Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Že je akýsi olympionik v pèčku už netrápi asi nikoho . Nezomrel . Bude robiť kuriéra a bude prospesnejsi , ako si močiť vajcia v bazéne . Ale že 60-ročný nedostane highFlow je fakt smutne ... môj názor .
Zatiaľ takto : 2 výjazd / 2X Covid 19 . Nejak to neklesá , imho 🤷🏼♂️
pokles výkonnosti nemusí mat kvoli poškodeniu pluc ale kvoli horšej trenovanosti - poklesu vytrvalostných schopností v dosledku vypadku v treningu, na potvrdenie trvalých následkov nefunkčnostou časti pluc by musel absolvovat špecializované pneumo vyšetrenie
A vážení, nesmrtelní na kovid atenšn ... začal som voziť do nemocnice pacientov s ťažkým priebehom kovidu , po prekonaní prvého asymptomatickeho pred 2 mesiacmi 🙅♂️ . Toto je konečná , čo sa týka teórie že druhýkrát kovid nedostaneš . Dostaneš a priebeh je zatiaľ stále ťažší , teda aspoň ta moja vzorka ľudí ... ale možno taký “ hansol710 “ bude mat inu skúsenosť .
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ramon1: co pekne dokazuje, ze PCR testy su k nicomu. Cize ak boli pozitivni, ale nemali symptomy, tak ziaden COVID nemali.
xyz: ty si bol symptomaticky, takze teba nie
cokupit veď sa chránim, aj predtým som sa chránil ako sa dalo...respirátor ffp2 som mal v práci aj všade v uzavretých priestoroch...obchody...mhd... nič som nikde nechytal bez rukavíc,pre istotu stále vo vrecku tuba s dezinfekciou atd... a aj tak si ma tá sviňucha niekde našla...
A vážení, nesmrtelní na kovid atenšn ... začal som voziť do nemocnice pacientov s ťažkým priebehom kovidu , po prekonaní prvého asymptomatickeho pred 2 mesiacmi 🙅♂️ . Toto je konečná , čo sa týka teórie že druhýkrát kovid nedostaneš . Dostaneš a priebeh je zatiaľ stále ťažší , teda aspoň ta moja vzorka ľudí ... ale možno taký “ hansol710 “ bude mat inu skúsenosť .
Blbe...ale nejako tak rátam s tým že niekoľko percent z nich bude takých čo boli “falošne” pozitívni a mali pocit že sú už nesmrtelni. Lebo neviem ako vy, ale ja nepoznám v okoli ani jedného človeka ktorý by prekonal covid bez príznakov ( a to ich je už docela početná vzorka )
Ramon1: co pekne dokazuje, ze PCR testy su k nicomu. Cize ak boli pozitivni, ale nemali symptomy, tak ziaden COVID nemali.
Na borélie napr. tiež nevzniká trvalá imunita, lebo u drvivej väčšiny ľuďov si organizmus "odpamätá" nesprávne = najviac sa meniace antigény. Preto sa pri vývoji očkovacích látok skúma aj to, ktoré antigény sú najvhodnejšie a tie sa potom organizmu podsunú v očkovacej látke.
Malária - tá istá situácia. Preto sa podarilo vakcínu vyvinúť až teraz.
U vírusu je síce výber menší, kapsidových proteínov je spravidla len pár, ale má o to nepresnejšiu transkripciu.
matt Všetci ti ktorí priznajú reinfekciu , boli pozitívne testovaní , ale len s miernymi príznakmi / myalgie , cefalea , hnačky , subfebrility , rozostrene videnie,bolesť “chrbta “ / .
SARS CoV-2 (RT - PCR test) pozit.
CP - RdRP gene 38,01
CP - E gene 34,83
CP - N gene 39,14
Hodnoty CP sú nepriamo úmerné koncetrácii vírusu vo vzorke, čím sú nižšie hodnoty
CP, tým je koncentrácia vírusu vo vzorke vyššia.
V piatok mi končí karanténa, príznaky žiadne. Tak predpokladám z tých hodnôt, že vírusová nálož bola veľmi nízka a s protilátkami to teda nebude žiadna sláva. Opatrnosť naďalej maximálna, hrozba reinfekcie značná. Aspoň ja si tie hodnoty takto interpretujem.
A registrácia rodiča na očkovanie - kaptola sama o sebe. Pomohol mi autorefresh stránky s termínmi každých 30 sekúnd a autofill na vyplnenie formulára. Čiže keď sa zjavili voľný termín, tak vyplnenie formulára bolo na 1 klik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zatiaľ takto : 2 výjazd / 2X Covid 19 . Nejak to neklesá , imho 🤷🏼♂️
PCR testy ich oznacili spravne, zato ze si ich imunitny system s tym poradil lahko uz ziadny test nemoze
Blbe...ale nejako tak rátam s tým že niekoľko percent z nich bude takých čo boli “falošne” pozitívni a mali pocit že sú už nesmrtelni. Lebo neviem ako vy, ale ja nepoznám v okoli ani jedného človeka ktorý by prekonal covid bez príznakov ( a to ich je už docela početná vzorka )
Na borélie napr. tiež nevzniká trvalá imunita, lebo u drvivej väčšiny ľuďov si organizmus "odpamätá" nesprávne = najviac sa meniace antigény. Preto sa pri vývoji očkovacích látok skúma aj to, ktoré antigény sú najvhodnejšie a tie sa potom organizmu podsunú v očkovacej látke.
Malária - tá istá situácia. Preto sa podarilo vakcínu vyvinúť až teraz.
U vírusu je síce výber menší, kapsidových proteínov je spravidla len pár, ale má o to nepresnejšiu transkripciu.
SARS CoV-2 (RT - PCR test) pozit.
CP - RdRP gene 38,01
CP - E gene 34,83
CP - N gene 39,14
Hodnoty CP sú nepriamo úmerné koncetrácii vírusu vo vzorke, čím sú nižšie hodnoty
CP, tým je koncentrácia vírusu vo vzorke vyššia.
V piatok mi končí karanténa, príznaky žiadne. Tak predpokladám z tých hodnôt, že vírusová nálož bola veľmi nízka a s protilátkami to teda nebude žiadna sláva. Opatrnosť naďalej maximálna, hrozba reinfekcie značná. Aspoň ja si tie hodnoty takto interpretujem.
A registrácia rodiča na očkovanie - kaptola sama o sebe. Pomohol mi autorefresh stránky s termínmi každých 30 sekúnd a autofill na vyplnenie formulára. Čiže keď sa zjavili voľný termín, tak vyplnenie formulára bolo na 1 klik.