Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
astro kúpil si nakoniec nejaký? Ak áno, aký a aké s ním máš skúsenosti?
je dost tichy mozete vypocut v bratislave v bajkule maju hned pri vchode. na stranke madmat bol za 129 akciu som nestihol.
Aj som si myslel som, že budú také narážky
Bosch PS82 ta nezaujal? ma bateriu v rukovati, ma to polovicnu velkost a vahu a velmi prijemne sa s tym robi a manipuluje
ano postaru, gola zavitova tyc podlozky vsetko funguje da sa to aj s tym, ale toto je ina parada. lahka rychla robota.
Jedno je 18V a druhe 12V, nie? Tak predpokladam, ze ak potrebuje 18V, tak mu 12V pre jeho vyuzitie nepostacuje. Ja Bosch PS82 mam, rovnako ako skoro celu tu 12V seriu od Bosch a nedam na nu dopustit prave pre tu nizku hmotnost, a pre ukony, ktore s tym robim, to ma sily dost, ale taky konstrukcny vrut 8x300 TH s tymto do hrubeho BSH prekladu neutiahnem, musim si to predvrtat.
a vytahujes ich cim? mas aj to reverzne kladivo?
Len moj osobny nazor je, ze na take to domace pouzitie, prip. do dielne/garaze nedava zmysel kupovat malicky driverik s bateriou, ktora je vacsia a tazsia ako samotny stroj. V tom je prave ten maly Bosch super.
Kamos to pouziva aj v autoservise a tiez si len tak krochkal, ked to prvy krat videl a zacal pouzivat, ze ta ergonomia a vaha je na nezaplatenie, ked s tym ma robit cely den a postacuje mu to na 98% vsetkych ukonov. Na tie zvysne 2% treba autogen a 600Nm+ rapkac.