milos21 Nedas. Tym kratkym stlacenim ho vypnes len do "sleep" modu. Dlhe stlacenie ti ponukne Sleep/Set alarm/Power off - vyberies to Power off a tym ho realne vypnes. Po zapnuti by sa mal ten cas upravit. Do tovarenskych nastaveni vies resetnut iba softwarovo, v nastaveniach.
Nemáš ho nastavený manuálne miesto automatického nastavovania podľa družíc? V hodinkách to mám v Settings - System - Time atď. V Edge si už z hlavy nepamätám.
Lebo že v Connect mám tri bicykle je mi platné ako hadovi noha, keď ten nevie, aký bicykel vykonal aktivitu a musím to zmeniť ručne. Pokiaľ sa nejedná o defaultný bicykel.
Záznam z trasy predsa sledujem obyčajne hneď, keď mi ho načíta na STRAVu/do Garmin Connect. A to si predsa ešte pamätám, na ktorom bicykli som bol, nie?
Záznam z trasy predsa sledujem obyčajne hneď, keď mi ho načíta na STRAVu/do Garmin Connect. A to si predsa ešte pamätám, na ktorom bicykli som bol, nie?
Isteže, ale keď máš na to zakaždým myslieť, tak je to je otravné, ak chceš mať štatistiky v poriadku. Pre mňa šokujúco samozrejmá funkcia. Ja si to mením ručne bez problémov, ale potešilo by keby som nemusel.
Ako si ho updatol? Prešiel som zopár fór a problém bol vždy ten istý - zblbol update mapy časových pásiem.
Pripojiť na garmin expres cez kábel a dať update. Potom to už islo.
( jeden človek písal, že mu pomohol iba Windowsový laptop, ale keďže to bol iba jeden, tak neviem akú váhu mu dávať)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://forums.garmin.com/sports-fitness/cycling/f/edge-530/261296/incorrect-time/1249672#1249672
Satelity vidí celý rok (aj keď ho využívam v lete len na dlhé výjazdy s livetracks a v zime dennodenne), tým to nebude
volodaj v nastaveniach som bol schopný nájsť len nastavenie 12h a 24h času. Ani online manuál mi nepomohol...
Presne toto som sa pýtal aj ja 22.11.2021 - 20:58:49.
volodaj v nastaveniach som bol schopný nájsť len nastavenie 12h a 24h času. Ani online manuál mi nepomohol...
A casove pasmo mas v mobile dobre nastavene? Pripadne zmenu, letny/zimny.
Isteže, ale keď máš na to zakaždým myslieť, tak je to je otravné, ak chceš mať štatistiky v poriadku. Pre mňa šokujúco samozrejmá funkcia. Ja si to mením ručne bez problémov, ale potešilo by keby som nemusel.
V mobile mám BA časové pásmo a automatickú zmenu času…
Pripojiť na garmin expres cez kábel a dať update. Potom to už islo.
( jeden človek písal, že mu pomohol iba Windowsový laptop, ale keďže to bol iba jeden, tak neviem akú váhu mu dávať)
este ze mas tie bicykle len tri ? co potom ked niekto ma 8 parov tenisiek na behanie ?
Nemyslím si, že aj to by bolo neriešiteľné - napr. použiť NFC tag. Ale to by museli v Garmine chcieť to riešiť.