Kategórie
Bike-techAké hodinky majú bajkeri? # recenzie # výbava # doplnky # hodinky # značky # skúsenosti # diskusia # elektronika
-10% Garmin Instinct E - 45 mm hodinky, electric lime/electric lime (LE)
274 €
-10%
MOC 305 €
-16% Garmin epix Pro (g2) Sapphire GPS hodinky, 42 mm, carbon gray/DLC Titanium/black
799 €
-16%
MOC 1 239 €
Akcia -10% Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition hodinky, Coyote Tan
406 €
-10%
MOC 499 €
Akcia -11% Garmin fenix 8 - 43 mm, AMOLED Sapphire hodinky, Carbon Gray DLC Titanium, black/pebble gray band
979 €
-11%
MOC 1 119 €
Výpredaj -12% Garmin fenix 8 - 47 mm Solar Sapphire hodinky, Carbon Gray DLC Titanium/ black/pebble gray band
989 €
-12%
MOC 1 129 €
Tak spomienky na 68 ešte asi nevyprchali
No ja čo mám skúsenosti v Prahe tak každý sa ťa snaží oje-ba-brať. Do jedného.
P.S. cim nehovorim ze '68 nie je rovnako neprijemny a sucasna rusfilna verbez okolo tiez.
Trufas si kupovat hodinky z druhej ruky, ktore mozu byt z Ali? (netrufol by som si ani osobne). Ja mam teda zle skusenosti uz aj s Amazon.de
Tie ich WL su ako ista scena v Dědictví aneb *****igutntág...myslim ze kazdy tusi ktoru myslim
jj, presne tu som mal na mysli
Verím, že toto celé vytvára akúsi “šedú zónu”, ktorá praje akurát tak neautorizovaným priekupníkom a podobným podnikavcom.
Ale je to celkom zaujímavé, tento špecifický trh. Mať tak v danom čase voľné prostriedky a šťastie, tak napr. AP Ref. 15202ST by si dnes už takmer 2x na seba zarobili.
Aha tak som nepochopil ked si pisal ze na leto. Myslel som na leto na biku. Preco Seiko nie ? Too heavy ? Jazdil som Kolibu a Karpaty aj s Paneraikami, mal som ale ruku dobitu riadne, prisposobil som sa uz
No a za ten nezmysel čo sa všeobecne za RLX pýta mimo AD tak z toho mi je už úplne na ..., a to podporovať určite nebudem.
matt: gratulujem k skvelému kaufu