Prave som sa nad tym zamyslel a fakt uprimnu sustrast, neviem si to predstavit ze by sme tu v TN nemali hory. To mozes MTB zavesit na kliniec a zacat vozit ziletku
ROpa: noo ziletky mam dve ale potreboval by som trochu rozhegat kosti zatial to vyzera na prevoz autom niekolko desiatok km severne kde sa uz s mtb ako tak da nieco poriesit...
slavonav: vidis, to ma nenapadlo a mam to hned pod nosom mrknem sa na tych "lyziarov"
dotm: Do Ostrihomu chodievam na ziletke pravidelne. Uz som bol aj vo Visegrade, 30 km za Ostrihomom. Pekne to tam maju:-)
3lob1t: nepozname sa? MTB by ma mozno aj bavilo ale nie su nato dobre podmienky u nas. Strasne ma chytila ziletka. Bicyklujem kedy sa len da...
ja som zo Šale a kopcov tu mame asi ako v parlemente rozumu, takze tiez robim presuny autom do Nitry, alebo do Jelenca a potom hor sa na jazdenie. Nie je to podla mna ani financne nejak narocne. Ak clovek usetri napriklad na cigaretach a chlaste, tak zaplati spotrebnu dan aspon z benzinu do auta a moze jazdit
úvodný ročník cyklomaratóniku nedaleko NZ.... www.kmimages.sk.... tam klikk na link.... Podporte nas vasou ucastou aby sme mohli akciu o rok zopakovat aj s narocnejsimi trasami!
úvodný ročník cyklomaratóniku nedaleko NZ.... www.kmimages.sk.... tam klikk na link.... Podporte nas vasou ucastou aby sme mohli akciu o rok zopakovat aj s narocnejsimi trasami!
Vladex: s tymi cyklotrasami sa borim uz hodnu chvilu ale akosi mi to nejde....skratka som antitalent...Jelenec? dobry napad, sice som tam bol len raz bez biku na tej zrucanine ale vyzeralo to tam fajn
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
slavonav: vidis, to ma nenapadlo a mam to hned pod nosom
su tam tusim nejake kopce, pomerne slusne
dotm: no to bude kus cesty, skor by som potom siel do nitry...ale asi sa tam mrknem na tych madarov
3lob1t: nepozname sa?
dotm: asi sa do toho Ostrihomu predsa len pozriem
pozri sa do programu Cyklotrasy ak to je mozne
kristian: ak vsetko vyjde prideme