Lokalizácia
Formulár sa odosiela
sakra, tu pisu, ze janssen funguje len 2 mesiace

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vakciny-ucinnost-dva-mesice-covid-treti-davka-meses-janssen.A211115_091031_domaci_dape

takze som uz davno v ****
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 11:07:29
00
Fiha, takze ministerstvo zdravotnictva CR siri dezinformacie. Niekto by ich mal zmazat :)
https://koronavirus.mzcr.cz/dezinformace-o-covid-19/
U registrovaných léčivých přípravků je zaručena jejich bezpečnost, účinnost a farmaceutická jakost.
Aj ta "farmaceutická jakost" v Japonsku mala "trochu" problemy.
Uz by sa mali oficialne organy naucit prestat zavadzat. Len prilievaju olej do ohna roznych podivnych teorii.

Naposledy upravil lto dňa 15.11.2021 - 11:48:48, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 15.11.2021 - 11:44:36
01
celkom ma zacina zaujimat ta 3-tia davka. mala byt len posilnujuca pre starych a rizikovych ale ... dalsie manevre? namiesto pichania paliciek do nosa budeme chodit kazdeho pol roka (3/4 roka) na inekcie? len vymysel neschopnych alebo uz su studie ze to je naozaj potrebne?
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 11:46:54
00
arrow_leftGusto0 napísal:
celkom ma zacina zaujimat ta 3-tia davka. mala byt len posilnujuca pre starych a rizikovych ale ... dalsie manevre? namiesto pichania paliciek do nosa budeme chodit kazdeho pol roka (3/4 roka) na inekcie? len vymysel neschopnych alebo uz su studie ze to je naozaj potrebne?

Plán znel jasne - Očkovať….zhruba každé štyri mesiace
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 11:49:07
00
Ešte že ty vieš, ako znel plán. No hotový jasnovidec. Teba len tak niekto neokabati.
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 11:53:10
00
Gusto0 no to máš tak. Všetky dnešné vakcíny obsahujú ako antigén iba spike proteín resp. nejakú jeho kvalifikovaným odhadom vybratú vhodnú časť. Pokiaľ tento kúsok dostatočne zmutuje, tak smola. Prvá generácia vakcín je dôležitá už tým, že je, vo vede naozaj neexistujú veštecké gule, takže ak chceš niečo lepšie, holt si musíš počkať.
S prvou generáciou vakcín teda naozaj si odkázaný na booster (a nie je to mimochodom nič nezvyčajné).
Čo sa zistilo tiež až počas praktického nasadenia (napr. z porovnania Izrael vs GB), je to, že dlhší odstup medzi 1. a 2. dávkou = dlhšia ochrana. Opäť, nemôžeš mať všetky odpovede hneď. Výrobca v prvom rade skúšal, pri akom odstupe dávok dosiahne požadovanú úroveň ochrany (pri alfa variante si potreboval na dosiahnutie kolektívnej imunity 80 % "účinne" zaočkovaných, čiže účinnosť vakcíny * (1 - podiel antivax dezolé) > 0.8 aby si mal šancu). Spravidla ti neodklepnú nič čo by bolo príliš pod 90 % (to číselko závisí od toho, ako veľmi je to zlé), takže na schválenie sa posúvalo to, že "úroveň ochrany nad cieľovými % po 2 dávkach s odstupom y týždňov". Medzi Izraelom (ktorí skúpili hafo vakcín dopredu) a GB (kde bol výpadok) bol potom ten rozdiel, že prví v snahe zaočkovať všetkých čo najrýchlejšie očkovali s oným minimálnym odstupom (a prví zistili odznievajúcu imunitu), v GB bol výpadok dodávok, všetci pizzovali a nakoniec zistili, že dlhší odstup = dlhšie pretrvávajúca imunita.
Nová generácia bude samozrejme polyvalentná, teda bude zahŕňať z epidemiologického hľadiska najzaujímavejšie sérotypy (ako napr. vakcína proti HPV).
Všetko naraz mať nejde.
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 11:59:40
04
arrow_leftHosť napísal:
Plán znel jasne - Očkovať….zhruba každé štyri mesiace

Určite nám na ten plán, keďže si s ním tak dobre oboznámený, vieš poskytnúť relevantný zdroj. Pričom slovo "relevantný" nezahŕňa žvásty na dezolé weboch, ale odkaz na oficiálny dokument.
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 12:01:31
06
tulenik ach, ako si mohol požadovať relevantný zdroj, keď všetci vedia, že to by bola isto šorošovská, zapredanecká štvavá vysielačka liberálneho fašizmu.

V protiklade s tým je na dezolé weboch čistá prauda a oni už odhalili to celosvetové sprisahanie.

Tu je nezvratný dôkaz:

Prílohy:

Corona5G_Chemtrail.JPG
Corona5G_Chemtrail.JPG 42.19 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 15.11.2021 - 12:12:35
05
arrow_lefttulenik napísal:
Určite nám na ten plán, keďže si s ním tak dobre oboznámený, vieš poskytnúť relevantný zdroj. Pričom slovo "relevantný" nezahŕňa žvásty na dezolé weboch, ale odkaz na oficiálny dokument.

Skusme to teda inak, keby daju dopredu von plan, ze sa bude ockovat kazde 4-6 mesiacov kolko ludi by do toho aj tak slo ? Teraz vy ako ortodoxni vyznavaci vakcin nie ste reprezentativna vzorka.(tak isto ako ja nie)
Rozdiel medzi konspiraciou a pravodu je zvycajne pol roka.(teraz tu neriesim vase oblubene cipy a 5g)
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 12:30:18
01
Martania už pristáli?
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 12:35:48
01
arrow_leftHosť napísal:
Skusme to teda inak, keby daju dopredu von plan, ze sa bude ockovat kazde 4-6 mesiacov kolko ludi by do toho aj tak slo ? Teraz vy ako ortodoxni vyznavaci vakcin nie ste reprezentativna vzorka.(tak isto ako ja nie)
Rozdiel medzi konspiraciou a pravodu je zvycajne pol roka.(teraz tu neriesim vase oblubene cipy a 5g)

kto su teda ti "oni"?
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 12:44:16
04
už som to tu písal, že napájanie nanočipov ešte nie je kompletne vyriešené,
preto kvôli životnosti batérie je potrebné tie čipy dopĺňať
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 12:48:01
01
arrow_leftGusto0 napísal:

Aj na chrípku chodíš každý rok napr. a inak to ani nejde…
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 12:50:15
03
ano ale tam mi to je jasne - kazdy rok je iny virus a vakcina z pred roka ti je nanich. tu sa vsetky firmy zatial chvalia ze vakcina na kovid je ucinna na vsetky mutacie. preto ma to zacina zaujimat. ked treba pojdem aj kazdeho pol roka ale sasa nemienim robit nikomu
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 13:00:33
00
Keď sa neuvidíš cez bluetooth tak baterky sú slabé a potrebuješ doplniť :)
Zobraziť komentár 15.11.2021 - 13:05:44
04
keyboard_arrow_up