Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
user_id Len pre istotu upozornim, ze Garmin Edge Explore nema barometer. Svojho casu som ho skoro kupil, lebo som si to nevsimol. Ak si sledujes nastupane metre, tak by to asi ani polovicna cena z 530ky nevyvazila
Ospravedlnujem sa vsetkym rodinam za zdielanie linku na F6PRO, aj moja bude ukratena o darceky kvoli tomu. FiBBRLZ kde si pls. nasiel info o rozbalenej krabici? Mne to vychadza, ze to ide rovnako z toho garminshopu ako 530ka. Este stale ich maju, takze to bude pravdepodobne normalne balenie.
Som si to zle pozrel a pochopil, lebo tie prvé (screenshot) sa vkladajú do košika a ja som si všimol za tu cenu len tie podtým, a tie boli "Used - like new"
ta 530 bude v pohode fungovat aj s hrudnym pasom cez BT? pisu to tam, ze by malo, len pre istotu, ci to ma aj niekto overene realne, kedze mam polar hrudny pas, ktory podporuje len BT
ta 530 bude v pohode fungovat aj s hrudnym pasom cez BT? pisu to tam, ze by malo, len pre istotu, ci to ma aj niekto overene realne, kedze mam polar hrudny pas, ktory podporuje len BT
Páni, však máme všetci google, tak trochu občas pohnite zadkom+rozumom a nepýtajte sa na všetko, čo si viete sami dohľadať https://www.dcrainmaker.com/2019/04/garmin-edge-530-cycling-gps-in-depth-review.html
This means that you can now pair the following types of sensors on the Edge 530:
okrem iného aj: Heart Rate (ANT+ or Bluetooth Smart)
Strenki tieto info aj pisem, ze BY mal, ale ci to ma aj realne niekto odskusane, pretoze som nasiel na fore priamo garminu, ze niekomu ide, niekomu nie, ale nikde nepisu presne kombinaciu edge 530 + h7 hrudny od polaru, ze funguje
No keďže časom sa BT vyvíjal a sú rôzne verzie, počítam, že ak má niekto veľmi starý hrudný pás, ktorý nepodporuje "Bluetooth Smart" tak mu to pravdepodobne nepôjde. Na opačnú stranu, ak má niekto hrudný pás s "Bluetooth Smart", tak nevidím dôvod, prečo by nešlo ak ten pás nie je poškodený alebo vadný ... To je skôr otázka kto ma aký pás, či?
Ešte vysvitne, že Polar H7 boli rôzne verzie a to bude guláš Ináč BT Smart je starý výraz, najnovšie sa používa BLE (Bluetooth Low Energy)
Neviete preco predtym bola 11 eur doprava pri tej edge 530 a teraz je len 7,06? je to stale safe ked tam je "Dispatched from and sold by Amazon."?
Je to safe. Ako píše 666biker 11e je rýchlejšia, 7e štandardná. Mne stačila klasická, odoslali to cez UPS z Milána v Taliansku. Už je to v Nurnberg, Germany
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No uz nie je
POC Trabec za 70Eur, ale uz len XS/S
Som si to zle pozrel a pochopil, lebo tie prvé (screenshot) sa vkladajú do košika a ja som si všimol za tu cenu len tie podtým, a tie boli "Used - like new"
POC Octal MIPS Helmet za 100. S a M velkosti este maju.
Zaujimalo ma to iste, podla garmin fora funguje kombinacia Polar/E530 bez problemov https://forums.garmin.com/sports-fitness/cycling/f/edge-530/243524/edge-530-pairing-to-polar-h10
https://www.dcrainmaker.com/2019/04/garmin-edge-530-cycling-gps-in-depth-review.html
This means that you can now pair the following types of sensors on the Edge 530:
okrem iného aj: Heart Rate (ANT+ or Bluetooth Smart)
Ešte vysvitne, že Polar H7 boli rôzne verzie a to bude guláš
ej škoda že nie je v bielej za tú cenu...
zo 125e je este dalsich 30% dole
https://www.hibike.de/poc-tectal-mtb-helm-p0a47660b7ce362406c8fbf08289306d6#var_98141190
btw ja som si zaplatil expresnu a mam ho uz doma
Je to safe. Ako píše 666biker 11e je rýchlejšia, 7e štandardná. Mne stačila klasická, odoslali to cez UPS z Milána v Taliansku. Už je to v Nurnberg, Germany