to nepouzitelne - sa pozri ako to vyzera - toto je MTBiker? fakt?
Ale, musim uznat, ze je tam dost necyklistickeho obsahu (aj ked je este teraz dost "offseason", a ten pomer by bol v sezone urcite uplne inde) a asi by tie fotky z vyjazdov mali byt skutocne len z "vyjazdov", a teda z aktivit typu cyklistika, a nie kadejake prechadzky a jogy. Prisli by sme tym ale o fotky z turistiky, skiaplov a pod. Tie fotky zo Zwiftu sa casom asi fixnu aj same, ked ludia vyjdu von:D, ale tiez by za mna mohli ist prec. Musime si to prejst.
Alebo inak,fotky tu ostat mozu ale vedel by som,nastavit aby sa nezobrazovali na inde ako v tom vyjazde? A medzitym idem pozriet ako zrusit ich sync sem
Ale, musim uznat, ze je tam dost necyklistickeho obsahu (aj ked je este teraz dost "offseason", a ten pomer by bol v sezone urcite uplne inde) a asi by tie fotky z vyjazdov mali byt skutocne len z "vyjazdov", a teda z aktivit typu cyklistika, a nie kadejake prechadzky a jogy. Prisli by sme tym ale o fotky z turistiky, skiaplov a pod. Tie fotky zo Zwiftu sa casom asi fixnu aj same, ked ludia vyjdu von:D, ale tiez by za mna mohli ist prec. Musime si to prejst.
Ako je to vlastne s tymi fotkami zo Stravy? Vedia uzivatelia, ze po sparovani sa im kopiruju sem, resp. davaju na to suhlas pred sparovanim? Ako je zachovana uroven zabezpecenia sukromia zo Stravy? Mam na mysli, ak je jazda na Strave neverejna, ci je aj tu..
Podla mna, fotky by sa nemali zo Stravy synchronizovat. Predsalen je to primarne socialna siet, kdezto MTBiker, mimo eshopu, je hlavne forum a nie vzdy nastava zhoda v tom, ake fotky sa tam uploaduju. Vid priklad selficiek.
Ak maju ludia zaujimave fotky z cyklo vyjazdov, z turistiky, ski/skialpu, urcite si daju extra namahu, aby ich okrem Stravy , dali aj sem, manualne.
link v rachelovom prispevok nad tebou
Ked sme synchronizaciu robili, uzivatelia si povacsine davali fotky z vyjazdov, ktore boli relevantne a uzitocne - pozrel som si vyjazd, mal som k tomu pekne ilustracne foto, pripadne zaujimavosti po ceste. To ze si tam ludia davaju selficka a trackuju si aj prechadzku do obchodu, no, asi len budeme musiet spravit nejake pokrocilejsie nastavenia pre filtrovanie fotiek postupne. Ale ako pisal Rachela, ono sa vela veci vrati do normalu ked nebudeme vsetci zavreti doma.
Vo vseobecnosti nesuhlasim. Ludia nechcu veci robit viackrat, ked uz daju raz vyjazd na Stravu, nechcu ho uploadovat manualne, ked tam daju fotky a mozu sa synchronizovat, nebudu ich chciet nahadzovat rucne na forum. Ludia nemaju na to cas ani chut, chcu integracie a jednoduchost. Ti, co si na to cas najdu a vyberu pekne fotky a spravia z toho kvalitny prispevok, klobuk dole, ale to sa neda ocakavat od vacsiny navstevnikov, ktori na forum casto ani nechodia, ale sleduju fotogalerie a inspiruju sa vyjazdami. My sa budeme venovat tomu, aby sa v sekcii Foto a Vyjazdy zobrazovali primarne tie najzaujimavejsie veci, neda sa vsak vsetko robit naraz a potrebujeme na to nejaky cas.
Verim, ze to nejak do rozumnej podoby vytunite, nech vo fotkach nie je pretlak socialnosietoveho balastu.
komunita / vyjazdy / vyhladat aktivitu / moznost zobrazit len vyjazdy s fotkami
a aby si filter pamatal posledne nastavenie
Ono fotky zo Strava sa sice importuju len tie verejne, ale to ze niekto verejne zdiela fotky na nejakej sluzbe v osobnom profile neznamena, ze su zaroven vhodne na publikaciu v nejakom sumare na uplne inej stranke. Moze mu to dokonca vadit.
Kategóriu "všetky fotky" by som možno nastavil na najobľúbenejšie zo všetkých 3 kategórii (Témy, Bicykle používateľov, Výjazdy). Ale to prináša ďalšie nedostatky, keďže fotky bikov a výjazdov sa nedajú lajkovať, čo pri výjazdoch ani nemá zmysel...
P.S. Mozno su tu aj ludia, ktorych prave fotky z vyjazdov az tak nezaujimaju a zaujimaju ich tie ostatne. Nie vsetci hladaju inspiraciu na vyjazd pozeranim fotiek. A casom sa to mozno rozvinie do nejakej formy socialnej siete a ludia budu tie fotky komentovat priamo z tej sekcie a ani nepojdu do fora a pod. To sa teraz tazko odhaduje. Mne sa to nahodou celkom pozdava - ked sa budem nudit, tak si kliknem na zobrazenie vsetkych fotiek a pozriem co tam pribuda. Ked ma to nebude zaujimat, tak tam klikat nebudem alebo sa prekliknem len na fotky z vyjazdov. A mozno to este chalani nejak vyladia alebo rozdelia na viac podkategorii. To by mohlo byt potom celkom zaujimave si v tej sekcii pozriet len fotky z konkretnej temy. Aj teraz je tam ta polozka "Temy", ale netusim co a odkial sa do nej dotahuje. Som myslel ze ked na to kliknem, tak mi ponukne na vyber nejake najcastejsie temy a vyberiem si z ktorej chcem zobrazit obsah. Zatial som neidentifikoval, co do nej tecie.
Ja som tam hned teraz vlastne objavil bug, ze mi ten vyber tem nevyskoci znovu, ked si uz nejaku vyberiem a chcem to zmenit. Milion je tych use-casov!
Inak, v to verim aj ja, ze sa nam podari ten sposob filtracie fotiek este do buducna zlepsit podla realneho obsahu, ktory sa casom bude zobrazovat. Nic v tomto nie je fixne dane. Napr v tej casti vyjazdy mi pride, ze hned by si to pytalo filter na "typ aktivity", z ktorej sa foto ukazuju, nech sa to da filtrovat podla sportu. Ale nic sa nebude kut za horuca.