Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Tiež mi dnes prišli, vyzerajú parádne, materiál aj traky veľmi kvalitné...
K tomu predávaniu, nečudujem sa že niekto chce na tom zarábať. Tieto akcie boli také výhodné že sa oplatilo zobrať aj spotrebný úver a predávať to na bazoši 😁
Nie je to veľmi fér, ale je to jeho tovar ktorý si kúpil a môže si ho predávať za koľko chce. A hodnota tých kraťasov je už iná ako v pondelok keď tá akcia bežala...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
ok asi ma zle vychovali ked mi to pride divne ale tak som sa este neprisposobil tejto skazenej spolocnosti ktora chce vzdy a na vsetko zarobit
cize tie veci co nechcem zo zalanda mam predat so ziskom hej? ok, chcel som ich sem dat za nakupku ale tak vyviedli ste ma z toho, diky
Ale ved to je tvoja vec, co s tým urobíš. Na vrátenie máš mesiac, tak či to vrátiš alebo predas o par eur drahšie...nikto ťa zato súdiť nebude. Nezarobis na tom milióny. Biznis takto funguje a je to amoralne? Lacno kúpim, draho/drahšie predám. Druhá vec je, že si taky dobrák, že by si to pustil za rovnakú cenu.
Ten obchod to potom tak ci tak predá za tú pôvodnú cenu, keď tovar vrátiš, takže 150% navyše. Keď to teda vedeli predať za 40, nie je amoralne pýtať si zato znova 100?
Oni to nepredavaju na Mtbiker bazare 😉
Na bazosi nech si predava kto chce co chce.
Myslim ze to netreba dalej pitvat. Stale sa to oplati kupit aj od neho.
Preco za nakupku? Podla mna je to skazene. Je to z druhej ruky, mal si to na prdeli a boh vie co si s tym robil. Mal by si ich predavat max za polovicu, moralne.
Chlapec chcel zarobit celych 15eciek, slovom pätnásť!! Za tovar, ktorý bol aj tak lacnejší oproti normálnej cene o niekoľko desiatok percent.😀😀
Neskutočne čo môže niektorým ľuďom vadiť 🤮 nezarobim ja, nezarobis ani ty! 😀
moderátorovi rovnako ako scarinkovi hrabe na karbit? asi kúpil dve veľkosti, prá čo otvoril mu sadla perfektne tak to druhé ani nerozbalil .... načo hľadať senzáciu ? boha vy viete tak znechutiť človeka až to zdravé nie je ... fakt sa môžte hanbiť
Mne vcera prisli GORE gate, ale su mi velke (2XL), ak by mal niekto zaujem, pri osobnom odbere ich posuniem (ZV,KA) za nakupnu cenu 32€ (ak by to niekto nevedel prezit, zarobim na tom 0,02€).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/bazar/oblecenie-a-tretry/nohavice/kratke-elasticke/473899/kratasy-gore-wear-cancellara.html
Kedze som ich kupil tiez tak viem co stali 😁
Tiež mi dnes prišli, vyzerajú parádne, materiál aj traky veľmi kvalitné...
K tomu predávaniu, nečudujem sa že niekto chce na tom zarábať. Tieto akcie boli také výhodné že sa oplatilo zobrať aj spotrebný úver a predávať to na bazoši 😁
Nie je to veľmi fér, ale je to jeho tovar ktorý si kúpil a môže si ho predávať za koľko chce. A hodnota tých kraťasov je už iná ako v pondelok keď tá akcia bežala...
cize tie veci co nechcem zo zalanda mam predat so ziskom hej? ok, chcel som ich sem dat za nakupku ale tak vyviedli ste ma z toho, diky
Ten obchod to potom tak ci tak predá za tú pôvodnú cenu, keď tovar vrátiš, takže 150% navyše. Keď to teda vedeli predať za 40, nie je amoralne pýtať si zato znova 100?
Na bazosi nech si predava kto chce co chce.
Myslim ze to netreba dalej pitvat. Stale sa to oplati kupit aj od neho.
Aby som doplnil co myslim
Vid podmienky miestneho bazaru
A to som to ani nenahlasil lebo sa to stale oplatilo 😁
Neskutočne čo môže niektorým ľuďom vadiť 🤮 nezarobim ja, nezarobis ani ty! 😀