Dávam to sem, keďže tu chodí viac žiletkárov, ako do vlákna určeného pre príslušenstvo. Skúsenosti s týmito trenažérmi asi nemá veľa ľudí, keďže ceny sa pohybujú okolo 1000€ +-, ale predsa ak by sa niekto našiel, privítam každú reálnu skúsenosť, taktiež aj softwarové vybavenie (ktorá značka je na tom lepšie) a vybavovanie reklamácií. Jedná sa konkrétne o najvyššie modely Tacx i-Genius t2000 a Elite Real Turbo muin.
Truhlik50plus Trosku mimo temu ale citam ze mas qubo powermag b+. Ked jazdis na zwifte tak ktory odpor mas zaradeny? Docital som sa ze by to mala byt 3ka a podla toho vypocitava krivku aj rychlost, no zda sa mi to strasne lahko lebo tocim skoro stale 37-40km/h. Dik
Tento rok som ešte Zwift nenastavoval, ale minulý rok som na starom bajku väčšinou na 3-5 (8kazeta 3pila), pretože mi nesedelo stupňovanie záťaže pri zmene cez prehadzovačku. Uvidím aké má čaká prekvapenie, budúci týždeň si už zaplatim 😌. Na Rouvy tento rok jazdím 1-2 s mojím Focusom (50-34) a stačilo používať najmä prehadzovačku, hodnoty od 90-400W. Odporúčanie na 3jke som zatiaľ nepoznal 🤔
ftp test kazdy den
nie nie skocim normalne na ten dirt program ci ako sa to volalo a sem tam skusim daku trat
akurat daky vyskovy profil to neukazuje? co som len skusal tak celkom take nevyspitatelne mi to pride oproti tacx, lebo nevidim ci ide kopec ci co
musim uznat ze zatial zo vsetkeho co som siel tak toto https://whatsonzwift.com/workouts/active-offseason/week-1-day-5/ bola pre mna zatial najvacsia vyzva
ist konstantne pod jednym vykonom bola cista salenota pre mna az tak ze som to nedokoncil,
je na com pracovat a veru zacinam byt velmi spokojny ze som si ten trenazer kupil je to velmi prijemne utrpenie
chvilu som sa pasoval ako ziskat stresscore do garminu ale vysperkoval som to tym, ze sa napojim na mobil so vsetkym cez BT a na edge sa pichnem na trenazer cez ant+ ina moznost asi nieje
skusal som to nejako na telku napojit ale nejak mi to neslo, aj tak radsej kukam hviezdnu branu alebo daco ked jazdim ale vramci streamovania by som to dako napojil na pc aj na mobil toto budem musiet este nastudovat
skusim troska oprasit tuto temu , blizia sa vianoce a rad by som kupil trenazer
a rozhodujem sa medzi Tacx Flux 2 Smart alebo Elite trenažér DIRETO XR-T s trenazeom nemam vobec skusenosti co podla vas v tej cenovke okolo 800e je fajn a naco sa zamerat, ked clovek nikdy nejazdil na watty.
jedine že by si chcel jAZDIť ALPSKE STOJKY .... ono celkovo trenažer ma trochu väčší odpor ako ked ides na cestaku, napr 30 na cestaku po rovine je pohoda, ale na trenažeri držať 30 už nije taka pohoda..
ja píšem ale o tacx flux smart . nie tie nižšie rady
Nepoľavuj v bicyklovaní ani cez zimu. V EnergyShope môžeš získať zľavu na cyklotrenažér Elite Direto XR-T 2021 s podporou ANT+ FE-C a Bluetooth. Zľava 136 € môže byť tvoja iba za 1000 iWattov!
Ďalšou alternatívou je cyklotrenažér Elite Suito XR-T 2021 s priamym prenosom sily a elektronicky riadeným magnetickým odporom. Tu ti 1000 iWattov prinesie zľavu 120 €.
