a aký si prosím ťa ročník? kľudne aj do ss, ja už čakám dlho, až sa bojím či moja registrácia je v poriadku
Moja mama čakala od kedy dali 60tnikov na Pfizer, v piatok zrušila registráciu a spravila nanovo. Kým je prišla sms z čakárne, že je cakatelka, tak už jej aj prišiel termín na ockovanie
Alebo druhá interpretácia, kladú si otázku čo do pitxe sa tu odohráva za búrku v šerbli a či dodávka nebola nejako externe *****.
Alebo využívajú fakt, že to tu už neúročne drepenie v sklade a využívajú to na sledovanie skladovateľnosti.
Nevieš. Ani ja neviem, hoci som od fachu. Rozdiel medzi nami je ten, že ten, čo vie menej má potrebu fabulovať viac. Čo je, mimochodom, klinickým príznakom dezolácie...
To akože my sme im ten sajrajt niečím kontaminovali??? Gates, Baťová, Remišová? Ako sorry, väčšiu fabuláciu som nečítal ani na Hlavných správach.
To tá prvá interpretácia, že nevedia ktorú verziu nám to vlastne poslali, mi pripadá pravdepodobnejšia. LOL
Vakcíny sú prideľované primárne podľa veku.
Osobám vo veku 60 rokov (vrátane) a starším sú priraďované vakcíny - Pfizer/BionNTech, Moderna.
Osobám do veku 59 rokov (vrátane) sú prideľované vakcíny AstraZeneca.
keď ti pridelia astru tak to zrušíš,treba počkať pár dní.do konca mája majú dostať 960 tisíc fajzerov,komu by to asi tak dali? nemajú ľudí.Tá zelená guma mala už dávno zrušť astru pod 60 tak ako to už dávno spravili nemci a spol...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nestraš. Ten sklad mám 800 - 900 m od domu.
po Jezusovi a Gebulovi skusim aj ja:
pise sa to takto:
Do lepšej farby ide Skalica. Senica bude mať to čo Bratislava.
pripadne aj rano...
Moja mama čakala od kedy dali 60tnikov na Pfizer, v piatok zrušila registráciu a spravila nanovo. Kým je prišla sms z čakárne, že je cakatelka, tak už jej aj prišiel termín na ockovanie
Alebo využívajú fakt, že to tu už neúročne drepenie v sklade a využívajú to na sledovanie skladovateľnosti.
Nevieš. Ani ja neviem, hoci som od fachu. Rozdiel medzi nami je ten, že ten, čo vie menej má potrebu fabulovať viac. Čo je, mimochodom, klinickým príznakom dezolácie...
To akože my sme im ten sajrajt niečím kontaminovali??? Gates, Baťová, Remišová? Ako sorry, väčšiu fabuláciu som nečítal ani na Hlavných správach.
To tá prvá interpretácia, že nevedia ktorú verziu nám to vlastne poslali, mi pripadá pravdepodobnejšia. LOL
ale je tam toto:
Vakcíny sú prideľované primárne podľa veku.
Osobám vo veku 60 rokov (vrátane) a starším sú priraďované vakcíny - Pfizer/BionNTech, Moderna.
Osobám do veku 59 rokov (vrátane) sú prideľované vakcíny AstraZeneca.