Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ale Jezus, nehádž flintu do žita. Konečne máme nejakú zmysluplnú tému a Ty by si ju chcel barbarsky odstrániť. hehe
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:09:05
00
pjekne :lol:
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:11:00
00
Ha, ked uz sa hovori o sratchkach, musim sa zapojit. :) Mali sme totiz zastupenie aj na stupienku najvyssom a to uz je slusne.
Blahozelame Karin, len ju musim polutovat - medzi tolkymi Sratchmi take mlade dievca.. Inak - chcelo by to nieco urobit s vasou www strankou! :wink:
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:12:46
00
máme aj mladých chlapcov :lol: (Radko) ale priemer kazím ja s Monikou

stránka? ... to je kapitola sama o sebe :roll:
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:23:34
00
Tá Vaša babulka čo vyhrala bude teraz asi v rebríčku Sráčov najvyššie? Že ano. NajväĆšia Hovniačka medzi Hovnami. hehe Posielam pozdravy a gratulujem. Pošlite ju za mnou nech mi prdne do ksichtu nech viem či si prvé miesto zaslúži. hehe
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:25:03
00
Tá Vaša babulka čo vyhrala bude teraz asi v rebríčku Sráčov najvyššie? Že ano. NajväĆšia Hovniačka medzi Hovnami. hehe Posielam pozdravy a gratulujem. Pošlite ju za mnou nech mi prdne do ksichtu nech viem či si prvé miesto zaslúži. hehe

trúby ... neber hovná nadarmo do huby :lol: ... žeby nové motto
to je len závisť, že aj Sračka vie šlapať na biku :lol:
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:30:47
00
Giro s hnačkou za zadkom :lol:
tuto
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:39:42
00
Na stranku akosi nie je cas. Ja som ju mal v podstate celu na krku sam a clovek si musi vediet vybrat, na co sa vysrat. :lol:

P.S. Dakujem v mene Karin za gratulacie, odovzdam. Inak jej vysledok je o to hodnotnejsi, ze tento rok odjazdila len par km, lebo sa od zaciatku aprila ucila na maturity (to, ze v kategorii boli len tri nie je v tomto pripade to podstatne).
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:39:43
00
... (to, ze v kategorii boli len tri nie je v tomto pripade to podstatne).

V podstate si chcel povedať, že aj z toho hovna zúčastnených je najlepšia :lol:
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:41:25
00
No pekné hovná ste pozliepali. Elánu máte dosť len či Vám tá žumpa raz nepreteče. hehe
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:45:35
00
No pekné hovná ste pozliepali. Elánu máte dosť len či Vám tá žumpa raz nepreteče. hehe

:lol: nemôže teba už nechceme :lol:
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:46:38
00
Inak jedneho casu sme rozmyslali, ze klub seriozne zaregistrujeme a oslovime vodarne a kanalizacie, ze ci nas nebudu sponzorovat. :lol:

A jeden tematicky:

sranda.kdecoje.cz
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 13:48:36
00
:lol: nemôže teba už nechceme :lol:

Ho hó, hó to by ste mi museli ináč utierať riť od sračiek aby sem chcel byť v tíme.
Desatoro Sráčovo:
1. Sratchov bicykel musí byť vždy zasratý minimálne dvoma kilami hliny + pol kila hoven.
2. Sratch sere zásadne iba zo sedla bicykla a vždy len na súpera.
3. Sratch je oddaný svojim sračkám a zo sračiek vo výnimočných prípadoch vyťahuje len tímového kolegu.
4. Sratch zásadne neutiera hovno prilepené na plášti bo to prináša nešťastie.
5. Sratch zásadne sere na svoje povinnosti a tréning.
6. Sratch vždy srší vtipom že spoločníci majú od smiechu hovno "na krajíčku"
7. Sratch po vykonaní velkej sracej potreby nikdy rit neutiera.
8. Sratch v zjazdoch nebrzdí až má z toho strachu svrbenie v anále.
9. Spravny SRATCH je hrdy na to, ze je SRATCH, ze ma SRATCHkovu vykonnost a ze moze SRATCHkovo reprezentovat.
10. Zviditelnuje klub akymkolvek sposobom a pri kazdej moznej prilezitosti, siri "sratchkove" nazory okolo seba a aktivne ziskava novych clenov. Spravny SRATCH poserie co moze.

Jezus tak som Ti to tam doplnil. hehe

Naposledy upravil Turbi dňa 26.06.2008 - 08:37:46, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 25.06.2008 - 15:54:19
00
Turbi vytvoril krasnu liniu, tak doplnim zaklad filozofie SRATCHov a SRATCHiek. :)

Ked chce byt niekto skutocny SRATCH abo skutocna SRATCHKA a nie len taky polo-clen, tak sa musi "nasrat" pod hlavickou klubu do kazdej vysledkovej listiny organizovanej akcie, na ktorej sa zucastni. Do zoznamu sa rataju uplne vsetky organizovane akcie, tzn. aj bezky, aj beh Devin - BA, aj plavecky pretek, aj sutaz kto postavi najkrajsi hrad z piesku alebo sutaz o najlepsi vtip. A ked pojdete nahodou do dalsieho kola Superstar, tak aj tam jedine ako SRATCH! :lol:

Myslienka / ideologia klubu SRATCH:
Spravny SRATCH je hrdy na to, ze je SRATCH, ze ma SRATCHkovu vykonnost a ze moze SRATCHkovo reprezentovat. Zviditelnuje klub akymkolvek sposobom a pri kazdej moznej prilezitosti, siri "sratchkove" nazory okolo seba a aktivne ziskava novych clenov. Spravny SRATCH poserie co moze.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 17:06:47
00
..zaklad filozofie SRATCHov a SRATCHiek..

skoro ste ma ukecali :twisted:
pekna zivotna filozofia heh..
Zobraziť komentár 26.06.2008 - 14:01:52
00
keyboard_arrow_up