Náhodou ste neboli niekto v Blumentál klinike na zákroku? Neviem, či mám šetriť alebo radšej nový rám kúpiť - čo sa viac oplatí
fixska najviac skusenosti ma asi Mudr F. Zernovicky, no opuchy pre krcove zily nie su typicke... ak chces konzultaciu ohladom stanovenia diagnozy na NUSCH s inym doktorom, tak ss
fixskadiosmin,hesperidin, rutin, aescin, quercetin,bromelain (tusim este par ich je) .. vsetko fajnove veci bioflavonoidy /protizapalove zilove veci/,poznam to/aescin je inak aj v mobivenale/ ale na krcove zily ako take, to zabrat nemusi /hlavne pokial su od mladosti/. Inak pohanka je fajn, len nie kazda /myslim co sa predava/, niektore su echt hnusne. Extrem je, ze predavaju pohankove zdrave musli napchate cukrom jak vypchaty plysak Ale ked pomiesas pohankove musli s nejakym co chuti tak by mela byt problem.
fixska najviac skusenosti ma asi Mudr F. Zernovicky, no opuchy pre krcove zily nie su typicke... ak chces konzultaciu ohladom stanovenia diagnozy na NUSCH s inym doktorom, tak ss
na Blumental sa urcite vykasli
V NUSCH som bola a poslali ma domov, lebo sa škrabali na hlave, že také niečo ešte nevideli - kuknem kto je na štempli napísaný
Ty si expert v opakovaní toho, čo už bolo napísané ... sladké jedlá nejem, nechutí mi to, musli nejem, sušené ovocie je grc, čokoľvek akože kaše, mliečne, sladké akože musli tyčinky sú fuj, nejem to a neviem čo by ma k tomu malo donútiť. Ale každopádne si nemyslím, že by pravidelná konzumácia pohánky dokázala spôsobiť, aby mi tie žily zmizli. Mám GREENFOOD RUTIN 60 KAPSÚL za 6 eur, to neviem či prebije vyváranie pohánky, ktorú aj tak po prvom ochutnaní vždy nasypem zvieratkám do prírody
Ja mám dosť komplikované KŽ, ale zatiaľ nebolia. Mám vnútorné, vonkajšie žily a aj metličky na oboch nohách (zdedené po babke , otec to neriešil a ako dôchodcovi nemôže kvôli tomu chodiť a teraz sa mu spravila aj ruža).
Bol som v blumentáli a pýtali 2 litre za jednu nohu. Trochu veľa nie? To môžem mať karbónový bike na Di2
Plus k tomu som ešte zdedil po babke z maminej strany štítnu žľazu, ktorá si pred mesiacom zmyslela, že bude nadprodukovať.
Mimochodom, na krčové som žral detralex, ale nerobil mi dobre, tak som prestal. Tento rok ma prvý krát krčové žily, čo ich mám zabolely, pomohli práve kompresné ponožky.
Asi sa zdravie po tej 40 začína slušne srať . Kamoš mi hovoril, že počkaj na 50-tku.
Štve ma, že to je spoplatnené lebo to berú ako estetický problém, nie zdravotný aj v BB tou rádio operáciou chceli 300 eur aj na NUSCH v BA chceli 500 eur... Inak aj mne haprovala štítna ale samé sa to opravilo.
Nie som lekár aby som to posúdila ale asi ak na NUSCH povedali, že ten typ operácie, ktorý chceli robiť je pre mňa tak im asi verim, primárovi. Ale ako som už písala pred 5 rokmi, nakoniec ma prepustili domov lebo sa im to na mne nedalo spraviť, lebo mám dáku divnú kožu a nevedeli mi to na lytku prepichnúť tými inekciami s neviem čím aby videli, kde to majú operovať. Tak povedali, že som mimozemšťan. Pred 3 rokmi mi robili ľavú nohu lebo mne v stehennej tepne nepracujú tie chlopne čo hýbu krv. Za 300 v lokálnej... To mi nikto pre tým neskúnal. Funkčne som na tom lepšie, esteticky horšie. Čo mi na tom spraví klasický chirurg? Ja to nemám až tak 3d ešte, len na 2 miestach trochu a to mi povedali, že nie je na operáciu. Neviem, ešte počkám kým sa korona teochu ukludni a zas prebehnem cievnych a popýtam sa.
mozno by ste mohli dat fotky, nech ostatni vidia o com sa bavite.... men zatial len na jedno lytku zacali presvitat zilky, tak neviem ci to mam riesit alebo nie...
Tak nemyslím si, že môžem nakráčať na chirurgiu a donútiť ich mi zoperovať nohu asi ideš najprv na cievne a tam to posúdia a spravia čo treba a zas devinu im pri hlave držať nebudem, že teraz pekne ma zaveďte na chirurgiu, spravte mi operáciu a nikomu sa nič nestane. nemyslím si, že pacient je ten, ktorý im môže nakázať, čo majú s tebou robiť. Či ako si to predstavuješ?
Caute. Po sobotnej intenzite citim lave lytko. Spravila sa mi tam mala podliatina. Myslite ze ide o zacinajucu krcovu zilu? Riesit to alebo nie? 32r. Ziadne podobne problemy som nikdy nemal
navrela ti zila..... vysoke teploty.....
kazdy sa narodi zdravy apotom to pomalicky prichadza.... chlad a klud pomozu, ak mas kompresne ponozky pomozu tiez - je aj mast, vola sa tusim heparoid.
zober si krajcirsky meter a odmeraj obvody lytok. ak to je nad 10 percent rozdielu mas zapall, ak to bude stupat vyhladal by som lekara
Aj ta to boli alebo nie? Ak si to tam doteraz nemal, tak to s najvacsou pravdepodobnostou krcova zila nie je, skor nejake poskodenie povrchovej zily (teplo, namaha...). Ak by to bola aj krcova zila, pre zaciatok su najlepsie kompresne podkolienky nosit co najviac casu. Ak by ta to ale nejak bolelo alebo pichalo, pripadne by si mal zvysenu teplotu, tak by si mal vyhladat lekara.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V NUSCH som bola a poslali ma domov, lebo sa škrabali na hlave, že také niečo ešte nevideli - kuknem kto je na štempli napísaný
Ty si expert v opakovaní toho, čo už bolo napísané
Bol som v blumentáli a pýtali 2 litre za jednu nohu. Trochu veľa nie? To môžem mať karbónový bike na Di2
Plus k tomu som ešte zdedil po babke z maminej strany štítnu žľazu, ktorá si pred mesiacom zmyslela, že bude nadprodukovať.
Asi sa zdravie po tej 40 začína slušne srať
Štve ma, že to je spoplatnené lebo to berú ako estetický problém, nie zdravotný aj v BB tou rádio operáciou chceli 300 eur aj na NUSCH v BA chceli 500 eur... Inak aj mne haprovala štítna ale samé sa to opravilo.
kazdy sa narodi zdravy apotom to pomalicky prichadza.... chlad a klud pomozu, ak mas kompresne ponozky pomozu tiez - je aj mast, vola sa tusim heparoid.
zober si krajcirsky meter a odmeraj obvody lytok. ak to je nad 10 percent rozdielu mas zapall, ak to bude stupat vyhladal by som lekara