Čaute našiel som na aliexpressi docela lacné,nie moc hrubé pedále a chcem sa spýatať či tu nebuďe ten jeden pin chýbat a bude to mať stále dobrú trakciu (zakrúžkujem na obrázku kde chýba). Ďakujem
Požiadavku na výrobu detaily a objednávku sme dokončili 21.12 2020. Takže pred sviatkami. Takže som počítal s tým že cez sviatky sa mi nikto s pedálmi babrať nebude a ani by som to po nikom nežiadal. Ak na tom začali fachať aspoň 11.1 2021 tak dúfam by budúci týždeň mohli byť doma. Neviem sa dočkať Vždy rád podporím a uprednostním takéto niečo ak to okolnosti a financie dovolia.
Požiadavku na výrobu detaily a objednávku sme dokončili 21.12 2020. Takže pred sviatkami. Takže som počítal s tým že cez sviatky sa mi nikto s pedálmi babrať nebude a ani by som to po nikom nežiadal. Ak na tom začali fachať aspoň 11.1 2021 tak dúfam by budúci týždeň mohli byť doma. Neviem sa dočkať Vždy rád podporím a uprednostním takéto niečo ak to okolnosti a financie dovolia.
tak tak treba podporiť slovenské firmy, a myslím že cena a kvalita sa podobá HT pedálom
Skykiker Vyzerajú peckovo. Už dávnejšie som narazil na video, kde ich niekto ukazoval a tiež by som veľmi rád podporil našich.
Na jar plánujem kupovať nový trailový HT bajk a silno uvažujem, že si objednám tieto pedále k nim. Ak nezabudnem, tak sa potom ozvem, že ako hodnotíš po nejakej dobe.
Btw. výška pinov sa dá nastaviť? Díkes.
Skykiker Vyzerajú peckovo. Už dávnejšie som narazil na video, kde ich niekto ukazoval a tiež by som veľmi rád podporil našich.
Na jar plánujem kupovať nový trailový HT bajk a silno uvažujem, že si objednám tieto pedále k nim. Ak nezabudnem, tak sa potom ozvem, že ako hodnotíš po nejakej dobe.
Kľudne mi napíš aj súkromnú správu potom áno výška sa dá nastaviť rôznou dĺžkou pinou (ja som si tak spravil aby boli konkávne).
Ja som na moje HT po dlhšom hľadaní kade tade nakoniec našiel rebuild kit tu na mtbiker shope Inak že mali vakel som cítil len ak som to skúšal rukou keď som nastavoval prevody. Pri jazde som to dovtedy nikdy nejako nezaregistroval. Pri výmene kitu som zistil že jedno ložisko bolo úplne na odpis a bolo tam bordelu na rozdávanie, ale bol to model Ht-ae02 Evo ktorého konštrukcia je viac náchylná na vniknutie prachu vody atď tam kde netreba.
za mna Stamp 7, ziadne tlacenie osky, sice drahsie na zaciatok ale rebuild kit stoji 20e
Stamp 1 som len videl a nejazdil ale prisli mi dost lacne vyzerajuce na to kolko stoja
tiez by som ti neodporucil Xpedo Spry, ten isty problem s oskou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som čakal asi 2-3 na výrobu a potom sa riešilo už len dodanie takže zachvilku ich máš 🤘
tak tak treba podporiť slovenské firmy, a myslím že cena a kvalita sa podobá HT pedálom
Kľudne mi napíš aj súkromnú správu potom
Predal som svoje HTčká a RGD bude náhrada za ne, tak som na toto fakt zvedavý a aspoň budem mať s čím "porovnať". Lebo inak s HT maximálna spokojnosť.
mali by byt dostupne rebuild sady a sikovny mechanik to vie repasnut
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/ploche/pedale-crankbrothers-stamp-1-large.html
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/ploche/pedale-crankbrothers-stamp-1-large.html
Mam velkost M, lepsie by mi pasovali L, lebo musim presnejsie dat nohu, ale inak spokojnost. Piny niesu moc vysoke, vakel ziadny, bezudrzbove.
Stamp 1 som len videl a nejazdil ale prisli mi dost lacne vyzerajuce na to kolko stoja
tiez by som ti neodporucil Xpedo Spry, ten isty problem s oskou