Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
https://www.rosebikes.com/gore-wear-c3-thermo-long-sleeve-jersey-2688084
To čo na Zalando nazývajú flísová bunda, je dres s dlhým rukávom... Tiež som ho zobral, ja mám 184/86 a bral som XL... Tak uvidím aké to bude, od Gore nemám nič doma, tak skúsenosti s veľkosťou nemám... Ešte rozmýšľam či zobraziť cyklistické kraťasy Gore, tam rozmýšľam veľkosť L ?
Bol som dnes v športovom obchode skúšať tie oakley okuliare, predajca mi povedal ze nie sú fotochromaticke. Okuliare (skla) sa delia na road a trail, tie trail skla by mali zvyraznovat a lepšie vykreslovat nerovnosti v teréne.
no musel som rozdelovat objednavku kvoli hornemu limitu ale nieco som objednaval dvojmo, nech vyskusam velkosti ci strihy
// ak mi sadnu turisticke topanky aj gate, musim boba pozvat na pivko
Bol som dnes v športovom obchode skúšať tie oakley okuliare, predajca mi povedal ze nie sú fotochromaticke. Okuliare (skla) sa delia na road a trail, tie trail skla by mali zvyraznovat a lepšie vykreslovat nerovnosti v teréne.
Oakley ma zvlast verziu fotochromy. Videl som ich v ponuke bud na B24 alebo BD
Trosku som to studoval a tie co ti ponukal su Prism, kontrastne, ale nie fotochromaticke. Tie trail maju vcelku dobre ohlasy atd, tu na zaladno ich nemali. Objednal som jedny Path EV saphire , uvidim, ked tak vratim alebo predam. Pripadne sa da dokupit len sklo potom este..Inak fakt je to kauf aj deckam sme tenisky za par supov kupili.
Ak by niekomu co objednaval prilbu nezapasovala, nevracajte ale napiste mi ?? kym som nahadzal veci do kosika vserko pomizlo. Velkost 54-58 (moja gebuľa 56) vsobotu na horale som *ebol o kamen a praskol svoju.
Inak dakujem dobremu cloveku co to tu poslal usetril mi 500e, mas umna zopar piv/poldeci alebo co budes chciet ? ak sa stretneme
Za scarpy mescalito gtx za 80 € sa taktiez pripajam k podakovaniam 😀 asi dva roky som cakal, kym na ne bude lepsia cena...ale ze az toto...oakley sutro padli do kosika nejak nahodou (pre zenu samozrejme)😀
Tak ono staci urobit novy ucet na polovicku alebo mozno staci len iny email. Lebo vsak ine male eshopy by tam mohli brutalne dobre nakupit tovar do predajne resp. vlastneho eshopu 🙂 isto sa ale aj tu objavia veci odtial na bazari
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To čo na Zalando nazývajú flísová bunda, je dres s dlhým rukávom... Tiež som ho zobral, ja mám 184/86 a bral som XL... Tak uvidím aké to bude, od Gore nemám nič doma, tak skúsenosti s veľkosťou nemám... Ešte rozmýšľam či zobraziť cyklistické kraťasy Gore, tam rozmýšľam veľkosť L ?
// ak mi sadnu turisticke topanky aj gate, musim boba pozvat na pivko
Oakley ma zvlast verziu fotochromy. Videl som ich v ponuke bud na B24 alebo BD
Inak dakujem dobremu cloveku co to tu poslal usetril mi 500e, mas umna zopar piv/poldeci alebo co budes chciet ? ak sa stretneme
No akurat som na to dosiel aj ja, ked som naplnil 3. kosik za 500e kua