to mozes aj sam? ci nie? ked si ju vytvoril....ak nie, tak nejaky moderator tvoju prosbu urcite vypocuje a ak ta este nieco zaujima, tak oziv tu staru a prispej tam...
ok,preco ked vycentrujem koleso,tak sa mi potom po par km aj po 1 rozcentruje?inak preco sa centruje so zlozenou pneumatikou?A mozem centrovanim urobit vajce,pripadne ako sa da vycentrovat?
diky za odpovede...
lebo si ho pocas centrovania nevypukal. Vajco sa centruje ako prve napinanim a povolovanim spic vypletych oproti sebe. Ako chces vycentrovat vajco so zalozenou gumou?
lebo si ho pocas centrovania nevypukal. Vajco sa centruje ako prve napinanim a povolovanim spic vypletych oproti sebe. Ako chces vycentrovat vajco so zalozenou gumou?
TO ho treba pri centrovani vypukat??to som fakt nevedel,ale som aj nad tym uvazoval...
kazdopadne vdaka za radu
A ked budes mat taky blatove koleso ako ja na zimaku, tak ho nielen vypukas, ale aj poohybas ako krabicu od mlieka . Ak budes nan tlacit zvrchu, treba vacsiu silu, daj si pozor nech si neublizis na kulo.
taze ako vypukat?,pokial ja viem tak to ide iba tak ze urobim zopar otacok kolesa,teda jazda,inak to akosi nepuka,prave teraz som vycentroval a skusal ho nejak popukat,ohybat tlacit nan a akosi nic.previezol som sa a ***** zasa osmicka aj ked minimalna...
To je blbost, aj ked ho popukas, tak casom sadne a budes ho musiet centrovat, takze to mas jedno. A prneumatika sa dava dole preto, aby si lepsie vycentroval vajco, pripadne aby si neurobil defekt, ked ti budu moc trcat spice.
To je blbost, aj ked ho popukas, tak casom sadne a budes ho musiet centrovat, takze to mas jedno. A prneumatika sa dava dole preto, aby si lepsie vycentroval vajco, pripadne aby si neurobil defekt, ked ti budu moc trcat spice.
To je blbost. Ak mas osmicku, koleso vycentrujes a poriadne vypukas, tak si uz nema kam sadnut, jedine na cestu. Zalezi aj aky dlhy cas myslis, to sa ti mozno rozcentruje znovu. Pukat treba priebezne, nie len na fajront. A niekedy si precitaj aj ostatne prispevky.
A to ho nevies tak silno vypukat ako keby si presiel tych 5 km? Ved tie spice si sadli uz davno, su napnute, predsa pri centrovani nepovolujes cely vyplet. Nechaj to tak, nech sa vyjadri nejaky mechanik, co s tym robi(l) (napr. katko)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
diky za odpovede...
kazdopadne vdaka za radu
To je blbost. Ak mas osmicku, koleso vycentrujes a poriadne vypukas, tak si uz nema kam sadnut, jedine na cestu. Zalezi aj aky dlhy cas myslis, to sa ti mozno rozcentruje znovu. Pukat treba priebezne, nie len na fajront. A niekedy si precitaj aj ostatne prispevky.