Lokalizácia
Formulár sa odosiela
výsledky.... http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2008/mtbcup/brezno/
Zobraziť komentár 14.06.2008 - 19:01:59
00
BIKE, BIKE, BIKE, BIKE, ........... znovu BIKE :lol:

Toľko bikerov som, ešte nevidel :lol:

minimálne polovica SLOVENSKA bola V BREZNE,
a minimálne polovička z tej polovice je na http://www.katesport.sk/brezno2008

:lol:

Super akcia -vďaka všetkým - BIKEROM, ORGANIZÁTOROM, POLICAJTOM, METEOROLÓGOM ... AI

AHOJ-te
Zobraziť komentár 14.06.2008 - 23:14:27
00
eeeeej dobre bolo len skoda ze sa mi tie rajdy nezlomili skorej ale dve minuty pred startom ale neva :) aspon som dal vsetkym naskok :) idem sa ja rychlo hladat na fotkach
Zobraziť komentár 14.06.2008 - 23:50:36
00
no normalne 4 fotky a zasebou :) niekedy sa oplati ist posledny :)
Zobraziť komentár 14.06.2008 - 23:57:45
00
Ahoj maniaci :lol: :lol: :lol:

vyhlasujem súťaž o naj foto BREZNO 2008,

ja za seba navrhujem:

http://www.katesport.sk/brezno2008/html ... g00604.htm

:lol:
Zobraziť komentár 15.06.2008 - 07:25:59
00

keby nemal stax defekt, tak je predomnou :oops:
Zobraziť komentár 15.06.2008 - 08:30:20
00
neviem ako sa dokaze niekto rozhodnut ci ide na maraton alebo nie ked mu niekto povie, ze trat mu nevyhovuje. Brezniansky maraton je pekna akcia co sa tyka organizacie aj tratí. Niekomu vyhovuje to, inému iné. Pokial si tam nebol urcite by si mal ist, aby si vedel ohodnotit ty sam...

Ak poznas cloveka, o ktorom vies, co rad jazdi, tak mi nevrav, ze mu nevies poradit, ci dany teren je prenho vhodny alebo nie.

Ale co by clovek nespravil preto, aby skusil na vlastnej kozi. V startovej listine nie som, isiel som KLASIK bez cisla, len tak okukat.
1. vynikajuce znacenie vratane prace regulovcikov
2. dlzka a rytmika trate mne vyhovujuca
3. povrch trate mne absolutne nevyhovujuci. Obcas som mal pocit, ze jazdim cestne preteky. Kde nebol asfalt, tam bola siroka lesna dialnica, troska luky a na efekt na par miestach nasypane kamene a kamienky. Ani meter pekneho singlika.
4. Obcerstvovacky a ine vymozenosti platiacich startujucich hodnotit nemozem. Par znamych si pochvalovalo.

Celkove zhodnotenie: raz stacilo
Viem, ze je stale tazsie a tazsie najst vhodne tereny, ale kym organizator nenajde povrchy vhodne pre horske bicykle, mna par peknymi vyhladmi nepresvedci. Myslim, ze Brezniansky cyklomaraton je vhodnym odrazovym mostikom pre zacinajucich bikerov tuziacich zmerat si sily.
Zobraziť komentár 15.06.2008 - 14:20:08
00
nesuhlasim...
Zobraziť komentár 15.06.2008 - 14:23:17
00
Keby si aspon napisal s cim. Nesuhlasis s tym, ze mne nevyhovuje pvrch trate?
Zobraziť komentár 15.06.2008 - 14:26:43
00
nesuhlasim stym ze Brezno je odrazovy mostik pre zacinajucich bikerov tuziacich zmerat si sily. cyklomaratony podla mna niesu len korene, kamene, atd. na hranici zjazditelnosti - mam na mysli take nieco ako jazdite v Presove.
Zobraziť komentár 15.06.2008 - 14:39:32
00
Korene a kamene na maratonoch byt nemusia, staci ak bude horsky teren s prirodnym povrchom.
Zobraziť komentár 15.06.2008 - 15:00:10
00
nooo na maratone bolo super sice sa mi nepodaril vysledok aky som chcel :-D ale nevadi skore som si vylepsil dnes na BA Lige :-D

- Trat je super mne osobne vyhovuje asfalt a boli aj narocnejsie zjazdy mozno nie az tak nerocne ako na Fatranskom maratone napriklad ale bola to dobra trat pomerne rychla a aj super dlhe stupania co mi vyhovuju. Najradsej mam stupanie na Chatu Bernardyn sice mam vzdy strach ze mi koleso presmykne na kamenoch a budem musiet tlacit ale nastastie sa mi to nestalo.

Moje hodnotenie maratonu je dobre :-)
Zobraziť komentár 15.06.2008 - 15:13:42
00
suhlasim s mircomBB. podla mna to bol dobry maraton.
co sa tyka organizacii tak hodnotim ako vysoko nadstandardnu.. dokonca aj ked nemali sprej na retaz na obcerstvovacke, tak mi retaz ochotne namazali bravcovou mastou, alebo aka to bola :lol: .. vidim za tym obrovsky kus prace, podium, stadion, znacenie, zabezpecenie, policia, obcerstvovacky, stolicky v cieli, vyhlasovanie, sprchy, ...

k trati by som len tolko povedal, mozno tam bolo vela asfaltu, ale som si isty, ze organizatori by tiez mali radsej trat viac horsku, ale co uz ked nas bikerov nemaju radi na roznych oddeleniach (ziv. prostr, lesov, sprav miest...)

mozno o rok to bude inak, nechajme sa prekvapit :wink:
Zobraziť komentár 15.06.2008 - 16:42:05
00
ja hodnotim tento maraton zatial ako najlepsie zorganizovany v tohtorocnej serii, Breznianci maju moju poklonu.. ostatni organizatori by si mali brat priklad..
trat mne osobne vyhovovala no nejaky ten singlik by nezaskodil..
ale to je asi v okoli Brezna trosku problem kedze niektori ludia asi bikovaniu nie su nakloneni..(majitelia pozemkov, oxranari, atd..)
Zobraziť komentár 15.06.2008 - 17:21:45
00
aj tento rok sa nasli nove asfaltky ktore stali za prejdenie. presiel som prezil som. este ze Brezno je len raz do roku...

v kazdom pripade respekt organizatorom. okrem trate ok :)
Zobraziť komentár 15.06.2008 - 17:55:17
00
keyboard_arrow_up