nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
o rok to vyzerá tak, ze Svrček nebude mať konkurenciu...už dnes by to v pohode dal aj na dlhej trati
To ci je alebo nie je clenom profi teamu vobec nie je jedno, rovnako ani to, kolko ma na trenovane. Predpokladam, ze ak nie je clenom profi teamu, naklady na trening idu kompley z jeho vlastneho vrecka, sponzori ziadni a treningovi partneri slabsi, atd.
Ci ma natrenovane viac ako Duklaci neviem, ale ak ano, tak je to skor na zamyslenie v Dukle.
btw bikerhikermirec, ten Svrcek je taky dobry? Neviem o nom nic, akurat teraz som pogooglil trochu. Drzim palce!
http://www.cyklopretekykosice.sk/document/absolutne-poradie_6d4fb80ba9472ec091da8ec3a49b2f91.pdf
Pogačar v nedeľu dojazdil - vyhral Okolo Slovinska, v pondelok sa vyjazdieval s frajerkou pod Júlskymi Alpami (fotka o stranu skôr), v stredu ho Joli stretol opäť v okolí Kranjskej Gori s frajerkou, ale už boli na kozách a vo štvrtok tretí na majstrákoch Slovinska v časovke. V nedeľu budú majstráky SLO jednotlivcov, budúcu sobotu štartuje TdF. Takže včera si asi riadne nepraskol, len si potrénoval na koze.
http://www.cyklopretekykosice.sk/document/absolutne-poradie_6d4fb80ba9472ec091da8ec3a49b2f91.pdf
Prosím ťa ako ti vyšlo že mám 75kg?
Na strave mám v chrome na počítači rozšírené štatistiky a tam pri tebe vypisuje že si šiel 3,88 W/kg takže z toho vychádza tvoja váha 75 kg ale až teraz ked si napísal tak som si všimol že je to asi blbosť. Ešte som si všimol asi posledné dva mesiace, že u každého ked prepočítam z tých rozšírených štatistík tak mu vychádza váha 75 kg.
Podľa tých výsledkov spred 5 rokov Ivan porazil 13 ročného Svrčka o 4 sekundy.
Prosím ťa, nemiešaj medzi nás starých pánov kadejakých mladňakov... Nezaslúžime si to!
Nemusíš obdivovať. Sledujem len niektorých, u niektorých pozriem watty na kg /tam váhu nevidím/ a z nich všetci /možno traja čo som u nich aj prepočítaval z wattov na kg ich váhu/ za posledné 2 mesiace mali 75 kg. Prečo by traja ľudia nemohli mať 75 kg ?