Akoze fajn, ale jaksi mi unika pointa k comu je to dobre. To si vazne dobrovolne redbull vybral ceskoslovenske cesty na nejaku propagaciu? Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
neviete poradit,ako citovat moj prispevok z jednej temy do druhej ? tj aby vas po klikniuti na link hodil do da ej temy na zaciatok prispevku ktory chcem citovat
Ťukni na citáciu toho prvého príspevku, otvorí sa ti toto okno. V ňom skopíruj kód čo sa tam objaví. A teraz si v téme, kde ho chceš citovať vytvor nový príspevok a tam celý ten kód skopíruj.
"K zneužitiu údajov z platobnej karty došlo pri predaji bicykla, kedy sa obe strany dohodli, že kupujúci zaplatí cez bazárovú službu. Po prihlásení sa do tejto služby, kupujúci dobrovoľne zadal všetky informácie o karte."
Bud cash, dobierka alebo prevod. Nic ine neprichadza do uvahy.
Edit: neviete ako obidu dvojstupnovu autentifikaciu? Ja ked platim hocico kartou, tak musim cez mobil v appke banky potvrdit platbu bud pinom, alebo biometricky, inak to neprejde. Kedysi boli sms,tam sa to dalo oblbnut, ale teraz neviem ako to robia.
Niektore banky posielaju aj sms. Napr z 365 mi naposledy dosla smska a aj notifikacia. Niekedy je to dost neprakticke. Chcel som si kupit rychlo listok na autobus a tak som sa odviezol dve zastavky a az potom sa mi to podarilo, kedze som chcel platit 365 kartou a tam chce aj ePIN, ktory si nepamatam a tak som to zrusil a zaplatil druhou kartou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.lidovky.cz/domov/cesky-turista-uvazl-na-skale-v-alpach-na-snehu-preckal-v-kratasech-a-teniskach-dve-noci.A210614_090816_ln_domov_lidr
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.aktuality.sk/clanok/900315/policia-upozornuje-na-pochybny-sposob-platby-prostrednictvom-internetu/
Edit: neviete ako obidu dvojstupnovu autentifikaciu? Ja ked platim hocico kartou, tak musim cez mobil v appke banky potvrdit platbu bud pinom, alebo biometricky, inak to neprejde. Kedysi boli sms,tam sa to dalo oblbnut, ale teraz neviem ako to robia.