Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Obavam sa ze pomenovanie "dezolat" dostava novy rozmer, ked vidim co sa deje... Ale je to tam dobre vystihnute: -vyvolať vášne, resp. potreba začať prežívať pozitívne emócie (pocit dôležitosti, uznanie, pocit schopnosti “vzdoru autoritám”). Aj v robote mam bohuzial takeho/takych, uz len tym ako napr. oslovuju cynicky riaditela, Jurko. Samozrejme nie priamo, len ked sa nanho/onom bavi... A to je presne to, ale ked k niecomu pride tak sa sucha nohami ;-) Samozrejme nemusim podotykat ze sa jedna o dezolatov, antiwaxerov alebo najnovsie antiruskarov, ktorych "nikto nebude obmedzovat". Len kazdy ma tu hranicu a mieru nastavenu niekde inde, niekto zdupka hned ako sa vytiahnu relevantne fakty, lebo nemaju ani ponatia ocom tocia, iny maju rozumne nazory a svoje presvedcenie, ktore je akurat opacne, ale aspon nehlasia "svoje pravo" kade chodia a poklidne si ziju, vacsinou bez facebooku a pod. S tymi sa da rozumne diskutovat a nemozno im odopriet ich nazor.
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 13:48:11
00
Je zaujímavé že sa sústredujú na Lidl. Vyzerá, že sú to vysoko organizované akcie po celej SR.
Aj dnes som stretol jednu ženu v červenej Dacii zn.SE z polepenými oknami letákmi "Deti si nedáme" a pod hlúposťami.
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 13:58:53
00
nielen pomenovanie 'dezolat', ale aj pomenvanie 'neprisposobivy' ma novy rozmer.
a-static.projektn.sk
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 13:59:51
06
vazeni, chcem si dat urobit test na IgG, som 180+ dni po pozitivnom teste na covid. nakolko moja poistovna vszp spolupracuje s medirexom a vystup je len vysledkovy list (bez dalsieho vysvetlenia a konzultacie), na ktorom je len ciselna hodnota a potom slovne konstatovanie pozit/negat, zaujimalo by ma v akom rozmedzi je hranicna hodnota, tzn. kedy je imunita este pritomna (pozit.), ale slaba, cize je vhodne sa uz dat zaockovat. zaujima ma ciselny rozsah, cize jedno cislo, ktore znamena uz povazlivo slabu imunitu a druhe cislo, ktore zodpoveda hodnote najblizsej k tomu, ze imunita uz nie je. dakujem.
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 14:09:25
00
toto ti zrejme nikto nepovie, stale sa o tom diskutuje, kde je ta hranica... su dokonca dve stupnice... pri medirexe sa bere hodnota okolo 10-15, ze si prekonal ochorenie, ale laicky povedane mas slabe protilatky, ale napriklad toto su hodnoty aj bezne pre zaockovanych ludi bez prekonania...
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 14:15:52
00
ja som mal udanú hr.pozitivity 12.
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 14:34:21
00
Žeby skutočne úsvit nádeje ?! …

https://www.theguardian.com/business/2021/nov/05/pfizer-covid-pills-highly-effective-at-preventing-deaths-trial-suggests
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 14:49:26
01
arrow_leftDzuch-Ban napísal:
toto ti zrejme nikto nepovie, stale sa o tom diskutuje, kde je ta hranica... su dokonca dve stupnice... pri medirexe sa bere hodnota okolo 10-15, ze si prekonal ochorenie, ale laicky povedane mas slabe protilatky, ale napriklad toto su hodnoty aj bezne pre zaockovanych ludi bez prekonania...

cize nad 15 je este dobra imunita, hej, chapem spravne? s ohladom na to, co pisal triki, ze 12 je este pozit.
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 15:01:17
00
arrow_leftRamon1 napísal:

pochybujem, chipfobia nedovoli, vnutorny priemer ihly vesrsus velkost tableky, neviem-neviem.
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 15:04:33
01
arrow_leftedelweiss napísal:
cize nad 15 je este dobra imunita, hej, chapem spravne? s ohladom na to, co pisal triki, ze 12 je este pozit.

Tak čím vyššia hodnota, viac protilátok by malo byť, ale 15 je skôr hodnota, že si sa s covidom stretol, otázna je táto hodnota po pár mesiacoch... U mňa napr. bola tá hodnota v 100-kach aj po 180 dňoch, čo už u nás nič neznamená, narozdiel napr. od Rakúska, kde napríklad pri takýchto hodnotách už nechceli očkovať známeho a je testovaný kazde tri mesiace na protilátky
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 15:19:46
01

Dezolé keď zbadajú tabletku od Fajzera, tak sa otočia na päte. Radsej ivermektin...
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 16:22:41
01

neexistuje, ked k tomu prilozia letak s vedlajsimi ucinkami, tak to ziadny antiwaxer neda do ust :) proste na zaklade ich viery to proste nie je realne :)
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 16:25:21
00
Treba vyhlasit, ze je to pre papagaje na vtieranie do peria alebo kaprom pod supiny a dezole to zacnu zobat jak slepice zrno.
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 16:59:48
010
Je rozdiel kricat v lidli ze si vakcinu a rusko nedas a ked lapas po dychu a nuka sa ti riesenie..vtedy uz frajer niesi.
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 17:18:30
02
ved to je cely problem, ze vakcina sa podava ked este nic neboli... keby sa davala ked je uz zle tak by ju ani jeden neodmietol
Zobraziť komentár 05.11.2021 - 17:28:49
00
keyboard_arrow_up