Ahojte ja vam odporucam jednoznacne kliniku Blumental v Bratislave. Robia nove laserove metody, a doba rekonvalescencie je tyzden. Odporucam vam ich poradnu, poslete fotku a dostanete odpoved od prijemneho pana primara.
som po plucnej embolii a hlbokej zilovej tromboze. o danej téme už asi môžem napísať knihu. dlhé státie a sedenie so založeným kolenom je problém,ale aj rovnako veľmi veľké kopce. lýtko nestíha vracať krv do srdca a noha začne puchnut. myslím že cyklistika ako taká problém nerobí, samozrejme každý exrrem môže vyhrotiť ochorenie
fixska : ako zdroj rutínu nepoužívaj pohánku ale rakytník. Jednu čajovú lyžičku zomlieť v malom trieštivom mlynčeku na kávu a zapiť vodou. Zdroj tejto informácie som získal zo stránky http://www.zdravi-az.cz/.
Po 5 rokoch žiadna zmena, ešte mi robili jednu nohu v BB v starej nemocnici ale ide to aj tak dole vodou. Pohánku nejem, nezjem lebo je to hnus a ideálne sú pre mňa tablety, to som ešte ako tak schopná užiť ale akonáhle je s niečím babračka, to ja nebudem dlho jesť 😁😁 a také, že siruo, kvapky, nápoje to vôbec, to mi dojde trpezlivosť po 3 dňoch. Ale dik za tip, kuknem rakytnik ale v jednoduchej forme 😉
Keď si vezmem, že som mal užívať iba Detralex (celý život asi...) a všetko vraj bude OK...pritom stačilo, že so sa 5 rokov venoval každú zimu behu a je to späť....
ja som po vakcinacii, trosku som pohoruckoval, nalieval som sa vodou, samozrejme som na kludovy rezim zabudol a den predtym som bol s malym na bajku, tak u mna prepukli horucky poriadne. ale nic co by sa nedalo zvladnut pitnym rezimom. neodporuca sa vakcinacia ludom ktory nedokazu ustriehnut svoj zdravot stav, napr ze zacnu byt znacne dehydrovany
A to si aspoň chlap, ja som tiež kvôli tomu bojkotovala od základky sukne a dokonca som od 15 do 25 nenosila ani kratasy, len doma. Keď sa ti do tohi ešte vysmievaju a poukazujú na to, tak nie každý typ povahy najmä v mladom veku to zvládne. Nervila som, že všetci môžu mať nihy normálne a ja ako degeš, tak som bola na okolie agresívna a jedného som aj zbila keď sa mi vysmieval. Potom som si dala potetovat ruky, nech sa mi nikto nekuka na nohy atď.... Takže som taký polochalan 😁 a to chlapi môžu mať na nohách aspoň chlpy takže vám to tak nevidno. A teraz teda tiež potvrdzujem, ze to fakt bolí, najmä v lete, akonáhle som celý deň na nohách, aj keď chodím tak musím mať kompresne podkolienky, inak mi tak opuchnnu nihy aj členky a chodidlá, že to vyzerá ako keeby som mala výron členka atď... Beriem Venalex, nie je na predpis a nue je ani drahy.
A to si aspoň chlap, ja som tiež kvôli tomu bojkotovala od základky sukne a dokonca som od 15 do 25 nenosila ani kratasy, len doma. Keď sa ti do tohi ešte vysmievaju a poukazujú na to, tak nie každý typ povahy najmä v mladom veku to zvládne. Nervila som, že všetci môžu mať nihy normálne a ja ako degeš, tak som bola na okolie agresívna a jedného som aj zbila keď sa mi vysmieval. Potom som si dala potetovat ruky, nech sa mi nikto nekuka na nohy atď.... Takže som taký polochalan 😁 a to chlapi môžu mať na nohách aspoň chlpy takže vám to tak nevidno. A teraz teda tiež potvrdzujem, ze to fakt bolí, najmä v lete, akonáhle som celý deň na nohách, aj keď chodím tak musím mať kompresne podkolienky, inak mi tak opuchnnu nihy aj členky a chodidlá, že to vyzerá ako keeby som mala výron členka atď... Beriem Venalex, nie je na predpis a nue je ani drahy.
Venalex berie aj mama a otec a chvália si, mama robí v lekárni tak verím, že Venalex je v pohode ale kukám, že aj ten Mobivenal má diosmín 450 mg
a hesperidín 50 mg. Spýtam sa na ten aescín... dík. Náhodou ste neboli niekto v Blumentál klinike na zákroku? Neviem, či mám šetriť alebo radšej nový rám kúpiť - čo sa viac oplatí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čiže sa neodporúča v takomto prípade vakcinacia?, tiež mám s týmto problém
https://www.pilulka.sk/mobivenal-micro-100-20tbl-zadarmo
Toto si neskúšala? Vraj náhrada detralexu, mám pocit , že detralex je lepší....
Súhlasím+ je na predpis
a hesperidín 50 mg. Spýtam sa na ten aescín... dík. Náhodou ste neboli niekto v Blumentál klinike na zákroku? Neviem, či mám šetriť alebo radšej nový rám kúpiť - čo sa viac oplatí
Máš pravdu, 60 ks balenie, väčšie na predpis