Mala som podobne problemy aj ja. Uz mam asi piate vyskusane sedlo pocas troch rokov a asi az teraz sa mi podarilo najst to prave. Takze asi najskor by som hladala aj sedlo na tvoj zadok, a aj vhodne cyklokratase s kvalitnou cyklovlozkou
A teraz ti nic ine neostava iba to pretrpiet ☺️ A mazat ako ti radia ostatni.
Je to sedlom, konečne som našla také, ktoré mi nič nerobí, takže žiadne riešenie gatí, krémov, opuchov, podkožných hrčí atď... a hlavne, môžem ísť aj veľa dní za sebou a nič, bez následkov ,Trenky, gaťky, cyklogate, rifle, elasťáky, kapsáče,... žiadne následky. Aleluja po rokoch, pokoj.
Tak to ti gratulujem a zaroven ticho zavidim, ja s tym stale bojujem Bol som aj na merani kde mi vybrali sedlo, na prvy moment to vyzeralo ako genialne riesenie, ale po par km sa ten pocit vytratil a som tam kde predtym... Akoze dokazem rozhodne pohodlnejsie obsediet viac hodin ako kedykolvek predtym, ale rozne podkozne aj nadkozne ukazy v tych partiach mi stale zneprijemnuju zivot... Akym sposobom si postupovala pri hladani? Ja mam pocit ze sa stale motam v uzavrerom kruhu podobnych sediel a mal by som skusit nieco z uplne ineho sudka, mozno nieco tvarovo vystrednejsie..
Tak to ti gratulujem a zaroven ticho zavidim, ja s tym stale bojujem Bol som aj na merani kde mi vybrali sedlo, na prvy moment to vyzeralo ako genialne riesenie, ale po par km sa ten pocit vytratil a som tam kde predtym... Akoze dokazem rozhodne pohodlnejsie obsediet viac hodin ako kedykolvek predtym, ale rozne podkozne aj nadkozne ukazy v tych partiach mi stale zneprijemnuju zivot... Akym sposobom si postupovala pri hladani? Ja mam pocit ze sa stale motam v uzavrerom kruhu podobnych sediel a mal by som skusit nieco z uplne ineho sudka, mozno nieco tvarovo vystrednejsie..
A všetci sa mi smiali, že moc riešim, že som moc precitlivelá a že s tým nič nespravím, že si musím zvyknúť a že to je proste tak, no hovno hovno zlatá rybka, stačí hľadať sedlo a nedať sa
odradiť
Ja to mam furt a skusal som uz rozne sedla aj tvary. Ale nie je to na zadku. Ja to mam tam kde sa spaja noha s tym onym 😁
Vacsinou na pravej strane ale obcas aj na lavej. Ja to volam je.baky lebo je v tom hnis alebo krv.
Nezabera na to nic. Ked uz je toho moc tak chvilu pauza. Klasika povytlacat a namazat niecim hojivym.
To moje najlepšie má akurát mimic a pred tým som mala Power, ktoré síce vyriešilo problém s podkoznymi hrčami ale tŕpla mi z neho ľavá noha a oblasť nad zadkom, čo bolo peklo a skúsila som testovacie aj mimic Phenom a konečne to pravé. Žiadne špeciálne pred ani po hygienicko liečivé kúry netreba, normálne je všetko bez problémov. Všetky maste, mydlá aj oleje mi pekne expiruju v zásuvke
Nespochybnujem ze ti to pomohlo, len vravim, ze to nie je liek pre kazdeho. Je to komplexny problem. Ludom sa vyhadze zadok po roznych udalostiach, zivotosprava, genetika zmena hormonov, zje vela cokolady, malo sexu,vela sexu, teplo pot, mechanicke poskodenie atd.
Nie kazdy mame rovnaku pokozku, niekto je citlivejsi, niekto menej. Kazdy clovek je iny,je tam vela premennych..
Ja len ze aby ludia bezhlavo nehladali len sedlo a mysleli si ze ich to spasi.
Ja to mam furt a skusal som uz rozne sedla aj tvary. Ale nie je to na zadku. Ja to mam tam kde sa spaja noha s tym onym ?
Vacsinou na pravej strane ale obcas aj na lavej. Ja to volam je.baky lebo je v tom hnis alebo krv.
Nezabera na to nic. Ked uz je toho moc tak chvilu pauza. Klasika povytlacat a namazat niecim hojivym.
boli ma zadok uz od nedele, a mam aj nieco take ako tu popisuje scarinko.
Odporucite mi pls nejaky dobry osvedceny kremik na to?
zatial mi odporucili Aviril s pantenolom na opruzeniny, ale asi to nejak nepomaha, kedze naposledy som bol na bajku v nedelu a este odvtedy to citim.
-- a to mam zajtra dovcu (konecne), a budem 3 dni na bajku asi si odmontujem sedlo, no nesmiem zabudnut aj na odmontovanie sedlovky
Mne odporucali Sudokrem ale este som ho nekupil. Cital som ze ked sa to objavi tak vraj lepsie nepraskat aby sa bakterie nedostali do okolia rany ale lepsie tepla voda pripadne teply uterak prikladat a antibakterialne mydlo pouzivat casto tam dole. Ja som teraz dal ine sedlo a zatial problemove partie su ok ale zas ma to tlaci inde ?
ok diky.
neviem ci to je sedlom, pretoze to co bolo od kupy na orbee (cca jul 2020), odvtedy furt jazdim a tieto problemy sa objavili az posledne 2-3 tyzdne.
ale ok, pre skusku to mozem prehodit za moje povodne sedlo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A teraz ti nic ine neostava iba to pretrpiet ☺️ A mazat ako ti radia ostatni.
A všetci sa mi smiali, že moc riešim, že som moc precitlivelá a že s tým nič nespravím, že si musím zvyknúť a že to je proste tak, no hovno hovno zlatá rybka, stačí hľadať sedlo a nedať sa
odradiť
Neni dakde (niečo ako) knižnica na sedlá? Aby sme mohli viac skúšať
Nie kazdy mame rovnaku pokozku, niekto je citlivejsi, niekto menej. Kazdy clovek je iny,je tam vela premennych..
Ja len ze aby ludia bezhlavo nehladali len sedlo a mysleli si ze ich to spasi.
Hlavne ten sinus treba udržiavať v hodnotách od -1 po +1.
boli ma zadok uz od nedele, a mam aj nieco take ako tu popisuje scarinko.
Odporucite mi pls nejaky dobry osvedceny kremik na to?
zatial mi odporucili Aviril s pantenolom na opruzeniny, ale asi to nejak nepomaha, kedze naposledy som bol na bajku v nedelu a este odvtedy to citim.
-- a to mam zajtra dovcu (konecne), a budem 3 dni na bajku
neviem ci to je sedlom, pretoze to co bolo od kupy na orbee (cca jul 2020), odvtedy furt jazdim a tieto problemy sa objavili az posledne 2-3 tyzdne.
ale ok, pre skusku to mozem prehodit za moje povodne sedlo.