Ja mam ten Flux S ten ma stupania len do 10% predtym som mal Elite Qubo Digital Smart+ co bol wheel on trainer tiez mal tusim stupania do 10%. Lenze ten trenazer neslo kalibrovat, pri tomto Flux-e mi pride ze tie zmeny v zatazi pri zmene gradientu su plynulejsie a v celom rozpati az do tych 10%. Na tom Elite mi to tusim najviac menilo v rozpati 0-3% tam boli velke skoky potom to bolo menej citelne. A cokolvek co je nad 10% sa zataz nemeni tak ked sa ti objavi daka strecha tak si to vyklbcis v sedle. Osobne by mi vyhovovalo keby menil zataz aj pri vyssich sklonoch. No co uz, co nam neda virtualna realita, musime vynahradit realnou realitou. Len s tymi stupaniami to mam v okrese Senec trosku tazsie
Ahojte, pozeram ze sa tu porovnava tacx a elite... rozmyslam ze sa dam tuto zimu trosku do lepsej formy. Rozmyslam nad nejakym trenazerom a pri googlovani som narazil aj na interaktivne/smart s prepojenim na appky, meranim vykonu atd, atd. Mate skusenosti s niecim takym v cenovej hladine okolo 300€? Zatial sa mi celkom popacuje Elite Qubo Power Mag Smart B+ alebo TACX FLOW - SMART ... Oplati sa to, alebo su to zbytocne vyhodene peniaze a radsej mam kupit klasicky s odporom na lanko a pozerat popritom na netflix? Diki...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tento rok som ešte Zwift nenastavoval, ale minulý rok som na starom bajku väčšinou na 3-5 (8kazeta 3pila), pretože mi nesedelo stupňovanie záťaže pri zmene cez prehadzovačku. Uvidím aké má čaká prekvapenie, budúci týždeň si už zaplatim 😌. Na Rouvy tento rok jazdím 1-2 s mojím Focusom (50-34) a stačilo používať najmä prehadzovačku, hodnoty od 90-400W. Odporúčanie na 3jke som zatiaľ nepoznal 🤔
nie nie skocim normalne na ten dirt program ci ako sa to volalo a sem tam skusim daku trat
akurat daky vyskovy profil to neukazuje? co som len skusal tak celkom take nevyspitatelne mi to pride oproti tacx, lebo nevidim ci ide kopec ci co
ist konstantne pod jednym vykonom bola cista salenota pre mna az tak ze som to nedokoncil,
je na com pracovat a veru zacinam byt velmi spokojny ze som si ten trenazer kupil je to velmi prijemne utrpenie
chvilu som sa pasoval ako ziskat stresscore do garminu ale vysperkoval som to tym, ze sa napojim na mobil so vsetkym cez BT a na edge sa pichnem na trenazer cez ant+ ina moznost asi nieje
skusal som to nejako na telku napojit ale nejak mi to neslo, aj tak radsej kukam hviezdnu branu alebo daco ked jazdim
https://www.aliexpress.com/item/4000910080103.html
Za sa to byt kopia wahoo za lepsiu cenu. Ale na nete som toho zatial vela nenasiel.
a rozhodujem sa medzi Tacx Flux 2 Smart alebo Elite trenažér DIRETO XR-T s trenazeom nemam vobec skusenosti co podla vas v tej cenovke okolo 800e je fajn a naco sa zamerat, ked clovek nikdy nejazdil na watty.
ja píšem ale o tacx flux smart . nie tie nižšie rady
Cyklotrenažér
Nepoľavuj v bicyklovaní ani cez zimu. V EnergyShope môžeš získať zľavu na cyklotrenažér Elite Direto XR-T 2021 s podporou ANT+ FE-C a Bluetooth. Zľava 136 € môže byť tvoja iba za 1000 iWattov!
Ďalšou alternatívou je cyklotrenažér Elite Suito XR-T 2021 s priamym prenosom sily a elektronicky riadeným magnetickým odporom. Tu ti 1000 iWattov prinesie zľavu 120 €.
mozno sa niekomu hodi