s paldom sme sa rozhodli zalozit samostatnu temu pre znacku ktoru preslavili zjazdove legendy surodenci Athertonovci, pochadza z Andorrskeho kniezatstva, jedna sa o Commencal.
Prispievajte so skusenostami, vyhodami a nevyhodami danych modelov, radami, vychytavkami, reklamaciami (prasknuty Commencal, to hadam nie), fotkami a cokolvek co vas napadne ohladom bikov od Maxa Commencala.
offic stranka: https://www.commencal-store.co.uk
predajca pre SR a ČR: https://www.fdfbikeshop.cz
www.ucc-sportevent.com
Som veľmi spokojný,tie rámy su neskutočne pevné a to vážim cez 90kg a prežil prasačinky kadejaké a to že to nieje karbon mi vôbec nevadí a to som bol zastancom karbonu no už niesom
YEAH BOY!
prikladam takmer aktualnu foto z leta 2019
edit: co sa ceny tyka, bolo to medzi 250-300E lacnejsie na kus, proti objednavaniu priamo z andorry. Andorra si pyta shipping 100E (neviem, ci za kus, alebo by to bolo za oba, preto 50E plavajuca ciastka), FDF poslal zadarmo, dokonca mam pocit, ze este predtym, ako im od nas dosla finalna platba.
Celkom presne viem co chcem jazdit a o skokoch nefantarizujem lebo ich momentalne neviem
Mam este celkom cas, nakolko bajk chcem kupovatna rok 2022.
Este sa mozno na fore objavy anketka za par mesiacov
Dovtedy si kúp nejake celopero na bazári a užívaj si jazdenie a postupne sa progresívnym pridávaním náročnosti trailov uč jazdit tak aby ten commencal fakt odzrkadlil hodnotu tvojich zručnosti na traile. Sleduj výber stopy, snaž sa udržať sa v bilancnom strede biku ked vojdes do hektického terénu , bunnyhopy a manual, nauč sa správne brzdiť a jazdit klopenku. A nauč sa aj tie male skoky, a nauč sa aj padať. To ku takému jazdeniu patrí. Aby ti toho commencalu nebolo luto ze ho zdemolujes hned na začiatocnickych chybách. Nezdá sa ale aj tie male nie raketové trailove prekážky niekedy vytrestaju viac ako odpaliská v Kálnici. Naučíš sa aj servisovat pruženie, vymeniť si olej vo vidlici, prečistiť čapy rámu a podobne ono enduro, dh ,a trail jazdenie a všetky gravity disciplíny si vyžadujú trocha viac servisnej zručnosti lebo ta mašina je omnoho viac namahana ako víkendový hobby jazdec v polprstakoch a lycre (no offense vy ste tiež machri!).
Loziska su vsade od vyroby ENDURO LLU MAX v poctivom rozmere 6902 (ziadne zmenseniny typu 609 alebo 6802 a podobne) a na hlavnom cape je dokonca 6804.
Ani jedno lozisko nevykazovalo znamky opotrebenia. Vycistil som okolie a zlozil.
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44