Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-7% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, orchid/lilac/ink
80,99 €
-7%
MOC 89,99 €
Akcia -13% ORTOVOX 230 Competition Short dámske tričko, Bloom
od 61,99 €
-13%
MOC 101 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
-35% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer set, space blue/navy blue
83,99 €
-35%
MOC 129 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
Nehladam alternativu co sa bude spravat +- rovnako ako Windstopper/Infinum ale nieco co nebude nasiakavat spinu a dostatocne dychat.
Research som si robil, mam dve jasne alternativy. Pytam sa na konkretne skusenosti s danymi materialmi. Konkretnu bundu si potom vyberiem podla strihu.
Nehladam alternativu co sa bude spravat +- rovnako ako Windstopper/Infinum ale nieco co nebude nasiakavat spinu a dostatocne dychat.
Research som si robil, mam dve jasne alternativy. Pytam sa na konkretne skusenosti s danymi materialmi. Konkretnu bundu si potom vyberiem podla strihu.
Ok, nevedel som že sa robí aj verzia Fiandre Light Wind...
Ja mám napríklad Sportfull bundu s Windstopper(Tempo Jacket) a nemám problém s tým že by z toho blato nešlo dole... Jasné že hardshell bunda bude odolnejšia proti blatu, ale bude aj menej prediedušná. Takže výber je na tebe ?
Caute, máte niekto skúsenosti s toutou bundou ? Rozmýšľam medzi ňou a Castelli PERFETTO RoS CONVERTIBLE (nemusí byt convertible)
Čo odporúčate skôr ? Lebo tá zľava je zaujímavá na Sportful 🤨
lenze nesadli mi ani spotrful infinium - pritom doma mam od nich dlhe norain pro a tie mi sedia idealne. nesedia mi ani ovady od isadore - si mi kratke a v pase volne. ani force, ani silvini.
Na kolenach sa dve vrsty membrany prekryvaju ale nie su spojene a tym padom netaha na kolenach. Ja asi pojdem do nich, len mna tahaju zas traky, takze si musim dat niekde nadstavit traky.
Navyse Neoshell by mal byt narozdiel od Goretex Infinum nie len vodeodolny ale nepremokavy. Na druhu stranu pod membranou nemaju ziadne zateplenie, tak neviem ake budu v mraze.
savings Sportful Fiandre nohavice, čierna
od 117 € savings
MOC 242 €napr. tutto nano som bral L-ka lebo ako nove som ich ledva natiahol. teraz by som kludne prijal M-ko
nenavidim nakupovanie
Este dufam, ze sa to bude dat opravit tak ze mi to na danom mieste nebude drat kozu v rozkroku.
niesu nahodou aj take specialne zaplaty co sa niecim nalepia? kedysi davno som tak videl opravovanu jednu dierku no nikdy som sa k tomu nedopatral.