Veď  práve  preto  si má  posunúť 
sedlo na  stred  a  nie  takto  ako  to   má. Z vlastnej skúsenosti  viem , že  pri offsete  sedlovky 25 mm  mám sedlo  presne  na stred mierky  a je to  v  pohode.  Keď som potreboval  posunúť , tak   fakt len 1-2 mm. Ono  tú polohu určuje  aj  sklon  sedlovej  rúry a čím väčší 
rám tak tým  menší  uhol a  tým  sa  sedlová rúra  viac nakláňa smerom dozadu. a z toho  vyplýva  aj to  že  možno  potom  bude  potrebovať  dlhší predstavec. ísť zo 110mm na 120 , alebo 130 nie je žiadna tragédia,  sú to štandartné veľkosti.  No a že  si  narovná  riadítka , tak  logicky  môže  vyhodiť spod  predstavca 10 , možno aj 20mm  . Nemusí hneď rezať vidlu, stačí ich  presunúť  nad  predstavec  a  pojazdiť ako  mu  to bude  sedieť.
Samozrejme  dlžku  predstavca  by  som  riešil  ako  poslednú. Prvý  krok olovnička  a  nastaviť  sedlo podľa kolena voči pedálom , druhý narovnať  riadítka, pojazdiť   trochu,   tretí  ak  je  potrebné   prehodiť  jednu -dve podložky nad predstavec  a  až nakoniec by  som  sa  zaoberal  dĺžkou  predstavca