nebyt za karantenu to je skor take ficovske: sme zasadne proti karantene (alebo hocicomu), musime to riesit nejakym inym sposobom (neexistuje), ale urcite nie karantenu
a ja viem ze mi to nepomoze, lebo ludia su ebnuti ..., na prvom mieste su peniaze a zabava a az potom ine veci
Ale tu nezaznelo, ze sme zasadne proti. Akurat su ine veci, co by sa mohli prioritizovat pred zatvaranim ludi do kobiek s random dalsimi ludmi. Napriklad povinne ockovanie. Alebo ta legendarna aplikacia na domacu karantenu, ktora uz "existuje" vyse roka.
Napriklad ja som bol na to nasrany, ked som si mal pocas tej prvej karanteny prestahovat byt cez hranice. Dosiel by sam dodavkou som do svojho bytu, sam by som si tam popratal veci, odovzdal kluce na trojmetrovej tyci a supho v dodavke naspat. A za takyto vylet by mi bolo odmenou zavretie v Gabcikove s nejakym random typkom prinavratenym z Egypta. Bez podmienok k praci. A este by som si to zaplatil. A bol by som rad, keby mi niekto medzicasom nevyraboval dodavku so vsetkymi vecami. Pisal som na hygienu ziadost o vynimku, nikto nic... Nastastie to "vcas" zrusili. Ale budis, vtedy sa este nevedelo co a ako. Teraz je moznosti viac.
Ale tu nezaznelo, ze sme zasadne proti. Akurat su ine veci, co by sa mohli prioritizovat pred zatvaranim ludi do kobiek s random dalsimi ludmi. Napriklad povinne ockovanie. Alebo ta legendarna aplikacia na domacu karantenu, ktora uz "existuje" vyse roka.
Napriklad ja som bol na to nasrany, ked som si mal pocas tej prvej karanteny prestahovat byt cez hranice. Dosiel by sam dodavkou som do svojho bytu, sam by som si tam popratal veci, odovzdal kluce na trojmetrovej tyci a supho v dodavke naspat. A za takyto vylet by mi bolo odmenou zavretie v Gabcikove s nejakym random typkom prinavratenym z Egypta. Bez podmienok k praci. A este by som si to zaplatil. A bol by som rad, keby mi niekto medzicasom nevyraboval dodavku so vsetkymi vecami. Pisal som na hygienu ziadost o vynimku, nikto nic... Nastastie to "vcas" zrusili. Ale budis, vtedy sa este nevedelo co a ako. Teraz je moznosti viac.
ockovanie vravia ze na tuto verziu nemusi byt take ucinne. a aplikacia ta je na nic. moze byt dobra akokolvek chce... ked sa proste dakto neprizna a prejde cez hranice len tak. vsetky opatrenia ponechane na ludi su skoro onicom... co fyzicky nezavries tam budu ludia lozit aj keby si im vyhrozoval smrtou
a pri tej karantene neslo o to, ze povyberat len nakazenych ludi a ostani mozu ist alebo co.. tam islo len o to aby sa zachytili vsetci nakazeni... aj na ukor toho ze podrzali s nimi aj nenakazenych...
nieco podobne robili v cine. zobrali vzorku od xy (napr 10) ludi, spravili z nej jeden test a ked bol pozitivny, vsetci do karanteny... nik neriesil ze 9 ludi nemuselo ist... rychle, lacne, ucinne
ved presne, ak sa to nema robit poriadne tak radsej nijak..., resp sa aspon netvarit pri tom ze ideme blokovat jednu krajinu aby sme zabranili sireniu, ale rovno povedat ze oddialime to o daky ten tyzden...
