Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Vcera bola TT100, z BA do Brezovej pod Bradlom... povodne som chcel ist len do Trencina... ale nejak sa to natiahlo .... nikdy viac, bolel ma nastastie ,,iba´´ zadok....
zatial moja najdlhsia jazda... tachac ukazuje 250,0km a 3165 vyskovych metrov, polar ukazuje 9920 spalenych kcal... vsetko na biku specialized Epic 2014
chcem sa este podakovat Jožovi na cestaku ktory ma potiahol proti silnemu vetru este pred Trencinom az do Dubnice, inak nezmokol som, preckal som to pod pristreskom....
Jj hlina pre ziletky aby sa mohli hnili vozit busom do bufetu. To sme to dopracovali.
sa smejem ako ťa dokáže vytočiť, že niekto sa odvezie busom do bufetu... idú peši, zle je, idú busom, tiež zle... a ako si myslel to, že sme to dopracovali ? kto je to my (sme)...?
spolocnost. keby zrusili to parkovisko a celkovo vjazd autam a nechali len bus, ok som za ale neverim ze ti ludia co sa tam vozia autami zrazu prejdu na MHD, neprejdu. tiez by som nepresiel. 4 clenna rodinka si nepojde mhd s xy prestupmi. prist, vystupit, napit, najest, nastupit, domov. Hura boli sme pol dna v prirode.
A podla mna to do roka bude aj na BK.
Male Karpaty sa zahustuju ludmi, tak sa snazim co najviac vyhybat sa asfaltkam.
Vydricky trail pre vecsinu ludi konci vyjazdom na asfaltku pri studnicke Johanka.
Da sa ale ist dalej terenom cez luku do lesa /vid. foto/. Je to teraz dobre prejazdne.
Vychadza sa skoro az pri "kupalisku".
Zvaznicu hore nad domami pozna uz asi kazdy.
A este prikladam v ktorych studnickach je pitna voda.
Inac to predlzenie vydrickeho trailu po sanatoriumvyskusam, ale pokial viem od lanovky smerom dole ten chodnik je pesi, tam by som nesiel, aby sme neboli za zlych, jedine v zime ked ludia sedia doma
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zatial moja najdlhsia jazda... tachac ukazuje 250,0km a 3165 vyskovych metrov, polar ukazuje 9920 spalenych kcal... vsetko na biku specialized Epic 2014
chcem sa este podakovat Jožovi
https://www.strava.com/activities/5419967317
Myslíš tú cestu čo vedie popri nadrzi? Lebo ja som šiel na mtb od horarne a potom lesom po nejakej vysliapanej cesticke
Rumakk, klobúk dolu, pane
Povodne casto vymyty lesny chodnik, teraz siroky s utlacenou hlinou.
sa smejem
A podla mna to do roka bude aj na BK.
Povodne casto vymyty lesny chodnik, teraz siroky s utlacenou hlinou.
Áno, tu som asi myslel aj ja. Najlepšie sú odvodňovacie kanály krížom cez cestu.
Vydricky trail pre vecsinu ludi konci vyjazdom na asfaltku pri studnicke Johanka.
Da sa ale ist dalej terenom cez luku do lesa /vid. foto/. Je to teraz dobre prejazdne.
Vychadza sa skoro az pri "kupalisku".
Zvaznicu hore nad domami pozna uz asi kazdy.
A este prikladam v ktorych studnickach je pitna voda.
Ano, je tam odjakziva, len malokto to jazdi.
Teraz sa tam obcas vyskytnu dve babenky na konoch, ktore ste urcite stretli aj na Vydrickom.