Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftRamon1 napísal:
Prosim vysvetlit 😳 …

Ze podla sucasnych udajov to vychadza tak, ze ak chces byt safe, das si ockovanie, pockas prislusny cas, az nabehne ucinnost a potom sa nechas nakazit :D. To prve by malo zabezpecit mierny priebeh (ak vobec) a to druhe uz dlhodobu odolnost. Ak to teda vobec je SarS-CoV-19 a nieco nieco zas nove, napr. verzia 20. Kedze JAR verzia sa neujala.

inak COVID, alebo SaRS s ciernym morom neporovnavaj. To ako keby si porovnaval detske choditko s terennou motorkou 500kou (alebo cojaviem cierne kiahne, ktorych neskorsie klony stale poctivo drzia v labakoch, vsak co keby bolo treba nahodou). Ale ak by sem dosiel cierny mor, tak by parlament bol hore kopytom skor, nez by pochopili co sa deje :D. A to iste somari, co chodia do Lidla robit bordel :tmi: Aj ked pravda, na cierny mor asi rusko nepomoze.

edit: no nic ... zase Izzy68 :tmi: :tmi: :tmi:

Naposledy upravil lto dňa 09.11.2021 - 19:22:50, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 09.11.2021 - 19:22:12
01
arrow_leftRamon1 napísal:
Dezolé jedna otázočka v intenciách súčasných dni … nie je Vám už skutočne trosku “ blbe” vypisovať tu …..Vážne si tu aj naďalej budete trepať tu svoju bajku s balalajkou v ruke o “ uspešnom premoreni sa “ z ktorého povstanú skutočne praví imunitni giganti ?

Čo sa ti na tom nezdá ? Sak ako som už dávnejšie písal. Slabé kusy pôjdu dole. Dobrá správa je že tých 13000 ľudí už znova neumrie. Môj tip že do dvoch týždňov už pôjde krivka dole
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 19:22:30
00
Prosím ťa daj toto čo si napísal prečítať svojim rodičom a deťom. Ďakujem.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 19:35:50
02
arrow_leftHosť napísal:
Čo sa ti na tom nezdá ? Sak ako som už dávnejšie písal. Slabé kusy pôjdu dole. Dobrá správa je že tých 13000 ľudí už znova neumrie. Môj tip že do dvoch týždňov už pôjde krivka dole

To, že slabé kusy sú niekoho otec, syn, manžel, matka, otec, ti asi vôbec nevadí. Objavujú sa tu dosť veľké hlúposti, ale teraz prekonávaš aj sám seba. Radšej sem už nepíš, strápňuješ sa čím ďalej tým viac.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 19:36:33
03
arrow_leftHosť napísal:

ked budes pochovavat to dievcatko, krore mas na fotke, mozeme sa o tom pobavit.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 19:38:14
00
Lubo , o5 prvý 😂 … no počkaj počkaj , ani s tým “ morom “ to nie je ešte celkom objasnene , čo vlastne decimovalo EU populáciu …
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 19:42:53
00
arrow_leftJozoB napísal:
To, že slabé kusy sú niekoho otec, syn, manžel, matka, otec, ti asi vôbec nevadí. Objavujú sa tu dosť veľké hlúposti, ale teraz prekonávaš aj sám seba. Radšej sem už nepíš, strápňuješ sa čím ďalej tým viac.

Prilis to prežívaš. Kto sa chce chrániť sa predá chráni a kto sa rozhodol že to riskne je predsa jeho vec.
Tlačiť teraz na nejaké zrýchlenie ockovanie je už na dve veci….
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 20:00:38
00
My môžeme len ďakovať bohu, že žijeme v dobe akej žijeme čo sa týka stupňa vývoja vedy. My si dnes nevieme predstaviť Španielsku chrípku, aj keď to vidíme na fotkách, ktorá pokosila 50 melónov hlavičiek a už vôbec nie morové epidémie - také veci sa nám ani nesnívajú, to by dnes väčšina popieračov pandémie už dávno hnila v masových hroboch. Miesto toho aby sme si vážili poznatky, ktoré sa môžu pretaviť do konkrétnych produktov/liekov, ktoré dokážu zachrániť milióny ľudí, tak tu budeme blúzniť o svetovom sprisahaní farmafiriem, ktoré chcú len zarábať a ovládať...

Žijeme si tu v takom blahobyte, že nevieme čo zo sebou, keď príde kríza. Niektorí radi spomínajú na socík. Vtedy by sa nikto s ľuďmi ne*ral. By nás vakcinovali na pásoch...
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 20:25:59
011
ja len čakám kedy sa nájde nejaký odvážny prokurátor a obviní toho potulného kazateľa a predavača vodky z trestného činu.To čo tu zavádzajú bude mať prínos jak voda v ponorke.Asi tých mŕtvych je pre našich svätuškárov stále ešte prínosom.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 20:43:36
00
arrow_leftHosť napísal:

Co su slabe kusy? Podla mna si slaby kus ty. Nie slaby, ale doslova biedny - inteligenciou. Mali by si ist dole, nech nekazis genofond. Prosim, to len parafarazujem tvoje zmyslanie. Tak sa skus zamysliet este raz, ak sa ti to da s tvojou mentalnou kapacitou, nad tym, co tu produkujes.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 20:47:57
08
To už to bolo ani nie tak dávno,
Žiadaný človek je zdravý, silný a hlúpy.
Inteligencia je nežiadúca.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 21:02:15
00
Ked dokazes ist hodinu 35km/h v Z2, alebo si spravis 50 klikov len tak na zahriatie pred silovym treningom, tak sa tej akoze choroby bat nemusis. A v hlave nasrate je tiez velkou vyhodou...
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 21:07:29
01
arrow_leftennio napísal:
Ked dokazes ist hodinu 35km/h v Z2, alebo si spravis 50 klikov len tak na zahriatie pred silovym treningom, tak sa tej akoze choroby bat nemusis. A v hlave nasrate je tiez velkou vyhodou...

Splnam vsetky tri podmienky, som za vodou teda ?
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 21:11:30
00
airbilly
Slabé, istotne menejcenné kusy… to mi niečo pripomína. Neverím alebo nechcem veriť, že si čerpal z tohto historického odkazu.
Aby si sa raz nedivil, keď sa úplne nečakane dostaneš uplatňovaním tejto filozofie do pozície obete ty osobne, Peter. Nevolíš dobrý slovník, a robíš si úplne zbytočne nepriateľov z komunity ľudí, s ktorými zdieľaš spoločné hobby. Naozaj, je to zbytočné, neproduktívne a zlomyseľné rozdúchavanie vášní.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 21:17:57
07
No neviem, onakvejsi sportvci aj na Slovensku covid nezvladli a na smrtelnej posteli prosili o vakcinu. https://www.cas.sk/clanok/2595497/dvojmetroveho-basketbalistu-maslika-32-znicil-covid-za-3-dni-sestra-opisala-hrozu/
V kazdom pripade, airbilly pisal ze jemu je to jedno a verim, ze ma este zbytky sebareflexie a za silnejsieho jedinca nepovazuje. Totizto ak chlap v najlepsich rokoch pred 40kou s takym vysokym rocnym kilometrovym najazdom odjazdi lahku cyklistiku na moraviamane za 6 a pol hodiny, alebo nestihne cut-off na cyklistike na oravamane, tak o machomanovi nemoze byt rec. Lebo toto su imho koronacke vykony. Akurat z doby pred pandemiou.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 21:19:48
00
keyboard_arrow_up