chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Asi to bude tým, že som pár krát zaflekoval na asfalte. Aj tak tom nečakal ze sa to takto zničí. Každopádne by som zobral už niečo iné. Nejaké rady ?:)
Tiež rozmýšľam, ze dopredu ten crossking ale asi tu verziu ProTection by som dal aj dopredu aj dozadu. 😁
Uz ako chces, ja zas tak brutalny teren nechodim takze Protection mi je nanic a RaceKing dozadu je na ceste super - staci precitat forum a recenzie. A CrossKing dopredu hlavne kvoli gripu v terene, zadok vzdy nejak v terene dorovnam ked slapem vkuse...
inak, moje aktuálne (inak už stará verzia) NN v performance verzii, mám pocit, že čím majú viac najazdené tým sú lepšie ako keby dozreli, strhla sa tá vrchná vrstva a teraz sú úplne, že naparádu. Tak som zvedavý, koľko mi ešte vydržia. Aktuálne majú cez 2400 km
A naco ti bude taka tazka guma do blata? Ci sa zmesti zalezi,ci sa ti vojde do zadnej stavby a nebude o nu suchat,pripadne o vidlicu.Na stranke vyrobcu bicykla by mohli mat napisane,ake najsiirsie plaste su vhodne.
Na takyto bajk zbytocne prekvalifikovane. MaMa su zjazdove gumy. Ak si tam mal 2.3 tak predpokladam, ze 2.4 tam das, zavisi aj od sirky rafkov, lebo ak mas pod 25mm tak hentake siroke plaste nemaju zelany efekt
Ahojte, niekoľko prebdených nocí strávených na fórach a opuchnuté oči od zhliadnutí desiatok videí ma dotlačili k tomu, že položím už veľa krát (aj tu) položenú otázku a prosbu.. Dajte prosím vyskúšaný tip na dobré plášte - kombináciu, prevažne na traily, občas výživné zjazdy, povinné stúpania, na výlety ktoré neviem kedy a hlavne kde/kade skončia.. hold živočíšny mix.. Hľadám to na Fulla ( SS Stumpjumper), 29 kolesá, doteraz som tam mal PULGATORY a GROUNDCONTROL z dušami, teraz duše pôjdu von.. Bažím po aktuálnych info aj preto lebo sa objavilo zopár novších kúskov, ktoré som nemal možnosť vidieť , no už veľa z Vás ich jazdí.. napr. také nové Schwalbe NOBBY NIC ma celkom oslovili.. Priznám sa, že som naklonený pre Maxxis či Schwable. Cenovka za obe nech sa zmestí do 100 korún európskych. Ďakujem.
môžem ti odporučiť kombo od Conti, Mountain king dopredu a Cross king dozadu, ja som osadil týždeň späť túto kombináciu a je to neskutočne, dáva mi to kriiiidla ;-] na druhých kolesach mám kombo HD/NN, ale teda na Contiky sa nechytá a pritom som si myslel že bude agresívnejšie ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dik a vpredu máš čo?
Vedel by si prosím napísať aj rozmery plášťa a šírku ráfiku na akom je nahodený? Myslím, že pomôže aj ostatným. Ďakujem.
Momentalne WTB Ranger 29x2,25 ale idem teraz brat Conti CrossKing RaceSport k meninam 😁😁😁
Tiež rozmýšľam, ze dopredu ten crossking ale asi tu verziu ProTection by som dal aj dopredu aj dozadu. 😁
Uz ako chces, ja zas tak brutalny teren nechodim takze Protection mi je nanic a RaceKing dozadu je na ceste super - staci precitat forum a recenzie. A CrossKing dopredu hlavne kvoli gripu v terene, zadok vzdy nejak v terene dorovnam ked slapem vkuse...
Vedel by si prosím napísať aj rozmery plášťa a šírku ráfiku na akom je nahodený? Myslím, že pomôže aj ostatným. Ďakujem.
Maxxis ikon 2,20 rafik 30 sirka 59,5mm
Na takyto bajk zbytocne prekvalifikovane. MaMa su zjazdove gumy. Ak si tam mal 2.3 tak predpokladam, ze 2.4 tam das, zavisi aj od sirky rafkov, lebo ak mas pod 25mm tak hentake siroke plaste nemaju zelany efekt