Viem ze su to zakladne znalosti, ale nikdy som bajk kompletne nerozoberal a nemam otca po ruke, tak zistujem Vdaka, hentu vec som vo vercajku nasiel, tak to snad nejak spravim..
teraz máš internet.tam nájdeš skoro všetko. ja keď som mal 15 r a začínal s bajkami...servis / skladačky...také možnosti neboli ...inak k tomu druhému obrázku...potrebuješ na spodnú maticu úzky kľúč 36 ...také niečo ak nemáš doma : https://mihalko.eu/bike-hand-kluc-na-hlavove-zlozenie-bike-hand
Prave ze som kukal internet, ale neviem ako sa co bola a vsade su len navody na tie nove bajky a systemy, ked neviem konkretne co hladam, tak je to tazko.. google uz nie je to co byval.. pcha ti reklamu miesto relevantnych vysledkov..
Inak, tento zavit na prehadzovacku sa da odsrobovat? Alebo je to tam na pevno? skusal som nejak normalne ale neslo to, tak to nechcem urvat ked tak.
A chcem teda obnovit ram. Ten je z nejakej zliatiny Titanium / Vanadium, neviem presne.. Myslite, ze by mohol ostat len tak? bez farby? ked ho dam opieskovat..alebo je to blbost?
Cavte, mam par otazok, ak by niekto vedel
Dostal som sa k tomuto zazraku a rad by som tam spravil nejake upravy. Chcel by som vymenit barany, za nejaky modernejsi lepsi tvar, ako mam napr. na specialized diverge, ale kukam, ze 26mm barany niesu. vobec. Da sa henten predstavec nejak v pohode vymenit?
Potom je tam nejake starsie prehadzovanie, funguje perfektne, ale nieje to uplne najpohodlnejsie prehadzovat s tym, ked clovej potrebuje rychlejsie. Myslite, ze by bolo mozne dokupit packy https://www.decathlon.cz/packa-m100-pro-10-rychlosti-id_8607783.html a nahodit prehadzovanie tam? prd sa do toho vyznam.. Takisto by to chcelo lepsi tvar pacok, aby som mal ten posed skor taky gravelovy..
vdaka za rady
Toto je zda sa on, nalepka Šírer,
necham na ozajstnych odborníkov.
Ak mozes,odfot este cislo na spodu stredoveho, ak ho tam vobec ma.
Pokiaľ si dobre pamätám (je to už nejaká doba), tak toto bol vo svojich časoch (prvá polovica 90-tych) top rám od Šírera... Oria Vanadium boli vtedy najvyššími z produktového radu Oria Tubes a pokiaľ stále lovím v pamäti, je to CroMoly oceľ s Vanádom... Ale stále len oceľ, takže len tak "raw" po opieskovaní to nechať nemôžeš, bude to hrdzavieť... Aspoň prelakovať čírym...
Ked mam zadnu prehadzovacku Campagnolo Chorus 11 HO RD18-CH1M. Chcem kupit aj predny presmykac chorus 11. Aku kluku mozem pouzit, okrem original chorus 11? Alebo mozem pouzit iny presmykac s klukou? Tak isto, mozem pouzit ine packy, nez original chorus 11? netusim ake komponenty podosadzovat na ten ram.. aby to fungovalo.. resp. ak je tu vhodnejsia tema na to, budem rad
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
áno kľuky dáš dole aj s tým drahším sťahovákom
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Inak, tento zavit na prehadzovacku sa da odsrobovat? Alebo je to tam na pevno? skusal som nejak normalne ale neslo to, tak to nechcem urvat ked tak.
A chcem teda obnovit ram. Ten je z nejakej zliatiny Titanium / Vanadium, neviem presne.. Myslite, ze by mohol ostat len tak? bez farby? ked ho dam opieskovat..alebo je to blbost?
Ta nalepka vcera 18:49 nevyzera velmi profi
Dostal som sa k tomuto zazraku a rad by som tam spravil nejake upravy. Chcel by som vymenit barany, za nejaky modernejsi lepsi tvar, ako mam napr. na specialized diverge, ale kukam, ze 26mm barany niesu. vobec. Da sa henten predstavec nejak v pohode vymenit?
Potom je tam nejake starsie prehadzovanie, funguje perfektne, ale nieje to uplne najpohodlnejsie prehadzovat s tym, ked clovej potrebuje rychlejsie. Myslite, ze by bolo mozne dokupit packy https://www.decathlon.cz/packa-m100-pro-10-rychlosti-id_8607783.html a nahodit prehadzovanie tam? prd sa do toho vyznam.. Takisto by to chcelo lepsi tvar pacok, aby som mal ten posed skor taky gravelovy..
vdaka za rady
Toto je zda sa on, nalepka Šírer,
necham na ozajstnych odborníkov.
Ak mozes,odfot este cislo na spodu stredoveho, ak ho tam vobec ma.
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/kompatibilita-niecoho-a-niecoho-t21437.html
Dobre sa na to pozerá 🙂