Lokalizácia
Formulár sa odosiela
snehulenka ahoj, napis mi prosim spravu v ktorom vyjazde (staci jeden) mas nespravny bike a pozriem to
Zobraziť komentár 12.04.2021 - 10:33:59
00
arrow_leftlto napísal:
biker610i: nemusis mat internet, az ked skoncis a strava app to chce synchronizovat , tak vtedy ho potrebujes. A ten gpx si ako ziskal zo stravy ?

aha najprv ta synchronizacia nesla ked som stlacil tlacidlo na synchronizaciu tak nereagovalo to ,ale ked som dnes vypol a zapol telefon tak zrazu mi to uz aj v strave zosinchronizovalo pekne. a ten gpx subor som ziskal tak ze som dal akoby zdielat a potom more ( viac) a je tam moznost kopirovat do nejakej zlozky v telefone . tie vyjazdy co tu mam na mtbikeri ktore nesli som nahral na gpsvizualizer a potom ma to presmerovalo na nejaky wikiloc a tam sa dal znova ulozit gpx subor a ten sa dal potom uz nahrat sem
Zobraziť komentár 12.04.2021 - 19:47:56
00
ahoj, mam ten isty problem...prosím vieš sa mi na to pozrieť ? Mám neaktívny bike, pritom mi ho stále pridáva do výjazdov. V strave mám tiež starý bike vypnutý. Už som aj reštartoval syschronizáciu a nič sa nestalo. píše mi pri neaktívnom biku, že je prelinkovaný na nový, ale nie je to tak. (viď. prílohu)
Vďaka za prípadné vyriešenie.

Prílohy:

bike v profile.jpg
bike v profile.jpg 43.66 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.04.2021 - 08:38:28
00
mozno blbost ale radsej sa opytam predtym nez vyskusam a nieco si dorvem vo vyjazdoch -
mtbiker synchronizuje so stravou niekedy - ale ked viem ze vyjazd je uz na strave a chcem dat pod prispevok vo fotkach z vyjazov link sem na vyjazd - staci mi manualne kliknut na synchronizovat a prida sa mi sem ten posledny ktory tu este nieje?
Zobraziť komentár 24.04.2021 - 21:50:57
00
áno, včera som to skúšal. behom pár minút je sem výjazd nahratý, aj s fotkami ak nejaké k výjazdu pridáš, segmenty na trase a skoro všetky údaje.

mondzo snáď to tebe môžem adresovať, neprenáša sem zo Stravy kadenciu max a výkon max. neviem či je to len môj prípad, alebo u každého. musí si človek doplniť ručne
Zobraziť komentár 25.04.2021 - 07:23:54
10
sorcerer ano max kadenciu neimportujeme, bohuzial strava to v zakladnom exporte neponuka, ale max vykon by mal byt importovany ok pre istotu pozrieme.

Mirec17 pozriem na to prelinkovanie
Zobraziť komentár 26.04.2021 - 12:22:01
10
Tak som musel prepojit stravu, aby som mohol zdielat online trasu, ak potrebujem /freemapa tuna je lepsie pouzitelna/ pre tych, co nemaju stravu a preto lebo rucne vkladanie je ciste peklo /aj poloautomaticke je na nervy/, dobre ste to spravili, odradili ste uz od takych dovolnosti :D :D

No ale preco pisem .. skusil som naimportovat s dvomi intervalmi, to pekne spravilo. Ale prepojenie na bajky nefunguje dobre. Jeden mi ponuklo prepojit, je ok. Druhy potom som rucne prepojil (bajk nebol v intervale vyjazdov) , to je tiez ok. Ale jeden mi prepojilo natvrdo a zle a dalsi vo vybere uz nie je. Prepojenie je prave na bajk, ktory v tych importoch nebol, ako to zrusit a prepojit spravne ? V zozname oproti Strave chybaju dokonca dva.
Zobraziť komentár 23.05.2021 - 11:42:07
00
lto napis mi do spravy pls pri ktorom vyjazde ma byt aky bike a pozriem to aj tie chybajuce.
Zobraziť komentár 24.05.2021 - 14:02:33
01
arrow_leftjojin napísal:
sorcerer ano max kadenciu neimportujeme, bohuzial strava to v zakladnom exporte neponuka, ale max vykon by mal byt importovany ok pre istotu pozrieme.

Mirec17 pozriem na to prelinkovanie

nazdar, niečo nové v tomto smere ? aj pri poslednom výjazde vidím svoj starý neaktívny bike.
Dik
Zobraziť komentár 25.05.2021 - 10:01:44
00
Mirec17 skus pozriet teraz ci je to uz ok, ked tak kludne napis spravu. Dik
Zobraziť komentár 28.05.2021 - 12:43:42
00
Je to okej, ďakujem.
Zobraziť komentár 28.05.2021 - 16:24:04
10
Vedeli by ste mi poradiť ako mám nastaviť stravu aby mi sem dávala výjazdy? Mám tu nastavenú synchronizáciu ale absolútne mi to sem nedáva výjazdy. Ďakujem za pomoc
Zobraziť komentár 30.06.2021 - 22:40:49
00
pridal som 3 vyjazdy na stravu - tu vo vyjazdoch som dal rucne synchronizovat a pridalo len 2 vyjazdy.
uz minuly tyzden som stym mal problem ze po pridani vyjazdu na stravu a rucnej synchronizacii mi ho sem nechcelo pridat.
Zobraziť komentár 15.08.2021 - 17:59:02
00
Gusto0 pozriem ked tak mi posli link na stravu toho vyjazdu
Zobraziť komentár 15.08.2021 - 18:06:52
00
Ahojte, od 23.8. mi nesynclo zo Strava ziaden vyjazd, je to plosne, ci len ja mam problem? Vsetky povolenia co tu su, su zapnute, zmeny som nerobil. Vdaka
Zobraziť komentár 28.08.2021 - 21:52:16
00
keyboard_arrow_up