Aha, ja som myslel, ze pokrok v pohonoch je tema. Kvalita radenia je len jeden z faktorov. A este netreba zabudat, ze HT bude radit vzdy lepsie ako full. Cize skusenosti nie su priamo prenesitelne. Ja som full nikdy nejazdil, mozno aj preto mi kvalita radenia pride OK u vsetkeho co som kedy mal. Teda ak to zrovna nie je 1x system. 1x proste nemoze dobre fungovat z podstaty. Radit na vacsie pastorky v zatazi, ked ta prekvapi prudke stupanie nikdy nemoze ist tak lahko a rychlo ako dolu na mensi prevodnik. A cim je skok medzi pastorkami vacsi, tym musi vyrobca viac carovat s nabehmi a retazou, aby to aspon ako tak fungovalo. Cize za mna 1x je devolucia. A na ceste sa okrem presunu radenia na paky nic nezmenilo z pihladu uzivatela uz velmi dlho. Udrzbu bowdenov nahradilo nabijanie baterii, Pochopenie spravneho radenia, naprogramovanie... Vtipne je, ze velka vacsina profikov to nepouziva a elektricky sytem si ovladaju ako klasiku radia zvast v predu a zvlast v zadu. Za mna osobne, by som elektriku nechcel ani keby stala tolko isto ako mechanika. 1. vyzaduje dalsie zariadenia na prevadzku, 2. v pripade akejkolvek poruchy je to ovela vacsi problem, ako u mechaniky z ktorej urobim singlespeed behom par min, ked zlyha cokolvek.
Kenai Akurát dnes som skúšal, ako dlho mi trvá preradiť z najľahšieho na najťažší prevod (3x8). Asi tri sekundy. Ale to som počítal v duchu. Takže reálne 2,5s
Plne súhlasím s tým čo si napísal. Ja mám rád svižnú jazdu, bezúdržbový pohon a nízke náklady. Preto rám, čo nemá návarky na inštaláciu prešmyku nepovažujem za hodný pozornosti. Aspoň čo sa týka tradičného biku do terénu. Na mestskom presúvadle je mi to šum-a-fuk.
To nie je systémové riešenie, po správnosti ho mal rozpilit na niekoľko častí a každú z nich hodiť do inej rieky. Takto ten hrozný problém iba prenesie na nič netušiaceho kupujúceho ...
Moja cerstva skusenost so Shimanom:
Kupil som od kamosa jazdeny XT 11speed salter s identickou packou (najazd cca 2L ked mi ho predaval, ja uz mam na nom dalsich asi 1,3L). On presiel na XT 12speed a ja z 10 (Sram GX salter aj packa) na 11.
Moj nazor je, ze XT11 je o dost lepsie ako GX10...presnejsie, trvacnejsie (na saltri GX som musel dorobit kontramaticami B skrutku, lebo sa po sezone vylingala. Nie je to nahoda, dvom saltrom GX som takto predlzil zivotnost. Za mna krok dopredu, som fakt spokojny (prezil papeky aj krista-krazom namotanu retaz, ked mi spadla z prevodnika)
Kamos s XT 12speed vkuse *****je, krivi sa to, rozladuje...proste zle
Moj mladsi syn dostal novy bike na Shimane 12speed (packa Deore, salter SLX). Za nova paradicka...po cca 1000km mi uz doladovanie a rovnanie ramienka zobralo 1+ roka zivota. Ramienko SLX je z dvoch kusov plechu niekde zo strechy stodoly...ciste blato...s dvoma prstami to ohnem...tragedia
Buduci bike by mal byt na vyssej sade Sramu, tak som zvedavy...
musíš mať so sebou nitovač, viackrát sa mi to osvedčílo,
ak zlomíš pätku, alebo poškodíš prehadzovač - odpojíš prehadzovač a
skrátiš reťaz tak aby bola napnutá presne v strede reťazovej linky a s jedným prevodom núdzovo dôjdeš kdekoľvek.
prvý krát som sa čudoval, čo všetko sa dalo vyšlapať na "nevhodnom" prevode, ak iný nemáš
samozrejme odpoveď poznám...tiež som to takto urobil, ale žiaľ nedokázal som napnúť reťaz a stále bola voľná, ďaleko som neprešiel
čo sa týka "nevhodného" prevodu, mám jeden bicykel s dvoma prevodmi, "ťažkým a ťažším", bol som na tom na miestach, ktoré som si predtým nedokázal predstaviť
Nedávno som to zákusil keď mi odtrhlo hazku a pätku.Skratena reťaz sa nedala celkom napnut a preradili to v najnevhodnejsom okamihu. Najhoršie keď preradili hore a reťaz bola tak napnuta, že má zastavilo a musel som povoliť koleso?
Dnes v lese mi prasklo lanko k prehadzovacke (ine lanko vlastne uz ani nemam). Jedine stastie ze dorazova skrutka je dost dlha, a tak sa salter dal aspon trosku priblizit k stredu kazety. Nemusel som tak po zvysok dna tlacit vsetky kopce, niektore sa dali aj vydupat.
To by sa ti na elektrike nestalo. Ak by nahodou prestala fungovat, tak si mozes rucne, posunutim ramienka, prehodit ako potrebujes. Iba v predu som to neskusal. Mne sa uz minuly tyzden odkrutila kluka, tak som pre nu vratil, schoval do dresu a slapal jednou nohou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plne súhlasím s tým čo si napísal. Ja mám rád svižnú jazdu, bezúdržbový pohon a nízke náklady. Preto rám, čo nemá návarky na inštaláciu prešmyku nepovažujem za hodný pozornosti. Aspoň čo sa týka tradičného biku do terénu. Na mestskom presúvadle je mi to šum-a-fuk.
ako to urobíš?
Kupil som od kamosa jazdeny XT 11speed salter s identickou packou (najazd cca 2L ked mi ho predaval, ja uz mam na nom dalsich asi 1,3L). On presiel na XT 12speed a ja z 10 (Sram GX salter aj packa) na 11.
Moj nazor je, ze XT11 je o dost lepsie ako GX10...presnejsie, trvacnejsie (na saltri GX som musel dorobit kontramaticami B skrutku, lebo sa po sezone vylingala. Nie je to nahoda, dvom saltrom GX som takto predlzil zivotnost. Za mna krok dopredu, som fakt spokojny (prezil papeky aj krista-krazom namotanu retaz, ked mi spadla z prevodnika)
Kamos s XT 12speed vkuse *****je, krivi sa to, rozladuje...proste zle
Moj mladsi syn dostal novy bike na Shimane 12speed (packa Deore, salter SLX). Za nova paradicka...po cca 1000km mi uz doladovanie a rovnanie ramienka zobralo 1+ roka zivota. Ramienko SLX je z dvoch kusov plechu niekde zo strechy stodoly...ciste blato...s dvoma prstami to ohnem...tragedia
Buduci bike by mal byt na vyssej sade Sramu, tak som zvedavy...
musíš mať so sebou nitovač, viackrát sa mi to osvedčílo,
ak zlomíš pätku, alebo poškodíš prehadzovač - odpojíš prehadzovač a
skrátiš reťaz tak aby bola napnutá presne v strede reťazovej linky a s jedným prevodom núdzovo dôjdeš kdekoľvek.
prvý krát som sa čudoval, čo všetko sa dalo vyšlapať na "nevhodnom" prevode, ak iný nemáš
čo sa týka "nevhodného" prevodu, mám jeden bicykel s dvoma prevodmi, "ťažkým a ťažším", bol som na tom na miestach, ktoré som si predtým nedokázal predstaviť
na inom prevode bude padať
Mala sa viac snažiť