Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftgrok napísal:
… ale ver tomu, ze nechces skoncit rovnako ako v USA, i ked, sukromnymi nemocnicami ako Pro Care kde ta neosetria bez toho aby si platil stovky eur rocny poplatok sa tam postupne blizime.

To prirodzene nie je pravda. Pri jednorazovom vyšetrení nemusíš mať zakúpený žiadny z klientskych balíčkov ProCare, platíš len manipulačný poplatok, naposledy to bolo 10 eur. A jasné, štát je najlepší hospodár, a asi preto kým vybuduje Rázsochy (a stihne ich aspoň dvojnásobne predražiť, tak ako Pellegrinim tlačené búranie areálu), bude už nemocnica Bory fungovať minimálne 5 rokov. Mysli na to, a keď budeš mať o pár rokov zdravotný problém (neprajem), na Bory sa vykašli, buď principiálny, a choď napr. na Antolskú. Len si nezabudni popri hajzláku zobrať aj deky, ktorými utesníš nezanedbateľné medzery v skvelých plne funkčných hliníkových oknách, majúcich v blahej pamäti ešte Gustáva Husáka.
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 19:51:16
05
arrow_leftVolodja napísal:
Porovnávaš diskrimináciu na základe farby pleti so znevýhodnením pre spoločnosť nebezpečných ľudí. Nepodsúvaj diskriminačný (či dokonca rasový) motív, ktorý si vymyslel z ničoho, len aby si nemusel rozmýšľať.
Viac ako vakcináciu neprispôsobivých spoluobčanov ako si ty, chumchum, porter, dellax, airbilly, goratrix a ďalší by som si prial aby ste začali konečne myslieť hlavou a nie zadnicou.
Mimochodom, ak chceš paralelu s autobusom, tak vodič má právo znemožniť nastúpiť/donútiť vystúpiť pasažiera opitého, smradľavého, nebezpečného.

tak tak, alebo ked sme pri tych autach:
ak chces jazdit po cestach, potrebujes vodicak. <18 rocny tiez nie su diskriminovny, alebo slepy atd... chces mat daku vyhodu a jazdit autom sam (nie v taxiku) tak si spravis vodickak ak na to mas... ak nie nebudes jazdit, resp budes minat daleko viac penazi na taxiky, pripadne komplikovanejsie cestovat vlakmi busmi... a nie nemas pravo jazdit autom pokial nemas vodicak aj keby si sa neviem ako bal autoskoly, alebo co...
detto pri covide, chces mat vyhodu, zaockuj sa. inak budes minat peniaze na testy, skomplikuje sa ti cestovanie atd...
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 19:54:27
00
Takto sú tie 🐷 dezolatske živené … prekrútia aj meno svojej matky za slobodna , ak sa im to hodí :fubar:
https://www.omediach.com/blog/21731-magda-vasaryova-bulvar-este-stale-tocite-ze-moja-sestra-emilia-je-strasne-chora-klamete
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 20:05:36
00
Astra-Zeneca Pfizerova...
https://www.facebook.com/janbenciknrsr/posts/223056239926637
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 20:39:10
00
arrow_leftgrok napísal:
To iste by muselo platit pre fajciarov, alkoholikov, obeznych, cukrovkarov atd., nemozes vybrat jedno ochorenie.

Nemuselo, staci uzakonit spoluucast pri chorobach, na ktore sa da bezplatne ockovat, ak nie si ockovany.
Zdravotne poistovne maju uz teraz svoje limity s ohladom na vek, aku liecbu este komu uhradia resp. povolia. Motivacnu 5% spoluucast neockovanym na liecbe by som osobne dal hned.

arrow_leftVolodja napísal:
Mimochodom, ak chceš paralelu s autobusom, tak vodič má právo znemožniť nastúpiť/donútiť vystúpiť pasažiera opitého, smradľavého, nebezpečného.

