Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
od 749 €
MOC 899 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
IMHO Ak by ste sa niekto chceli pripojit na Jahodnu tak mozte,nejaka mladsia vek. kategoria ale mozu byt aj starsi,lenze ja pojdem poamlsie,lebo nemam kondicku,prave na tom teraz makam
dnes podvecer som bol na vyjazde lokomotiva-cermel-alpinka-jahodna a spat. Vsetko po ceste, siel som medzi piatou a siedmou. Kedze viditelnost pomaly klesala, cca 90% aut malo zapnute svetla. Co ma ale prekvapilo viac, bolo, ze som stretol zo 10 bikerov a ani jeden nemal aspon vzadu blikacku
zusky, paradny novy avatar!
zusky, paradny novy avatar!
...no, možno v stredu sa uvidíme... a avatar - oplatilo sa zničiť sa so Zombi-m
...a čo zajtra ...? (15.06.2008)
...so Zuzkou máme zatiaľ na pláne od Baránka okolo Hrešnej na VV a potom sa uvidí (po červenej, modrej, zelenej...)
...keďže sme nikoho nenalákali (teda, vlastne dobre, že nikto nechcel ísť, pretože sa nám nechcelo vstávať, vyštartovali sme až na poludnie
...ak by si to chcel niekto zopakovať, pripájam plt súbor pre GPS a pár fotiek... (54km/1634m)
To Zombi: Ani tentoraz som nenašiel tú správnu cestu košického maratónu, pokračovali sme ďalej tou cestou doľava a tá nás vrátila späť na asfaltku... Správna cesta je niekde ako som naznačil fialovou...
P.S. To Admin - prečo nie je prípona PLT povolená???