nejde o prognozy - akosi sa zabudlo ze vsetky tie davky mame zaplatene aj ked ich nepouzijeme/neprevezmeme - taku zmluvu podpisali. som zvedavy ako to dopadne a kto to prvy vytiahne a zacne riesit.
A nezaockovani lahnu? Win win
Mne sa pacilo ako indicka vlada vyvracala hoax, ze covid je sireny 5g sietami. Ich protiargument bol ci vam njbe, ved v Indii este ziadne 5g siete nemame.
Ano oresne na to sa sťažujú, že od ockovanych bez priznakov ochorejú neockovani. Mne to už pripadá ako psychóza. Tam tiež mozog verí každej kktine čo vymysli. Stačí malá nenapadna logická chyba a hneď sa na to nabalil celé klbko bludov.
Toto už nie je o srande, lebo ten kto je pri zmysloch, taketo niečo nenapíše.
Hodne cierny humor. Chapem ze niekomu nemusi sediet, ale voci realnemu spravaniu popieracov je to stale len slaby vtip. Kto sa tym vtipom citi dotknuty (rozumej neockovani/popieraci, nie ti co nemaju radi cierny humor)
a nehanbi sa, nech da tomuto mojmu prispevku like
Dnes som poslal druhý krát žiadosť na zaslanie certifikátu o očkovaní /v prvom chýbalo číslo jednej z dvoch šarží Astry/ a teraz je už v certifikáte označenie prvej aj druhej šarže. Napadlo mi čo s ľudmi ktorým by sa pri kontakte s korona vírusom nič nestalo ani keby neboli zaočkovaní. No tak u nich zrejme nastane tzv. lauter efekt. Ak sa nedajú zaočkovať tak sa im nestane nič a ak sa dajú tak sa im nestane lauter nič.
"Variant delta je o 50 percent nákazlivejší ako tzv. britský variant označovaný ako alfa. Vyplýva to zo zistení vedcov z indického konzorcia INSACOG a Národného centra pre prevenciu a kontrolu chorôb (NCDC).
Vedci na základe pozorovaní z Naí Dillí upozornili, že imunita získaná po prekonaní ochorenia a čiastočné očkovanie na zabránenie šírenia tohto variantu nestačia. Jeho zvládnutie si podľa vedcov bude vyžadovať výrazné úsilie v oblasti verejného zdravia na celom svete."
"Ľudia, ktorí dostali vakcínu od konzorcia Pfizer/BioNTech, majú menej protilátok na indický variant koronavírusu v porovnaní s ostatnými variantmi, ukázali nové údaje. Informáciu priniesla v piatok britská stanica Sky News. Údaje, pochádzajúce od Inštitútu Francisa Cricka a Biomedicínskeho výskumného centra UCLH v Londýne."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by sa niekto plasil, ze co sa na nas ruti z UK, tak tu su dve linky na porovnanie ako sa tam vyskytuje virus po okresoch. Vyskyt na 100 000 za tyzden.
https://www.theguardian.com/world/2021/may/28/covid-uk-coronavirus-cases-deaths-and-vaccinations-today
https://databezpatosu.sk/wp-content/uploads/2021/05/DR-16-MAJ-2021.pdf
Nazor si moze urobit kazdy sam.
sposob nakupu je jednoznacne na basu
Mne sa pacilo ako indicka vlada vyvracala hoax, ze covid je sireny 5g sietami. Ich protiargument bol ci vam njbe, ved v Indii este ziadne 5g siete nemame.
je to fajn
Hodne cierny humor. Chapem ze niekomu nemusi sediet, ale voci realnemu spravaniu popieracov je to stale len slaby vtip. Kto sa tym vtipom citi dotknuty (rozumej neockovani/popieraci, nie ti co nemaju radi cierny humor)
a nehanbi sa, nech da tomuto mojmu prispevku like
Prirodzený výber ako lusk
Vedci na základe pozorovaní z Naí Dillí upozornili, že imunita získaná po prekonaní ochorenia a čiastočné očkovanie na zabránenie šírenia tohto variantu nestačia. Jeho zvládnutie si podľa vedcov bude vyžadovať výrazné úsilie v oblasti verejného zdravia na celom svete."
"Ľudia, ktorí dostali vakcínu od konzorcia Pfizer/BioNTech, majú menej protilátok na indický variant koronavírusu v porovnaní s ostatnými variantmi, ukázali nové údaje. Informáciu priniesla v piatok britská stanica Sky News. Údaje, pochádzajúce od Inštitútu Francisa Cricka a Biomedicínskeho výskumného centra UCLH v Londýne."
bude este sranda, u nas uz deltu mame ?