Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte, mám ten istý problém, že keď zastavím, tak na displey mi bliká napr. 0.4, 0.0, 0.3, 0.0 atď. až do nuly. Vtedy motor bosch 4. gen. ľahúčko " bzučí ", ale čo je najväčší problém, že aj po zašliapnutí na pedále motor nezapne. Je to problém, keď zostanem stáť napr. v križovatke, alebo v kopci. Mám tam samozrejme čip, najazdených cez 3000 km a doteraz mi to nerobilo. Kolegovi FocusThron2 ste neporadili, len ste všetci meditovali nad tým či je čip dobrá, alebo zlá vec. Vyskúšal som aj iný Kiox a robí to stále.
Zobraziť komentár 29.09.2021 - 11:12:39
01
sorry ale myslim ze v tomto ti viac poradia nejake zahranicne fora ako tu.

neporadili sme, lebo cudovat sa, ze po čipovani sa nejaka elektronika sprava cudne podla mna je trochu mimo.
Zobraziť komentár 29.09.2021 - 11:17:27
03
Akože neporadili??? Veď od začiatku bolo úplne zrejmé a jasné, (a bolo to aj spomenuté) že za každé takéto a podobné problémy môže čip... Čo na tom chceš ďalej a viac radiť??? Vyber ho a uvidíš, že všetko bude OK... Meniť displej nepomôže, tu ide o signál z RJ, nie z displeja... No a koľko km s ním máš najazdené je absolútne nepodstatné, niekomu to začalo robiť neplechu po 10 km a niekomu ešte nič ani po 6000... Radšej keby si aspoň namiesto "mám tam samozrejme čip" napísal aký - tipujem SpeedBox...
Zobraziť komentár 29.09.2021 - 16:06:17
03
Ahojte, problém je vyriešený. Naozaj bol problém v čipe ( SpeedBox 3 ), ale nie tým, že som ho mal nainštalovaný, ale v tom, že bol chybný samotný čip.
Zobraziť komentár 01.10.2021 - 09:17:48
00
arrow_leftevans napísal:
Ahojte, problém je vyriešený. Naozaj bol problém v čipe ( SpeedBox 3 ), ale nie tým, že som ho mal nainštalovaný, ale v tom, že bol chybný samotný čip.

Si kvoli tomu kupil nový chip alebo si reklamoval. Mne to niekedy robí a niekedy nie, už to ani neriešim.
Zobraziť komentár 28.10.2021 - 06:26:33
00
Chip som reklamoval u predajcu a ten mi dal hneď nový pretože je naň doživotná záruka a ten vadný vráti.
Zobraziť komentár 28.10.2021 - 11:10:43
00
To je zaujímavá informácia, lebo SpeedBox Tunning to má v Obchodných podmienkach takto: Prodávající odpovídá za vady vzniklé po převzetí zboží v 24 měsíční záruční době nebo v době použitelnosti uvedené v reklamě, na obalu zboží nebo v připojeném návodu...
Zobraziť komentár 28.10.2021 - 13:03:05
00
keyboard_arrow_up