Nieco take som si aj myslel a co zarazky na tretrach poloha, predok-zadok os osi, lava-prava od isi, natocenie, vypodlozenie atd. samozrejme pre kazdu tretru zvlast. Podla mna je to tiez sucast fittingu
Nieco take som si aj myslel a co zarazky na tretrach poloha, predok-zadok os osi, lava-prava od isi, natocenie, vypodlozenie atd. samozrejme pre kazdu tretru zvlast. Podla mna je to tiez sucast fittingu
a spokojny ? ram je dost tuhy ? ja som mal v plane kupit tento synovi , no nakoniec som vychytal za dobru cenu dr1 ram ... tak som mu vyskladal ten. Ale toto je super volba ako endurance , damsky/detsky bike .
Veľmi dobrá kúpa👍 Veľmi spokojny, na moju váhu 90kg mi príde dostatočne tuhý a neviem si hlavne vynachváliť pohlcovanie nerovnosti na ceste. Je to úplne iné ako na starom hliníku.
Este daj pocity z jazdy... porovnanie s predchadzajucimi kolesami.
dnes prva outdoor jazda - takze bud som dobre zwiftoval cez zimu alebo sa mi slo velmi dobre. Verim, ze aj to ze su cool mi pridava na dobrom pocite . Profika to zo mna nespravi, ale radost z jazdy bola velka. Akurat bol celkom veterny den a ked necakane fuklo z boku tak ma to dost rozhodilo. Takze 60mm robi svoje, ale inak som velmi spokojny.
Inak ohladne bikefittingu... Uz viac krat som nad tym uvazoval, vzdy som to ale nejak uzavrel ze sak jazdi sa mi v pohode, neboli ma nic, tak hadam je to OK. To samozrejme neznamena ze by sa mi nemohlo jazdit este lepsie, respektive skor efektivnejsie, ze ano. Skusenost brata a jeho manzelky, ktori boli na fittingu nejake 2 roky dozadu... Brachovi posunuli sedlo o par mm, myslim predo-zadnu polohu. A mierne upravili poziciu kufrov. Cize mal z toho zmiesane pocity. Na jednej strane super, ze si to dokazal v podstate pocitovo nastavit tak ako to ma byt, na druhej strane ze to bolo pomerne drahe posunutie sedla Jeho manzelke urobili zmien v nastaveni viac a odporucili vymenu sedla. V podstate ale nelutuju a su spokojni.
Ja mam taku malu od BBB vmestim tam len dusu a 2 montpaky nic ine sa tam uz nevojde, ani ten vzduch, vypada to lepsie to je fakt, ale CO2 vozim v drese?
Ja mam taku malu od BBB vmestim tam len dusu a 2 montpaky nic ine sa tam uz nevojde, ani ten vzduch, vypada to lepsie to je fakt, ale CO2 vozim v drese?
Ked uz vozis v drese co2 tak mozes aj dušu v drese. Potom ked doma zabudnes co2 tak duša pod sedlom ti bude na...
ja mam respekt pred nosenim takychto veci v drese - ked clovek spadne, to posledne co chce je, aby sa mu CO bombicka niekam zapichla, alebo nejaky "Y" kluc a podobne veci
ja to mam radsej na rame, v tasticke
A to ze sa moze stat, ze to clovek zabudne doma, ze na to musi pri kazdom vyjazde mysliet, balit je druha vec.
Tiez nosim podsedlovku a mam tam dusu, dve CO bombicky( jedna pre pripad ze by niekto potreboval helfnut), montpaky, handricku, multikluc+kluce od domu. Ze to vyzera zle? To je si myslim kazdeho nazor, profik niesom a isto ani 95% ludi tu, takze ma absolutne nejaka kapsicka pod sedlom netrapi . Tiez mam radsej veci v kapsicke/tube ako preplneny dres
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To ti nastavili?
Ďakujem! Kupoval som presne v marci pred rokom a v podstate si ma inšpiroval tvojim Rebusom len ja som chcel viac endurance geometriu
To ti nastavili?
Áno samozrejne bolo to súčasťou fittingu
Tak to je fajn
dnes prva outdoor jazda - takze bud som dobre zwiftoval cez zimu alebo sa mi slo velmi dobre. Verim, ze aj to ze su cool mi pridava na dobrom pocite
2ks latex rukacice
25mm dusu
2ks Mont paky
CO2 bombicku 16g
Multikluc
Par €
A kopu vzduchu
Nova podsedlovka je v procese - lazyne road caddy - z miestneho e-shopu
Ked uz vozis v drese co2 tak mozes aj dušu v drese. Potom ked doma zabudnes co2 tak duša pod sedlom ti bude na...
ja mam respekt pred nosenim takychto veci v drese - ked clovek spadne, to posledne co chce je, aby sa mu CO bombicka niekam zapichla, alebo nejaky "Y" kluc a podobne veci
ja to mam radsej na rame, v tasticke
A to ze sa moze stat, ze to clovek zabudne doma, ze na to musi pri kazdom vyjazde mysliet, balit je druha vec.
mal som GP4000 - 2y
minulu sezoni GP5000
a na tieto som obul tiez GP5000
vsetko rozmer 25mm
z mojej strany max spokojnost.