vcera ze rovnych 3200, dnes 0 uz je dobre, lockdawn zafungoval.. chvalabohu
tie údaje cez týžden dávajú len tak aby vykazovali nejakú činnost, jeden den 0, další + 11, potom - 23 a v pondelok po víkende pripíšu 340, ale teraz už možno menej lebo je plno, možno niektoré prípady co by zostali pri 2. vlne /ked boli väčšie kapacity/ v nemocnici teraz prekvalifikuju že stači domáca liečba, do nemocnice ked sa uvolni miesto
Jak sa povie tie cisla strielaju bajočko, tak jak sa im zachce .. Nas je na firme 250 cca, nikto tu nieje pozitivny na ten kovid, ba dokonca mam info ze sa menej maroduje ako pomynule roky, su tu ludia z TN, NMnV, MY, PN.. ziadna pandemia.. akurat co viem dva zapaly srdca a jeden co vidi trojmo do kriza skuste hadat z coho.. asi tak z mojijch dat ktore mam
tie údaje cez týžden dávajú len tak aby vykazovali nejakú činnost, jeden 0, další + 11, potom - 23 a v pondelok po víkende pripíšu 340, ale teraz už možno menej lebo lebo je plno, možno niektoré prípady co by zostali pri 2. vlne /ked boli väčšie kapacity/ v nemocnici teraz prekvalifikuju že stači domáca liečba
pozitívnych tam máte podla mna habadej - len nemajú ťažký covid alebo nich nevieš - ked je vás 250, s lahším doma nezostanú, co budu so ženou a detmi jest, keby sa všade testovalo PCR tak pol republiky sedí doma, potom by sme umreli všetci - od hladu
Takze , nakoľko je tu novy “ úderník “ ktorý bol vypustený ako novy Kaiju z trhliny “ dezinfodezole” scény a o5 sa tu snaží dať dáta “ na správnu stranu “ , pridám súčasnú epidemiologickú situáciu v jednom Japonskom podniku pre automobilový priemysel pri Košiciach … niečo cez 800 ľudí , 16pcr pozitívnych chorých 17 karantenizovanych pre kovid v rodine a čakajú na pcr . 80 % neockovanych zo všetkých 33 a celkovo je vo firme vakcinovanych okolo 50% , čo zodpovedá SK priemeru . Dáta sú validne nakoľko “ brat brata neoklame “ .
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Nech sa pači skrtaj koho chces, mas nato svoje pravo, je to tvoj profil.. ale dezola mozes oslovovat svojho otca akurat a nie mna. a to kolko mas loove tu nikoho nezaujima .. dakujem za pochopenie
ked tu mame prostriedky aby sme mali pandemiu ako tak pod kontrolou, zeby sme mali kludnejsie obdobie a oddychli si tak to nevyuzijeme... a potom do toho pride daka pliaga z afriky a ak to vyleti hore tak urcite bude cele zdravotnictvo uplne nadsene... esteze si stihli oddychnut
proste zbytocne hrotime situacie ktore nemusime a nejak slepo sa predpoklada ze sa uz nic nemoze viac posrat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ja viem ze mi to nepomoze, lebo ludia su ebnuti ..., na prvom mieste su peniaze a zabava a az potom ine veci
Da sa to robiť ako v Číne alebo radšej nijako
ockovanie vravia ze na tuto verziu nemusi byt take ucinne. a aplikacia ta je na nic. moze byt dobra akokolvek chce... ked sa proste dakto neprizna a prejde cez hranice len tak. vsetky opatrenia ponechane na ludi su skoro onicom... co fyzicky nezavries tam budu ludia lozit aj keby si im vyhrozoval smrtou
a pri tej karantene neslo o to, ze povyberat len nakazenych ludi a ostani mozu ist alebo co.. tam islo len o to aby sa zachytili vsetci nakazeni... aj na ukor toho ze podrzali s nimi aj nenakazenych...
nieco podobne robili v cine. zobrali vzorku od xy (napr 10) ludi, spravili z nej jeden test a ked bol pozitivny, vsetci do karanteny... nik neriesil ze 9 ludi nemuselo ist... rychle, lacne, ucinne
ved presne, ak sa to nema robit poriadne tak radsej nijak..., resp sa aspon netvarit pri tom ze ideme blokovat jednu krajinu aby sme zabranili sireniu, ale rovno povedat ze oddialime to o daky ten tyzden...
Už je to nejak premutovane riadne🤦
tie údaje cez týžden dávajú len tak aby vykazovali nejakú činnost, jeden den 0, další + 11, potom - 23 a v pondelok po víkende pripíšu 340, ale teraz už možno menej lebo je plno, možno niektoré prípady co by zostali pri 2. vlne /ked boli väčšie kapacity/ v nemocnici teraz prekvalifikuju že stači domáca liečba, do nemocnice ked sa uvolni miesto
Ináč ako je to s Japonskom ? ⬇️
🔓 : https://dennikn.sk/2624448/preco-je-v-japonsku-malo-pripadov-teoria-o-samozniceni-delty-je-spekulacia-ivermektin-na-covid-neschvalili/?cst=29421ea7ce39e04d876c49b4f4c43c1074743258
Boost po 7 dňoch... Skupina s placebom stúpa incidencia. Skupina s boostom po pár dnoch silná ochrana...
A Nko si predplácajú ľudia čo majú looove na vagóny samozrejme . A ešte s darovaním , len ti rušňovodiči .
ked tu mame prostriedky aby sme mali pandemiu ako tak pod kontrolou, zeby sme mali kludnejsie obdobie a oddychli si tak to nevyuzijeme... a potom do toho pride daka pliaga z afriky a ak to vyleti hore tak urcite bude cele zdravotnictvo uplne nadsene... esteze si stihli oddychnut
proste zbytocne hrotime situacie ktore nemusime a nejak slepo sa predpoklada ze sa uz nic nemoze viac posrat