Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Caute, nvm co to bola zac partia dneska ale tlieskam vam. Ist takto na prasata od terchovej do ziliny cez jeden cely pruh cez tie uzke cesty a blokovat vsetky auta (kto pozna terchova, bela, krasnany, bela...). Necudujem sa, ze vodici nadavaju. Som cyklista telom a dusou ale toto bola prasacina, a bol som nasrany, ze presne koli takymto je tu rozpor medzi vodicmi a cyklistami. Chlapci v dresoch bory sli 30-40 tak si mysleli ze su peloton na tour de france alebo co....
Ak prichadzaju taketo zj3by od ludi v cyklicstickej "komunite" tak sa ani nedivim ze sa ludia za volantom spravaju ako retardi.
Ak prichadzaju taketo zj3by od ludi v cyklicstickej "komunite" tak sa ani nedivim ze sa ludia za volantom spravaju ako retardi.
Myslim, ze tie cesty poznas kadial isli, a riziko ktore vytvarali ked ich auta predbiehali cez druhy pruh je urcite vacsie ako keby sli za sebou (ktorych sme par predbehli). Tento profi balik tam vytvoril slusnu kolonu, nehovoriac o tom ake situacie vznikali. Polemizovanie aky dlhy had by vznikol keby sli 7 za sebou... no mozno sa netreba j3b4t po takychto cestach v partii 7 ludi.... ci teda je ok, ked parta cyklistov vytvori kolonu pre povedzme dalsich 50 ludi? Ako keby som jazdil na cestaku tak takto urcite nejazdim, by som sa bal o zivot.... o tom, ze by ma moralne sralo, keby som blokoval xy ludi nejdem vypisovat...
Krasny sloh, ale nepadol v nom ani jeden relevantny argument. Nezabúdaj, ze cesty nepatria len autam. Namiesto rozculovania sa skus previest na tom cestaku, nemusi byt ani v skupine. Mozno sa tiez "trochu zobudis".
Aky relevantny argument? Tak ked chcu jazdit bezpecne nech sa rozdelia na 3 dvojicky (pojdu za sebou ako ludia) a stretnu sa niekde dalej, nie ze vyblokuju 15 aut ich balikom....a cesty nepatria autam, suhlasim, ale toto dvojickovanie mi je proste proti srsti. A ano uz som sa vozil na cestaku nic pre mna... ci ako teda? ...
Myslim ze ten gazda s konom nema moznost sa rozpolit a cestovat viac pri krajnici aby tak neblokoval a neohrozoval ostatnych ucastnikov cestnej premavky...