Zdravim vsetkych co sa venuju cestnej cyklistike a radi by podnikli spolocne treningy v okoli Ke. S kamosmi zaciname uz tuto sobotu, ak by sa chcel niekto pridat nech posle mail na [email protected]
ahojte, vie niekto povedat v akom stave je rekonstrukcia cesty od Regety (Slancika) na Maliniak, smer Dargovsky priesmik? Minuly rok cestou na Izru som zazrel tazke mechanizmy, zmenilo sa nieco, je uz novy asfalt? dik za info, Peter
Ahojte, dá sa na cesťáku zvládnuť cesta z Kalše na Izru a potom do sedla nad Slancom? alebo je lepšia voľba opačný smer? alebo je stav komunikácii úplne nevhodný na cesťák? (zjazd z Bogoty do Dargovského priesmyku som nejako prežil, alebo bolo to už za hranou toho, čo by som chcel jazdiť). Ďakujem vopred za odpovede!
Zdravím bikeri. Tento rok sa spúšťa na Slovensku organizovanie cyklotúr podľa vzoru ACP (viac v článku https://www.mtbiker.sk/clanky/9376/cesta-k-zisku-titulu-super-randonneur.html), ktoré doteraz boli oficiálne len v Maďarsku (www.brmhungary.hu) a v Čechách. Už budúci mesiac sa uskutoční prvá BRM túra v Komárne. Touto cestou hľadám cyklistov, ktorí by radi zorganizovali podobné podujatia aj na východe Slovenska. Ak by sa niekto našiel, rád s ním prejdem podmienky organizácie. Nie je to nič zložité a radi by sme budúci rok rozšírili počet takýchto cyklotúr. Viac na draft stránke https://randonneurs-slovakia.simplesite.com/446178944
Caute bikeri....uz dlhsie hladam partiu ludi na skupinove jazdy v KE a okoli...ozval som sa aj na par webstranok, ale nikto neodpovedal...viete mi nieco poradit alebo ma niekto prizve k sebe do partie na jazdu?
Caute bikeri....uz dlhsie hladam partiu ludi na skupinove jazdy v KE a okoli...ozval som sa aj na par webstranok, ale nikto neodpovedal...viete mi nieco poradit alebo ma niekto prizve k sebe do partie na jazdu?
Takych skupin je v KE viac (ProSport, Pro Body, Kohutovci, Lemra atd), ale jedna sa viacmenej o uzvrete skupiny, ktore jazdia uz dlhe roky spolu a neradi primaju novych clenov ktorych nepoznaju. Na ceste sa jazdi v baliku a nie kazdy novic dokaze jazdit v baliku tak aby neohrozoval seba ale aj ostatnych z partie. Dalsi parameter je tvoja vykonost, mala by byt aspon priblizna ostatnym, lebo cakat na kazdom kopci ta urcite nebudu. Takze najlepsie je asi vytvorit si vlastnu partiu.
mne su jasne rozdiely jazdienia v skupine...uz som par takych jazd absolvoval ale bohuzial len s kamosmi na zapadnom Slovensku a hladam nejaku skupinu aj tu na vychode...vykonnost nie je ziadna profi, ale myslim si ze v kopcoch nebudem mat problem (moja vaha + vykonnost)...rad by som sa pridal do nejakej skupiny...ak budu niekde inde vykonnost tak nic...
Ahojte, ako je najlepšie ísť na Jablonov nad Turňou z Košíc aj s ohľadom na tú kvázi R-ku smerom na USS? Obchádzať to cez Basku, Malú, Veľkú Idu, Komárovce, Mokrance, Žarnov, atď, abo to ťahať rovno po hlavnej? Išiel by som sobota poobede, tak kvázi ako je to s ohľadom na premávku a pod... Ďakujem
Potrebujem to čo najprísnejšie, ďalej budem pokračovať na Plešivec, Tornaľu... Teda nemusí byť najpriamejsie, ale tak rozumný kompromis medzi rýchlosťou a bezpečnosťou...
všetko jedno..vodiči jazdia všade jak blázni...to čo si písal-v sobotu možno pôjde kopa áut na Bukovec-úzka kľukatá cesta...ak nepôjdeš cca o 13-14:00 kedy idú do USS na poobedňajšiu tak po hlavnej v sobotu je to "obstojné" . inak cez Bašku je aj zbytočné ísť,to radšej odbočiť na Pereši do Malej Idy
zdar, je rychlostna cesta od Šace po Ludvikov dvor vhodna/tolerovania/bezpecna pre cyklistov? Ak nie, da sa to nejak easy obist? Potrebujme ist smer Haniska od Moldavy
ten úsek je v pohode,horšie je to ďalej od L.dvora po Hanisku,samý kamión a keď ho stretneš oproti na tom úzkom moste cez R4-ku a za tebou ide druhý...horor...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale aby som bol v teme, tak rad sa ku tebe kludne pridam.
Takych skupin je v KE viac (ProSport, Pro Body, Kohutovci, Lemra atd), ale jedna sa viacmenej o uzvrete skupiny, ktore jazdia uz dlhe roky spolu a neradi primaju novych clenov ktorych nepoznaju. Na ceste sa jazdi v baliku a nie kazdy novic dokaze jazdit v baliku tak aby neohrozoval seba ale aj ostatnych z partie. Dalsi parameter je tvoja vykonost, mala by byt aspon priblizna ostatnym, lebo cakat na kazdom kopci ta urcite nebudu. Takze najlepsie je asi vytvorit si vlastnu partiu.
pojdem asi spodkom cez velku Idu