neviem ako sa dokaze niekto rozhodnut ci ide na maraton alebo nie ked mu niekto povie, ze trat mu nevyhovuje. Brezniansky maraton je pekna akcia co sa tyka organizacie aj tratí. Niekomu vyhovuje to, inému iné. Pokial si tam nebol urcite by si mal ist, aby si vedel ohodnotit ty sam...
Ak poznas cloveka, o ktorom vies, co rad jazdi, tak mi nevrav, ze mu nevies poradit, ci dany teren je prenho vhodny alebo nie.
Ale co by clovek nespravil preto, aby skusil na vlastnej kozi. V startovej listine nie som, isiel som KLASIK bez cisla, len tak okukat.
1. vynikajuce znacenie vratane prace regulovcikov
2. dlzka a rytmika trate mne vyhovujuca
3. povrch trate mne absolutne nevyhovujuci. Obcas som mal pocit, ze jazdim cestne preteky. Kde nebol asfalt, tam bola siroka lesna dialnica, troska luky a na efekt na par miestach nasypane kamene a kamienky. Ani meter pekneho singlika.
4. Obcerstvovacky a ine vymozenosti platiacich startujucich hodnotit nemozem. Par znamych si pochvalovalo.
Celkove zhodnotenie: raz stacilo
Viem, ze je stale tazsie a tazsie najst vhodne tereny, ale kym organizator nenajde povrchy vhodne pre horske bicykle, mna par peknymi vyhladmi nepresvedci. Myslim, ze Brezniansky cyklomaraton je vhodnym odrazovym mostikom pre zacinajucich bikerov tuziacich zmerat si sily.