Prirovnal by som to skor k ustavnemu pravu :) cestujuceho soferovat ten autobus - bez prislusneho vodicaku a pracovnej zmluvy.
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 21:08:37
03
Fluvoxamine: a $4 Antidepressant That Reduces COVID 19 Hospitalizations
https://www.youtube.com/watch?v=gPqoFFJAaDY
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 21:12:05
01
To treba rozsirit! Polka Slovenska bude ockovana a druha polka bude nabudena a vesela. Aspon nebudu nadavat po facebukoch a lidloch :).
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 21:21:17
00
bedo Takých tu bolo … vieš koľko mám doma Ivermektinu, Chlorochinolonu, Kolchicinu a Plaquenil ? Okrem neho Fabiflu a Isoprinosin. A vieš čo som použil ? Skúšalo sa všetko hlavne v prvej a druhej vlne, no zatiaľ niet na zemeguli lepší liek ako náš imunitný systém , avšak “ vhodne školený “ .

Zaujímavý koment z príspevku o MUDr. Sabakovi ⬇️
https://www.facebook.com/100068809436626/posts/p%C3%AD%C5%A1e-lek%C3%A1r-peter-sabaka-z-covid-oddeleniapr%C3%A1ve-som-v-slu%C5%BEbe-dokon%C4%8Dil-ve%C4%8Dern%C3%BA-viz/188143256822654/

Prílohy:

741F7D7A-8D47-49FF-9069-7ED433925923.png
741F7D7A-8D47-49FF-9069-7ED433925923.png 566.74 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Zobraziť komentár 07.11.2021 - 21:29:18
33
Správne 👍 …

https://www.tvnoviny.sk/domace/2043655_do-vazby-ide-iba-jeden-akter-potycky-s-policajtami-zvysnych-dvoch-budu-stihat-na-slobode
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 21:45:32
02
amen ..tesat :y: a aj preto vsetkym takymto somarom treba aspon podakovat
edit: aj ten novsi prispevok nadmojim gut :y:
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 21:52:51
00
Nieje to dobre. Dnes vecer pred zaverecnou nejaky dement nahadzal do kosika mrazene a chladene veci a nechal vozik pred pokladnou. Zajtra chcu zase pred lidlom robit protesty. Byvam kusom odtial. Neviem ako to bude cinsa agresivita nebude stupnovat obzvlast ked neockovani stratia dalsie vyhody. Napr v Rakusku od zajtra restiky hotely a labovky uz len ockovanych alebo prekonani. Test uz nebude stacit.
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 22:14:46
00
arrow_leftdouble napísal:
Neviem ako to bude cinsa agresivita nebude stupnovat obzvlast ked neockovani stratia dalsie vyhody.

Ono sa tomu malo zamedziť hneď pri prvom proteste. Už vtedy mali policajti tvrdo zasiahnuť. Miesto toho sa blokovala doprava, porušovali sa pravidlá, osočovali sa okoloidúci. A keďže im to prešlo, pokračujú v tom ďalej a stupňujú to. Aspoň že sa proti nim zakročilo teraz. Snáď ešte nie je neskoro a neprerastie to do neúnosných rozmerov. Lebo si neviem predstaviť, kam to až môže zájsť. Viď to posledné video. Opičiak bez rúška s kamerou sa motá po obchode a keď ho niekto iný začne natáčať, tak sa ešte hrá na obeť, že veď on si chce len v kľude nakúpiť a nech ho neobťažujú.
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 22:24:42
02
u nás zatial klud, všetci vzorne nosia respirátory, asi sa v tom lepšie kradne :D
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 22:33:20
00
arrow_leftwill napísal:
To treba rozsirit! Polka Slovenska bude ockovana a druha polka bude nabudena a vesela.

si mylis antidepresiva s marihuanou ;)
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 23:01:57
00
arrow_leftHosť napísal:
Ale ved chybičky sa vloudia - napr. ked capulo, goratrix, matt, ... si nevšimnú, že Pozzato nemôže mať imunosupresiu, nemôže byť náchylnejší na ochorenie Covid19 z toho že jeho telo sa nachadza v permanentnom miernom zapalovom stave lebo Pozzato neni profi cyklista - už tretí rok...

Ivan, ja si myslim ze si dost inteligentny na to ( bez ironie ), ze si pochopil kam a komu som smeroval svoj prispevek. Malo to byt vsetkym tym ktory si myslia ze my sme sportovci, my predsa mame imunitu. Ano, mame...ale oslabenu. Takze o to vacsi pozor si musime davat na covid a podobne chutovky. Proste osvety nikdy nie je dost...
Zobraziť komentár 07.11.2021 - 23:16:41
00
keyboard_arrow_up