Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Akcia savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
neboj sa nie si iba ty sám, aj ja tam zvyknem zabehnúť ,a aj trochu ďalej a možno aj dnes vybehnem k večeru:)
vysledok: chutna osma a vytrhnuta s***** - pravdaze s magnetom
Prst a nos OK ?
mozes sa pridat
ked citam taketo prispekvky od Teba, furt mi to volaco pripomenie...
a beha mi mraz po chrbte
-teraz sa sporadicky rano o 6 10 pridavam k rannemu vyjazdu od ovecky, tak keby ste niekto chceli, tak piatok ideme. nic dlhe, o 8 30 musime uz byt v praci vsak ano..
-a v nedelu sa vidime na branisku
-tesim sa tiez na Pistov report o Dolomitoch
k tomuto by som sa snad niekedy aj ja pridal, v piatok mozno tiez, aspon bude lepsia motivacia skoro vstavat na tu zhruba 115km streku, co som si naplanoval, len dufam, ze sa nebude velmi chrtit, musim setrit sily
Tempo take pohodove.Vsak tma ne.
A inac tento tyzden mam skoro cely volny takze keby dakto cel ist dakam nech sa ozve kludne aj cez 100km ale kludne aj 10km
No najde sa niekto?
Tento cely tyzden som bikoval okolo svidnika a vydarilo sa aj par nocnych zjazdov a pod a je to veru o niecom inom (svetlo som mal len 1w led baterku na rajdoch) a stacilo booohate.
...aj by som sa kusok bal
nemachruj, svietil ti na cestu mesiacik takze sa ti slo celkom dobre. a tie snezne pasy co si mal obute si si len pochvaloval
A ked tak rozmyslam co tak prist na vychod slnka na kojsovku. Nasiel by sa niaky extremista? ja sa dobrovolne hlasim,stejua presvecim tes. a odist z ke tak ze by sme sa vrcali za svetla. to by nam stacilo vyrazit o 0:00
2 billes : rodicia isto nepustia. Musis si vymysliet nieco ine. Napriklad ze prespis u kamosa alebo cojaviem co.
A ked tak rozmyslam co tak prist na vychod slnka na kojsovku. Nasiel by sa niaky extremista? ja sa dobrovolne hlasim,stejua presvecim tes. a odist z ke tak ze by sme sa vrcali za svetla. to by nam stacilo vyrazit o 0:00
2 billes : rodicia isto nepustia. Musis si vymysliet nieco ine. Napriklad ze prespis u kamosa alebo cojaviem co.